- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi marjinal46
-
Basiniz sagolsun tesekkur ederim inan bnde cok seviniyorum babaaneyle mutlu diye inu mutlu goruncr.nde mutlu oluyorum brni istememesi uzuyo sadeceGeçen gün eşimin halası gelip bir hafta kaldı. Kızım hala diye peşinden ayrılmadı ben de bie hafta dinlendim, işlerimi rahat rahat yaptım. Şimdi hala gitti yine benimle mutlu hayatımıza devam ediyoruz. Bir hafta halayla oynadı diye kızımı kaybedeceğimi düşünmek aklıma gelmedi.
Ayda bir hafta da anneme gidip kalıyorum. Kuaföre, cilt bakımına gidiyorum. Arada eşim geliyor ikimiz başbaşa kalıyoruz. kızım anane ve dedesiyle mutlu onlar da torunları ile doya doya vakit geçiriyorlar ben de mutlu bir anne olarak kızıma daha faydalı oluyorum.
Takmayın küçük şeyleri. Keşke bizim babaannemiz de hayatta olup torununu görebilseydi...
Tesekkur.ederim kisknmiyorum inanin bnn sadrce uzuldum heo boyle beni istememesindenÖzlüyordur çocuk.. Yazdığınıza göre onun için her şeyi yapan bir annesiniz. Babaannesine olan ilgisi çocugunuzunu kaybedeceginiz anlamına gelmiyor. Çok saçma..
Anne değilim :) yani şu açıklamalarınız mantıklı da sorununuz değişik bilemedim valla ne diyeyim :)Cocugumun sadece bana bagli ollmasini zaten istemiyorum b sadece kizima verimli bi anne olabilmek ve nerdee yalnis yaptigimi.bikmek.icin yazdim burwya ayrica.babaannesi tabiki sevicek bnm sozum yok yalnizca beni gotmeDen gelmesi kucagima gelmemesi beni istememesi yaklasmasina izin vermemesi Usuyor sadece siDe annesiniz bunlar basiniza gels uzulmezmiainiz ayrica ben kaynanami severim bi sorunum yok cok sukur bnm ben kendimimi ifade edemedim sanirim yazdiklarimla
Yapmayin lutfen ne alakasi var . Hep babaanne olsa bni dinlemede bni istemese bn bundan dolayi uzuluyorum yani gidecek sevecek ama bn yokmusum gibi davranmasina uzuluyorum iyi anne bi anne olmk istiyorum anladiniz mibabannesiyle görüştüğünde gözü onu görmese, yine sadece size dönük olsa onda bir sorun var demektir. durum gayet normal.
Tesekkur ederimDeğişik geliyor başkaları
Yeni oyun arkadaşı gibi
Siz hep varsınız zaten
Gözü sizi görmez
Gözünüz onun üstünde hep biliyor çünkü
Gayet normal hiç üzülmeyin
asıl babannesine dönük olmasının senin iyi anne olmamanla ne ilgisi var siz onu anlatın önce.çocuğunuzla bahsettiğiniz gibi ilgili bir anneyseniz ben bir sorun göremiyorum. babannesinin yanında sizi duymaması gözü sadece onu görmesi dert edecek birşey değil. her günleri beraber geçmiyor anladığım kadarıyla. fikrinizi onamak için de burda bulunmuyorum. düşüncemi belirttim.Yapmayin lutfen ne alakasi var . Hep babaanne olsa bni dinlemede bni istemese bn bundan dolayi uzuluyorum yani gidecek sevecek ama bn yokmusum gibi davranmasina uzuluyorum iyi anne bi anne olmk istiyorum anladiniz mi
Ben anliyorum seni. Kizim da babasi varken beni iter. Ben de cok uzuluyorum.Yasim 27 elbette bi brn yokum bnm yada.bn yazdiklarimla kendimi.ifsde edemiyorum sanirim bnn istedigim bana bagli.bi cocuk olmasi degil zaten ama bni gormezden gelmesi istememesi inat etmesi inanin buna uzuliyorum sadece boylee devam edermi dusuncesi aklimda
Fevri dsvrsnmanizi anlayamadim bn bi sorun olarak gordum burda yazmak istedim guzel yorumlar beklerken birde burda stres yaptim keske bisiy yazmasaydiniz annemede yapsa ayni olurdu davranisimasıl babannesine dönük olmasının senin iyi anne olmamanla ne ilgisi var siz onu anlatın önce.çocuğunuzla bahsettiğiniz gibi ilgili bir anneyseniz ben bir sorun göremiyorum. babannesinin yanında sizi duymaması gözü sadece onu görmesi dert edecek birşey değil. her günleri beraber geçmiyor anladığım kadarıyla. fikrinizi onamak için de burda bulunmuyorum. düşüncemi belirttim.
Benim teyzemde yaşadı bu durumu ama onun çocuğuna kv bakıyordu. Gece yatarken başının yanına giyindiği atleti koy demişler yani kirli atletini oda öyle yaptı. Çocuk teyzeme gitmiyordu bile sonra hemen düzeldi. Bi dene istersen..Kizim 21 aylik ve kizimin kisisel bakimini bn yapiyorum. OYUnlar oynuyorum disari cikiyoruz parka gidiyoruz kaliteli zaman gecirmeye calisiyorum fakat hafta sonlari babaanne gelince gozu beni gormuyo duymuyor bile kizima nasil verimli bi anne olabilirim ne yapmaliyim kizimi kaybetmemek icin ayrica ev hanimiyim kizima kendim bakiyorum lutfenyardim edin
Duzelormi acaba emziren bi anneyim onlar varken meme dahi istemiyoBen anliyorum seni. Kizim da babasi varken beni iter. Ben de cok uzuluyorum.
Tesekkur ederim cok sagol ilgin icinBenim teyzemde yaşadı bu durumu ama onun çocuğuna kv bakıyordu. Gece yatarken başının yanına giyindiği atleti koy demişler yani kirli atletini oda öyle yaptı. Çocuk teyzeme gitmiyordu bile sonra hemen düzeldi. Bi dene istersen..
Nawil duzelicek bilmiyorum inanin umarim en kisa surede duzelirSeni cok iyi anlıyorum aynı durumu bende yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?