Kızıma isim

smyrna32

İçimdeki akvaryumda insan taşıyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
243
252
18
40
Güzel anneler ,anne adayları .. benim ilk bebeğim coook uzun süre tedavi ve zorluklar sonucunda. Kavustugum yaramaz kızım 23+4 haftalık .. odasını aldım.suslemeler vs herşey hazır ama isim yok en güzeli en özeli olsun istiyorum baba faktörü de var tabisi .. kız olursa karışmayacak ti sözde şuan işler değişti isim bulamıyoruz onerileriniz varsa çok sevinirim paylasirsaniz

Benim kızımın adı nehir size beyendiğim isimlerine söyleyim bi fikir olsun Defne Beray anlamı ayın en parlak hali dememiş beLinay kumsal derin aysima ay yüzlü demek Cemre eylül zümra nilda

ay o kadar fazla ısım sevıyorum 5-6 tane kızım olması lazım haha ama ılk koyacagım Dolunay yade olucak ama bunları begenmezsen Gökçe, Defne, Deniz, Derin , Gazel , Nil, Cansu, Hazel dıger farklı ısımlerı soylemeyecegım sonra ozentı gelıyor yada elestırılıyor.

Berra, Berîre, Serra, Nida, Alya, Erva, Hafsa, Emîra, Dilruba, Asude, Bihruze, Züleyha, Belkız, Gülsîma, Duru, Sude, Erva, Almina, Esila

Benim favorim HİFÂ kulağa çok hoş geliyo bence anlamıda gzl :) Hafsa,miray,ela,amine ,Elif ,Zeynep, Ece,bunlarda gzl bence :) sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah :)

Benim favorim HİFÂ kulağa çok hoş geliyo bence anlamıda gzl :) Hafsa,miray,ela,amine ,Elif ,Zeynep, Ece,bunlarda gzl bence :) sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah :)

Canım elestirmek haddım değil ama Hifa sanki FIFA gibi duruyor futbol fedarasyonu varya hanı dalga gecmesınler cocukla :) Bırde soylenmesı kolay değil hanı yıne de tercıh meselesi.

Canım elestirmek haddım değil ama Hifa sanki FIFA gibi duruyor futbol fedarasyonu varya hanı dalga gecmesınler cocukla :) Bırde soylenmesı kolay değil hanı yıne de tercıh meselesi.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim valla bilmiyorum bizim çocuklarımızın zamanında artık hep böyle ve benzeri isimler olacağı için pek olmaz bence die düşünüyorum :) tabi cnm tercih meselesi daha benim çocuk olana kadar benim aklıma ne isimler gelir oda kısmet olursa tabi ..

aynen sımdıye kadar bın tane ısım elemısımdır Onların devrınde de konulmuyor dıye bu ayseler ,elifler ,nermınler favorı olur farklı olsun su ervalardan ,mıralardan, alyalardan dıye

Bence dora güzel isim.ben de hamileyim.allah sağlıklı uzun ömürler versin.ben mutsuz bir hamilelik geçiyorum bebeğim hep hissediyor üzüldüğümü diye içim acıyor

Bence dora güzel isim.ben de hamileyim.allah sağlıklı uzun ömürler versin.ben mutsuz bir hamilelik geçiyorum bebeğim hep hissediyor üzüldüğümü diye içim acıyor

Üzücü derken sağlık sorunlari yuzundenmi ? Hissettiklerine inanıyorum ben uzmeyin onu annecegi

Bence sevda,asya,ecrin,efsa(cennet irmagi),azra(ayak degmemis toprak),eylul... ben bu isimleri cok seviorum guzel bence..:))

Canım oncelıklr hayırlı ugurlu olsun. Ben de dun öğrendım kı kızım olucak esımle cok uzun zaman once planladıgımız gıbı kızımızın adı Defne olucak . Cok sevıyoruz bız sana da ıctenlıkle önerebılırım. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Ikıncı cocuklarda sıla, ipek, demet gibi kız isimleri de var aklımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…