Doğuma Hazırlık kızıma isim secer misiniz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi ismi koyayım teyseleri

• Ankete Katılan
    289
  • Anket Kapalı .
benim bir tanecik ,çok sevgili ,çok tatlı cilveli nazlı yiğenimin adı gökçen .
gözelri renkli değil.ama maşallah dünya güzeli ,nazlım,çok tertipli ,düzenli ay maşallah teyzesi yer onu.
ordan esinlenip gökçen deim ben :)))))
allah analı babalı büyütüsn canım yavrunu,sağlık sıhhat verisn

ben Gökçe yi oyladım bende kızıma ön isim olarak Defne Gökçe isimlerini düşündüm anketimede açtım 2 si önde gidiyor.Anlamlarıda güzel

canım bence defne
ama gökçe de güzel
adıyla sağlıklı yaşasın inşallah

Ya ne bileyim cemre ismi bana uzak geliyor bazı kişilere agır geldigini duydum ve sürekli hastalık geçirdigini en sonunda isim degiştirince normale döndügünü duymuştum..bilmem yalan bilmme dogru sadece duyumumu paylaştım sizinle..bende defne dedim çogunluk ankete göre duru ve defne başa baş gidiyor..hayırlı olsun şimdiden diyeyim..

tabiki benim gelinimin adı duru olsun çok güzelll ama babası beğenmiyodu dimi olsun sende diretirsin

Bence Defne. Benim de kızımın adı Defne olacak çünkü :)

ben gökçe dedim çünkü diğer ,isimler çok fazla daha var ama gökçe pek nadir... hemde kulağa hoş geliyor.....

buradan duru ismine hacışakir die dalga gecerler dien eşime sesleniorum bakk ne cok begeneni varnaniknanik

arkadaşım, eşin duymasın ama hacışakir diye değil de "duru sabun" diye dalga geçiyor veletler, arkadaşlarıyla :1rolleyes:

canım benim babamda selin kolonyam die dalga geçerler die adımı selin koydurmamıss delikafadulden

duru da cok güzell yaaa
tertemiz saf doğal..

kaydirigubbakcemile3 e kızını düşünmüş ne yapsın ama, di mi? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…