kizima nasil davranmaliyim

Bu annelerin kiskanclik olayini da anlamiyoum. Babaanneyi az goruyormus cocuk haliyle gordugu zaman ilgisi ona kayiyor. Hicbir cocuk annesi bu kdr ilgilenirken baskasini sizden cok sevemez korkmayin bu kadar.

Basiniz sagolsun tesekkur ederim inan bnde cok seviniyorum babaaneyle mutlu diye inu mutlu goruncr.nde mutlu oluyorum brni istememesi uzuyo sadece

Simdi buyukler simartiyor kizmiyor siz daha disiplinlisiniz haliyle cocuk eglenceyi seciyor.Haftasonu dinlenmenize bakin tadini cikarin.

Anne değilim :) yani şu açıklamalarınız mantıklı da sorununuz değişik bilemedim valla ne diyeyim :)

28 aylik bir kizim var. Aile buyukleri baska sehirlerde. Keske imkanimiz olsaydi da saatlerce oynayabilselerdi kizimla. Gobek atardim sanirim :)

babannesiyle görüştüğünde gözü onu görmese, yine sadece size dönük olsa onda bir sorun var demektir. durum gayet normal.

Değişik geliyor başkaları
Yeni oyun arkadaşı gibi
Siz hep varsınız zaten
Gözü sizi görmez
Gözünüz onun üstünde hep biliyor çünkü
Gayet normal hiç üzülmeyin

Eğer babaanne iyi niyetliyse ,onun sevgisi çocuğunuzu ilerki dönemde güçlendirecektir hayatta babaanne, dede, kardeş arkadaş sevgisinede ihtiyaç vardır ö,zgüveni güçlendirir bencel anneler bunu düşünmekten aciz
lütfen çocuğunuzu sadece kendi sevginizle boğmayınız kişilik gelişimi olumlu etkiler ve ne istediği bilir .çok yönlü empati kurma yeteneğide gelişir ama sadece anne ile dialog çocuğu bencil yapar

babannesiyle görüştüğünde gözü onu görmese, yine sadece size dönük olsa onda bir sorun var demektir. durum gayet normal.
Yapmayin lutfen ne alakasi var . Hep babaanne olsa bni dinlemede bni istemese bn bundan dolayi uzuluyorum yani gidecek sevecek ama bn yokmusum gibi davranmasina uzuluyorum iyi anne bi anne olmk istiyorum anladiniz mi

Yapmayin lutfen ne alakasi var . Hep babaanne olsa bni dinlemede bni istemese bn bundan dolayi uzuluyorum yani gidecek sevecek ama bn yokmusum gibi davranmasina uzuluyorum iyi anne bi anne olmk istiyorum anladiniz mi
asıl babannesine dönük olmasının senin iyi anne olmamanla ne ilgisi var siz onu anlatın önce.çocuğunuzla bahsettiğiniz gibi ilgili bir anneyseniz ben bir sorun göremiyorum. babannesinin yanında sizi duymaması gözü sadece onu görmesi dert edecek birşey değil. her günleri beraber geçmiyor anladığım kadarıyla. fikrinizi onamak için de burda bulunmuyorum. düşüncemi belirttim.

Ben anliyorum seni. Kizim da babasi varken beni iter. Ben de cok uzuluyorum.

Fevri dsvrsnmanizi anlayamadim bn bi sorun olarak gordum burda yazmak istedim guzel yorumlar beklerken birde burda stres yaptim keske bisiy yazmasaydiniz annemede yapsa ayni olurdu davranisim

Benim teyzemde yaşadı bu durumu ama onun çocuğuna kv bakıyordu. Gece yatarken başının yanına giyindiği atleti koy demişler yani kirli atletini oda öyle yaptı. Çocuk teyzeme gitmiyordu bile sonra hemen düzeldi. Bi dene istersen..

Tesekkur ederim cok sagol ilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…