kizima nasil davranmaliyim

marjinal46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
17
2
1
40
Kizim 21 aylik ve kizimin kisisel bakimini bn yapiyorum. OYUnlar oynuyorum disari cikiyoruz parka gidiyoruz kaliteli zaman gecirmeye calisiyorum fakat hafta sonlari babaanne gelince gozu beni gormuyo duymuyor bile kizima nasil verimli bi anne olabilirim ne yapmaliyim kizimi kaybetmemek icin ayrica ev hanimiyim kizima kendim bakiyorum lutfenyardim edin

Ne güzel iste arkadaşım baksın hafta sonu babaannesi sende biraz kendine vakit ayır. Ne istersiniz bu babaannelerdenah benim bebelerimde kalsa keşke ama nerde yapışık ikizler bana.. kızını kaybetme fikri nasıl oluştu kafanda oda ilginç. Biraz fazla takıntı yapmışsın valla rahat bırak bazı şeyleri yoksa kızının psikolojisini bozarsin Allah korusun.

Kv niz ile sorunlariniz var sanirim. Ondan boyle hissediyorsunuz.

Babaanneden çocuğu kıskanmak...
Bunun bir de babadan kıskanma durumu var
Siz de bir bireysiniz yaşı küçük de olsa çocuğunuz da bir birey kimi sevip sevmeyeceğine özleyip özlemeyeceğine karar veremezsiniz
Çocuk yapmak bakmak tamam da onu da dünyanın merkezi yapmak bilemiyorum yani sağlıklı bir durum değilmiş gibi geliyor...

Çocuklar anneanneye babaaanneye düşkün oluyorlar normal
Benim kızım 7 aylık olmasına rağmen annemin kucağında bana gelmek istemiyor sinir oluyorum
zaten kaliteli vakit geçiriyormuşsunuz oyunlar oynuyormuşsunuz babaannesine düşkün olmasının nesi kötü ki:)

Kızını kaybetmek ne demek?? Neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Bu söylediğinize inanıyormusunuz siz? Sizinki kızınızı

babanneden kıskanmak.Yapmayın lütfen mudahil olmayın. Ne güzel bırakın kızınız o babanne torun ilişkisini

keyifle yaşasın.Siz annesiniz.Annenin yerini hiç kimse alamaz

Bakin tabiki herkezi sevicek bu beni mutlu ediyo tabiki sosyal olmasida. Fakat bnn ilk bebegim ve beni onun yaninda istememesi cok uzuluyorum inanin sizde annesiniz ve surekli boyle olur endisesi kapliyo beni ayrica annemede yapsa inanin buraya yine yazardim bnn sadece burda ki anneler tecrubeli bnn gibi olan annelerden fikir istedim yani nasil davranmaliyim

Inanin kesinlikle kizimi ali koymuyorum hisettirmiyorumda babaanneye de sadece icimi acitti yalnizca o yuzden fikir almak istedim ayrica bn babaanneyi seviyorum inanin bnm annemde olsa bn yine yazardim buraya

Bağımlı çocukları bağımlı anneler yetiştiriyor işte böyle. Bu şekilde sağlıklı bir anne çocuk ilişkisi kurmanız mümkün değil.
Yok hayir bn kizimi soyutlamam kiminle mutlu oluyosa onladir ben ali koymam sadece uzuldum tecrubrn yok duzelirmi boylemi gider acaba diyeyani bana ben yokmusum gibi davranirmi beni gormezden gelirmi cunku hersryi babaanneyle yapmak.istrdigi icin uzuldum sadece

Valla ben anne değilim 23 yaşındayım ama bu yaptığınız resmen mantıksız bi kıskançlık.O sizin ilk çocuğunuz siz de onun annesisiniz bu değişmeyecek asla.
Bence psikolojik yardım alın

Cocugumun sadece bana bagli ollmasini zaten istemiyorum b sadece kizima verimli bi anne olabilmek ve nerdee yalnis yaptigimi.bikmek.icin yazdim burwya ayrica.babaannesi tabiki sevicek bnm sozum yok yalnizca beni gotmeDen gelmesi kucagima gelmemesi beni istememesi yaklasmasina izin vermemesi Usuyor sadece siDe annesiniz bunlar basiniza gels uzulmezmiainiz ayrica ben kaynanami severim bi sorunum yok cok sukur bnm ben kendimimi ifade edemedim sanirim yazdiklarimla

Geçen gün eşimin halası gelip bir hafta kaldı. Kızım hala diye peşinden ayrılmadı ben de bie hafta dinlendim, işlerimi rahat rahat yaptım. Şimdi hala gitti yine benimle mutlu hayatımıza devam ediyoruz. Bir hafta halayla oynadı diye kızımı kaybedeceğimi düşünmek aklıma gelmedi.

Ayda bir hafta da anneme gidip kalıyorum. Kuaföre, cilt bakımına gidiyorum. Arada eşim geliyor ikimiz başbaşa kalıyoruz. kızım anane ve dedesiyle mutlu onlar da torunları ile doya doya vakit geçiriyorlar ben de mutlu bir anne olarak kızıma daha faydalı oluyorum.

Takmayın küçük şeyleri. Keşke bizim babaannemiz de hayatta olup torununu görebilseydi...

Yasim 27 elbette bi brn yokum bnm yada.bn yazdiklarimla kendimi.ifsde edemiyorum sanirim bnn istedigim bana bagli.bi cocuk olmasi degil zaten ama bni gormezden gelmesi istememesi inat etmesi inanin buna uzuliyorum sadece boylee devam edermi dusuncesi aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…