Kızıma isim

Ne güzel mutluluk degilmi heleki birde kalpten geçen kız ise çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,isteyenede aratmasin defne çok kibar bir isim ama eşimle ortak karar almak istiyorum biz çok uğraştık çünkü ,sanırım Alya koyacağız demet gorumcemin ismi ipek te listemizdeki isimlerden

Benim kızım olursa ismi ilke veya inci olucak. Çok severim bu isimleri.

Benim de kiz olacak insallah burdaki butun isimleri ezberledim beyza ya karar verdik ama yine tam emin olamıyoruz cok degisik hisler. Inci mercan asude de cok guzel isimler

Benim de kiz olacak insallah burdaki butun isimleri ezberledim beyza ya karar verdik ama yine tam emin olamıyoruz cok degisik hisler. Inci mercan asude de cok guzel isimler

Ya hep aynı isimler ,özel olsun güzel olsun istiyor insan ,hatta tek benim kizimda olsun o isim oyle değişik bi his .. kibar olsun istiyorum ,beyzayi sevmedim eşim demişti Beyza diye ,Aysima ,duru bunlarda aklımda ama hala isim.yok kapı süsü yaptircam isim yoksaglikli kucağımıza alalım.onwmli olan o vaktinde doguralim insallah

Allah nadip kısmet ederse 7 hafta sonra kızıma ALYA-LİNA ismini koyucam sizede fikir olsun :)

Benim kizim 3 ayligi doldurdi Beyza verdim iyi ki vermisim baska isimke cagiramadik bi turlu tertemiz gunahtan kacinmis demek ondan vermistim zaten icinize siniyor guzel isimleri olsun insallah cocuklarimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…