Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sultancım benim eşimde zor beğenip koydu kızımızın adını ama çok hoş bir isim buldu sonunda SUEDA eğer anlamına bakarsan anlamıda söylenişi kadar hoş...arapça bir isim said isminin çoğulu oluyor...Allah'ın rızasına eren, mutlu,saadetli,kutlu, öteki dünyasını hazırlamış kişi anlamlarına geliyor...

Biz SUEDA mızı çok seviyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz:) inşallah sende gönlüne göre bir isim bulursun kuzucuğuna...

tesekkur ederım canım...

benim kızımın adı ikra belki fikir olur
bende beril inci ipek irem isimlerini çok beğeniyorum

ben ekim annelerindenim, başlık dikkatimi çekti :)

isim konusu bizde de muammaya dönmüştü.

önce Ada ismine karar vermiştik. Daha sonra acaba Nil mi olsa dedik.

Sonra ikisinden de vazgeçtik şimdi kızımıza Mira ismini koymaya karar verdik. Anlamı yunuslara yol gösteren bir kuyrukluyıldızın adıymış, aynı zamanda karaçay türkçesinde prenses demekmiş, ayrıca da eski likya kentlerinden birinin adıymış. bizim şu anda en çok beğendiğimiz isim bu, ama her an yine değişebilir kararımız :)) belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim. en zoru da her ikinizin de bir isimde karar vermesi gerçekten. inşallah eşinizle ikinizin de içine sinen bi isim bulabilirsiniz en kısa zamanda a.s.

mira ismide guzelmıs gercekten...ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

bugun esımle mına ısmı hosumuza gıttı bakalım bızımkılerede soylıycez..ama bemn ıkı ısmlı olsun ıstıyorum.mina bişey ama ne...

almina - almira - melis - yağmur - yaren - berfin -> hoşuma giden isimler .
benımde kızım olacak zeynep naz koyacağız büyük ihtimal eşim çok istiyor :)
çok zor gerçekten isim bulmak .

bir arkadaşımın kızının adı YANKI MİNA ..mina deyince aklıma geldi paylaşayım dedim

he bir de başka bir arkadaşımın kıznın adı da İklim ben çok beğeniyorum

Arkadaşımın çocukları var Sevgi Mine, Ayşe Müge. Sevgi kayınvalidesinin adı Ayşe kendi annesinin adı.
Benim kızımın adı Elif. Son ana kadar Elif ile Zeynep arasında kaldık. Elif nasip oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…