Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
slm...benımde Allah ın ıznıyle bı kızım olucak ınsallah..ama ısım bulamıyoruz..cok bıldık bı ısımde ıstemıyorum acıkcası kızlar yardım edın lutfennn.....bebısıme ısmıyle hıtap etmek ıstıyorum artık..

bu arada benım ısmım sultan esımın furkan belkı bıze uyumlu bı ısım fıkır verebılırsınız..ılla uyumlu olmasıda sart degıl...yardımlarınızı beklıyorummm:enbuyukkk:

öncelikle hayırlı olsun
kendi çocuğuna isim bulmak gerçekten çok zormuş bizde çok zorlanadık biz AZRA koyucaz kızımızın adını

hayırlı olsun bebısınde ısmıde...inşallah bende en kısa zamanda ıcıme sınen bir isim bulurum

tuana
ceylin
alya
bu isimleri beğeniyorum
favorim TUANA
sağlıkla gelsin meleğin,

benim kızım olsaydı ya Sâre ya da Beliz koyacaktım..
hayırlısı olsun canım :)

benim kızımın ismi Duru Okyanus..ben de senin gibi değişik,çok duyulmamış bir istemiştim,bu haliyle baya uzun oldu kızımın ismi,ben sadece Okyanus olsun dedim ama ikisini bir arada da çok sevdik biz ve eşim ille iki isim olsun istedi.Her duyan ne kadar değişik ne kadar güzel ismi diyor,tavsiye ederim yani.

Duru
Okyanus
Masal
Sağnak
Talya
Derin
Deniz
Su

aklıma geldikçe yine yazarım,belki içine bir tane olur hayırlısı olsun bebişinde

Canım bnm kızımın ismi EFNAN rahman suresinde geçiyor cennet meyvesi anlamında ve kızım şu an 15 yaşında kızımın ismini herkes çok beqeniyor özenip koyanlar bile oldu bu arada kızım ismini koyanlara kızıyor lmaz: ismimi çok seviyorum sadece bende olsun diyor ayrıca sizede uyumlu SULTAN FURKAN EFNAN alkisalkisalkis

sahil
kumsal
sonat
su
istanbul (okan bayülgenin kızının adı)
izmir
şiir
balım
güneş
bulut

Canım benim de bir oğlum olacak.. eğer kız olsaydı ismini hiç tereddütsüz ÖZGÜ koyacaktım.. Sesleniş güzelliği yanında isim ve astro anlamı da çok güzel..

hayal
dünden beri bu ismi sayıklıyorum ne alakaysa kızımmı olacak ne

ayrıca masal ismini de çok beğeniyorum

kızlar hepınıze tesekkurler,,,
efnan ısmı degısık geldı bu aksam esımede soylıycem bakalım begenıcekmı...
ama hayalde hosuma gıtmedı degıl yanı....yıne aklınıza gelırse yazın kızlar lutfen...opuyorumnanaktan

efnan ısmını sımdı arastırdımda ınce dal falan demekmıs arapcası Afnan mıs...ben anlamıda guzel olsun ıstıyorum..pek ıcıme sınmedı..

kızlar nısa ısmının yanına bır ısım yada sonuna ne olabılır ne bılıyım nısada hos gelıyo bana..yalnız nısa nur demeyın kıme sorsam hemen nısa nur dıyo..

yada hayal ın onune yada sonuna bı ısım ..

ahsen nasil? yaratilmislarin en guzeli demek hem sonu da n ile bitiyo sizinkine uyum acisindan
hüsna veya hasna versiyonlari da var ayni anlama geliyor
seyhan da hosuma gidiyo benim bir nehir ismi biliyosun :)

ahsen nasil? yaratilmislarin en guzeli demek hem sonu da n ile bitiyo sizinkine uyum acisindan
hüsna veya hasna versiyonlari da var ayni anlama geliyor
seyhan da hosuma gidiyo benim bir nehir ismi biliyosun :)

bu ısımler cevremdekı cok yakın ınsanlarda var...yınede tesekkur ederım

bu arada esım nısayıda ıstemıyo offffffffffffffff ben bunlara nasıl ısım begendırcem bılmıyorum.zaten ben zor begenıyorum bıde ona begendırmeye calısıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…