kizima nasil davranmaliyim

Bence normal arkadasim. Cocuktur ennihayetinde. Benim oglum daha 5 aylik. Disariya ciktik mi acligini unutuyor bakinmaktan. Bence buda onun gibi bisey..
Eve biri geldigi zamanda hep onlara bakar. Degisik insan ilgisini cekiyordur. Saglikli bi cocuk bence..
Ben kendi kucuklugumu hatirliyorum. Gelenlere gitmeyinn diye aglardim. Cocuklards bizim gibi sosyaller. Yapilacak bisey yok. Bisey yapmana da gerek yok.

arada sırada gördüğü kişi daha cazip geliyordur ona şuan kaybetmeyi düşünmeniz çok saçma

Size babanneye düşkün olacak gibi gelebilir ama inanın büyüdükçc annenin yerini kimse tutamıyor ilgili sevgili bir anneyseniz tabi ki .
İstedikleri kadar ilgilensin bir şey alsınlar çocuk yine anneyi istiyor.
Benim oğlumda eve gelmek istemezdi babannesinden şimdi kalmak istemiyor.
İster kalsın ister kalmasın rahatsız olmazdım babannesi tarafından sevilmesine.
Kimisi bunu yapmacık bulur mesela inanmaz torununu sevdiğine ya bırakın isterse yapmacık olsun çocuğun gelişimi için ne kadar etkili.

Fevri dsvrsnmanizi anlayamadim bn bi sorun olarak gordum burda yazmak istedim guzel yorumlar beklerken birde burda stres yaptim keske bisiy yazmasaydiniz annemede yapsa ayni olurdu davranisim
bence siz fevrisiniz. binlerce kişinin olduğu bi alana konu açıyorsunuz sadece size katılmıyorum diye sinirlendiniz. konu babanne amca hala teyze vs değil. ben babanneyi savunmuyorum. bakış açınızın kendimce yanlış olduğunu söyledim ki bu da üye olarak benim haklarımdan biri. ne demek birşey yazmasaydınız. kendinizce haklıysanız o zmn buraya niye konu açıyorsunuz. hey Allah'ımmm!

Bende sizin gibi davrandım oğluma yapışık ikiz gibi geziyoz şimdi 4 yaşında seneye anaokuluna ver cem kara kara düşünüyorum nasıl ayrilcak benden diye pişman oldum bırakın ananeylede bavanneylede vakit gecirsin sikmayin cocugunuzu

Çocuğun gelişmesi kendine güveni dil gelişimi için bile önemli bunlar benim oğlum geç konuştu doktor dedi ki çocuğu bol bol ananeyle babanneyle vakit geçir daha iyi olur

Teyzen kendi atletinimi koydu canim yyoksa.aynanasinin mi

sizi sürekli görürken babanneyi haftada bir görüyor. doğal olarak o gün oan düşkün olması normal. kızımı kaybetmemek için demişsiniz... çok sağlıklı bi düşünce değil.

çok ilginç bi düşünce korkmayın ya kimse kimsenin çocuğunu elinden almaz hele anneanne babaanne benim oğlumda baba ve anne dışında doğru düzgün kimseyi görmediğinden annem yada kv mi görünce yapışıyor onlara normal yani çocuk bu kimden ne zaman ilgi göreceğini nezamn sevgi göreceğini biliyor sonuçta tüm gün sizleyse sizden başka bi insan ona farklı geliyor

Ya cidden garip düşünüyorsunuz

Hani her gün Kv baksa da endişe etseniz neyse çocuk sizden sıkılıyor o değişik

Babası gelince de anneyi unutup babaya sarıyorlar

Boş verin bunu sizi unutmaz

haftada bir gün gelip çocuğunuzu kaçırmayacak heralde. nasıl bir düşünce bu.

kızınız özlüyordur o bir günde sizi görmesin.verin babanneye yapın işinizi gücünüzü.ne var bunda.

Çok enteresan geldi düşünceniz bana... benim oğlum da babaannesine çok düşkün, haftada bir gün görüşüyorlar sizin gibi... oğlum onun geldiği günler bana pek pas vermiyor birlikte çok güzel vakit geçiriyorlar, ben de hem kendi adıma hem oğlumun adına çok mutlu oluyorum... hatta yeni bir huy çıkardı, babaaaneyle uyuma, sarılıp masallarla uyuyorlar...bana çok tatlı geliyor o halleri.... neden sıkıntı yaptınız hiç anlamadım, ben psikopat gibi bana birşey olsa kayınvalidem onu sevgiyle büyütür diye bile düşünüp rahatlatıyorum kendimi:)

Hatta oğluma 10 aylıktan bu yana bakıcı bakıyor, sabah kızın kucağından bana el sallayıp öpücük atıyor işe uğurluyor, yine de iletişimimizde sevgimizde hiçbir sıkıntı yok oğlumla...

Bence yok yere üzüyorsun kendini, yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…