- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz niye anne evladını terk etmiş, sokakta elaleme muhtaç bırakmış gibi yazıyorsunuz anlamadım? Niye birden bilendiniz kadına karşı? Yazmış , açıklamış işte derdini hala vurmaya çalışıyorsunuz.Aaa pardon. Gene unuttum. Karşımızdaki dünyanın en mükemmel, en iyi kalpli, en doğru, hayatında hata yapmamis annesiydi ve kızı da çok hayırsız bir kızdı. Okumayıp evlenip gitmiş. Bi de üstüne utanmadan annesini 2 yıl sonra arıyor gelmek istiyor.
Anne o kadar iyi kalpli ve mükemmeldi ki ne yapacağını bilemedi buraya sordu.
Bizler de yorumlarda ağlayıp sizlayip, ayyy canım kızın çok hayırsız çıkmış ama gençliktir. Sen büyüklüğünü göster, kabul et biraz kızarsın, kulağını çekersin sonra da affedersin. Mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz. Ya da şöyle mi diyelim. Allah evladın hayırlısıni versin, seninki gene dönmüş seni aramış, komşununki nerde bilen yok.
Hanımefendi kız ne kadar hatalıysa anne de en az onun kadar hatalıdir.
Peki siz etrafa bulasmaktan başka, ağlamaktan sizlamaktan başka nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz? Bir fikriniz var mı? Bu anne ne yapsın? Bu anne ne yapmalı ki hem hem kendini, hem kızını, hem de kızıyla ilişkisini düzeltebilsin? Sizin bir fikriniz var mı?
Aaa pardon. Gene unuttum. Karşımızdaki dünyanın en mükemmel, en iyi kalpli, en doğru, hayatında hata yapmamis annesiydi ve kızı da çok hayırsız bir kızdı. Okumayıp evlenip gitmiş. Bi de üstüne utanmadan annesini 2 yıl sonra arıyor gelmek istiyor.
Bizler de yorumlarda ağlayıp sizlayip, ayyy canım kızın çok hayırsız çıkmış ama gençliktir. Sen büyüklüğünü göster, kabul et biraz kızarsın, kulağını çekersin sonra da affedersin. Mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz. Ya da şöyle mi diyelim. Allah evladın hayırlısıni versin, seninki gene dönmüş seni aramış, komşununki nerde bilen yok.
Peki siz etrafa bulasmaktan başka, ağlamaktan sizlamaktan başka nasıl bir çözüm yolu öneriyorsunuz? Bir fikriniz var mı? Bu anne ne yapsın? Bu anne ne yapmalı ki hem hem kendini, hem kızını, hem de kızıyla ilişkisini düzeltebilsin? Sizin bir fikriniz var mı?
Kendide yaptıgının hatanın farkında evet evlilik yapmasi hata degil belki kendi seçimi ama evlilige giden yolda attıgı adımlar can yakmıştı ve bunun farkındaydi tabiki onun için köşe bucak kaçtiSizi ne kadar kırmış üzmüş hayal kırıklığına uğratmış da olsa sizin canınız kanınız. Geldiği zaman bu konuları bence açmayın. Zamanla kırgınlığınızı dile getirirsiniz.
2 yıl neden görüşme olmadı?
Kardeşiniz ne durumda şu an pekibenim de kızım var öncelikle ve de kız kardeşim kaçarak evlendi. o da kaloriferli evi beğenmezken kayınvalidesiyle orada soba yaktı kömür derdine düştü her yıl. annem kapısına gitti bayıldı da dışarı çıkıp konuşmadı alıp götürür diye ben de oradaydım. orada olmadığına o kadar inandım ki annemi böyle görüp de çıkmamazlık yapmaz dedim meğer oradaymış kendi söyledi sonradan. Evlat çok hain. Sevgi büyükten küçüğe akıyor ebeveynlerinin sevdiği şekilde merhamet duygusuyla sevemezler. evlilik cüzdanının fotosunu atıp 2 yıl görüşmeyecek kadar ne yaptınız değil mi? Bence merhametinizi değil ama muhabbetinizi özletebilirsiniz. Belli ki sizin kızınız da bir çoğumuz gibi yaşamadan anlamayanlardan![]()
Yapıyor malesef. İki öğrencim kaçtı öyle. Hatta biri interntten tanışmış ve evde annesinin emek emek biriktirdiği ne varsa aldı kaçtı. Hiç bilmediği bir şehre. Babasının annesinin cep telefonunu bile götürmüş ve kv kp e vermiş. Tabi reşit değil diye geri getirdiler. Ailesi o kadar iyilerdi. Hatta küçük çocukları da benim öğrencimdi. Ailesine aşkla bağlı. Ablasının hep annesini azarladığını hatta vurmaya kalktığını anlatırdı bazen. Ağlardı. Veli toplantısında konuşurduk aile ile. Çok üzülürdüm. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? Büyüdü. 19 yaşında ama kaçtığı kişi hariç, ikinci eşi ile evli. Ve ilk eşine de kaçmış. Kv ile anlaşamayıp gelmiş. Tekrar evlenmek istiyorum demiş. Ailesi yine kaçmasın dşye izin vermiş. Yazık gencecik yaşında yaşadığı ve yaşattığı şeylere bakınca çok üzülüyorumkonu bana çok ilginç geldi....konu sahibinin anlattığına göre sevgiyle, mutlu büyümüs , değer görmüş,eğitimine önem verilmiş bir kız nasıl böyle kendisini değersizleştiren durumlara sokabilir? bildiğim hiç bir profile uymuyor bu hikaye? konu sahibi rica etsem aile yapınız ve ilişkileriniz konusunda biraz daha bilgi verir misiniz? belki bir faydam olur
bazi kisilerde sevginin iyi egitilmenin deger verilmenin boyle durumlarda bir onemi olmuyor.konu bana çok ilginç geldi....konu sahibinin anlattığına göre sevgiyle, mutlu büyümüs , değer görmüş,eğitimine önem verilmiş bir kız nasıl böyle kendisini değersizleştiren durumlara sokabilir? bildiğim hiç bir profile uymuyor bu hikaye? konu sahibi rica etsem aile yapınız ve ilişkileriniz konusunda biraz daha bilgi verir misiniz? belki bir faydam olur
evet haklısınız çok tuhaf hikayeler var ama sizin hikayenizdeki çocuk ve aile bile tutarlı aslinda, muhtemelen tedavisi aksatılan bir çok genç var, yani anneye vuran bir genç acil tedavi sürecine sokulmazsa gerisi elbette gelir, ailenin iyi niyetli olması bu anlamda hatalı olmadğını göstermez...ama konu sahibinin hikayesi hiç bir yerden tutmuyor sanki, çok ilginçYapıyor malesef. İki öğrencim kaçtı öyle. Hatta biri interntten tanışmış ve evde annesinin emek emek biriktirdiği ne varsa aldı kaçtı. Hiç bilmediği bir şehre. Babasının annesinin cep telefonunu bile götürmüş ve kv kp e vermiş. Tabi reşit değil diye geri getirdiler. Ailesi o kadar iyilerdi. Hatta küçük çocukları da benim öğrencimdi. Ailesine aşkla bağlı. Ablasının hep annesini azarladığını hatta vurmaya kalktığını anlatırdı bazen. Ağlardı. Veli toplantısında konuşurduk aile ile. Çok üzülürdüm. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? Büyüdü. 19 yaşında ama kaçtığı kişi hariç, ikinci eşi ile evli. Ve ilk eşine de kaçmış. Kv ile anlaşamayıp gelmiş. Tekrar evlenmek istiyorum demiş. Ailesi yine kaçmasın dşye izin vermiş. Yazık gencecik yaşında yaşadığı ve yaşattığı şeylere bakınca çok üzülüyorum
Ben konu sahibinin 2 yıl boyunca ona küs kaldım konuşmadım yazdığını görmedim. Neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidiyorsunuz ki kadın kırgın olmakta gayet haklı kusura bakmayın ama kızı koca meraklısından başka bişey değil, 3 yıl boyunca yurt dışında eğitim görmüş tamamlayıp güzel bir meslek ve kaliteli insanlarla çevre edinmek yerine “kaynana evinde “ kocasının donunu yıkamayı tercih eden biri var şuan ama sonuçta evlat ne kadar kızgın kırgın olsan da konu sahibi kızının yanında ol eminim ki o da şuan pişmandır.Aaa pardon. Gene unuttum. Karşımızdaki dünyanın en mükemmel, en iyi kalpli, en doğru, hayatında hata yapmamis annesiydi ve kızı da çok hayırsız bir kızdı. Okumayıp evlenip gitmiş. Bi de üstüne utanmadan annesini 2 yıl sonra arıyor gelmek istiyor.
Ama siz de haklısınız. Müge anlı ya çıkıp kızım kaçtı diyenleri de bi dinliyoruz. Aslında ile canına okumuş kızın. Son raddede kız evden kaçmış. Siz de haklısınız yani. Olayı birde karşıdan dinlemek lazım. Ben konu sahibinin anlattığı açıdan olaylar görşdm ama tabi tam aksi de olabilirevet haklısınız çok tuhaf hikayeler var ama sizin hikayenizdeki çocuk ve aile bile tutarlı aslinda, muhtemelen tedavisi aksatılan bir çok genç var, yani anneye vuran bir genç acil tedavi sürecine sokulmazsa gerisi elbette gelir, ailenin iyi niyetli olması bu anlamda hatalı olmadğını göstermez...ama konu sahibinin hikayesi hiç bir yerden tutmuyor sanki, çok ilginç
yok tatlım, eğitim beyni sulandırmiyor, farkindalik düzeyini arttıriyor sadece, ama eger çocuk ilk 6 yıl aileyle sağlıklı bağlar kuramamışsa toxic bir ailede büyümüşse travmanin boyutuna bağlı olarak sonradan aldığı eğitim ve gelir düzeyi ne olursa olsun bu izleri taşıyor. Toxic aileler de maalesef dışardan bir iki bakmakla anlaşılamıyor, her eğitim ve gelir düzeyinde bulunur, ustelik gelir düzeyi arttikça saklanmaları daha kolay olurbazi kisilerde sevginin iyi egitilmenin deger verilmenin boyle durumlarda bir onemi olmuyor.
bir kuzenim var ingilterede falan okuttular cokta basarili bir egitim donemi gecirdi.
2 yabanci dili var isi gucu yerinde kiz yaklasik 4 aydir lise mezunu bile olmayan sevgilisiyle evlenip ailesiyle birlikte yasamayi bile dusunuyor.
aile ne yaparsa yapsin herkesin ayri bir karakteri var
bana gore kendi keleminde birini bulup daha duzenli bir hayat yasayabilir, ona gore sevgiyle egitimin ne alakasi var.
bayanin kizida tam olarak bu yapida ben kuzenime bakinca bu kiz bu kafayla iyi okumus diyorum
acaba cidden okadar okuyunca beyinleri falanmi sulaniyo bazen anlamadim gercekten