Peki gelişim geriliği var diyen doktor ne yapmanızı söyledi size tinemisim, tekrar ne zaman gideceksiniz doktora?
Peki gelişim geriliği var diyen doktor ne yapmanızı söyledi size tinemisim, tekrar ne zaman gideceksiniz doktora?[/
ocak 18 de gidicez,gelişim testi yapılıcak
netten araştırdım gelişim testi nasıl yapılıyo die,
dr çocuğa komutlar veriyomuş,hareketlerine,konuşmasına,
ve el kol hareketleri ve yürüyüşüne göre teşhis koyuyomuş
o saatten çocuğun uykusunu almış olması ve tok olması önemliymiş
eğer çocuk o saatte mız mız huysuz olursa test bi işe yaramazmış
gün yaklaştıkça heyecan basıyo. . neolucak . . ne diiiicek dr
içim içimi yiyo resmen
Benim 21 aylık oğlum var canım 19.5 aylıkken yaptırdım denver testini ayına göre yapılıyor bu bana merdiven çıkıyormu kosuyor mu ismine seslenince bakıyor mu gibi sorular sordu kendi de orda oğluma seslendi o an oğlum sandalye ile meşgul olduğu için ilkten bakmadı sonra sandalyeye oturup baktı yanına çağırdı gitmedi eline iki küçük nesne verip bardağın içine atmasını istedi bu arada bunları ben istiyorum oğlum dan doktor bana söylüyor bunları oğlum istenilen şeyi yaptı sonra minicik şişe içine küçük kağıt parçası koydu çıkartmasını istedi yaptı karalama yapıp yapmadığını sordu kızlar bu çok önemli o an oğlum bunuda yaptı . Otizm li melekler karalama yapamazmis kalem tutamazmış bence bol bol karalama yaptırın yavrularınıza
Okurken Göz yaşlarımı tutamadım Anne baba olmak çoook zor Allahım yardımcınız olsun şifaa versin.Büyük bir ile gitme şansınız yokmu ? zaman kaybetmeden tedaviye başlarsanız ilerde daha kolay olur yavrunuz için...evet kızıma,prensesime,meleğime gözümün bebeğine otizm tanısı kondu
hala şoktayım.konduramıyorum.şu an ağlıyorum.az önce uyuttum prensesimi
dr tek tedavi özel eğitim dedi fakat bulunduğum ilde otizmi olan çocukla ilgili bi kurum yok
yuva yada kreş te yok.zaten daha çok küçük
allahım deli olucam.babasıda bende gğnlerdir aglıyoruz
seneye daha büyük bi ile tayin istiycez ama şimdi yapabileceğim tek şey kendim ilgilenicem
zaten çok ilgileniyorum ama exradan neler yapılır? bilen varsa cevap verin lütfen
bu arada tek kelime bile konuşamıyor,söyleneni anlamıyor
benim meleğimin büyüdüğünde ailesi mesleği arkadaşları olmıycak mı,
hep muhtaç mı olucak
ya biz göçüp gittiğimizde yavrum ne olucak
ben yavruumu öpmeye kıyamazken bununla nasıl başedicez
bbide kardaşi var oda perişan onada hiç bakamıyorum
yıkıldım perişanımyıkıldım
aranızda varmı otizmli çocuğu olan
ne durumdasınız
çocuğunuzla işkiniz nasıl
yazın lütfen
evet kızıma,prensesime,meleğime gözümün bebeğine otizm tanısı kondu
hala şoktayım.konduramıyorum.şu an ağlıyorum.az önce uyuttum prensesimi
dr tek tedavi özel eğitim dedi fakat bulunduğum ilde otizmi olan çocukla ilgili bi kurum yok
yuva yada kreş te yok.zaten daha çok küçük
allahım deli olucam.babasıda bende gğnlerdir aglıyoruz
seneye daha büyük bi ile tayin istiycez ama şimdi yapabileceğim tek şey kendim ilgilenicem
zaten çok ilgileniyorum ama exradan neler yapılır? bilen varsa cevap verin lütfen
bu arada tek kelime bile konuşamıyor,söyleneni anlamıyor
benim meleğimin büyüdüğünde ailesi mesleği arkadaşları olmıycak mı,
hep muhtaç mı olucak
ya biz göçüp gittiğimizde yavrum ne olucak
ben yavruumu öpmeye kıyamazken bununla nasıl başedicez
bbide kardaşi var oda perişan onada hiç bakamıyorum
yıkıldım perişanımyıkıldım
aranızda varmı otizmli çocuğu olan
ne durumdasınız
çocuğunuzla işkiniz nasıl
yazın lütfen
İkrar bir yorumunda okudum oğlunun otistik oldugunu sana bir kaç soru sormak istiyorum cevap verirsen çok memnun olurum. Oğlun kaç yaşındayken teşhis konuldu birde sizin şüphelenme nedenlerini yazarmisin lütfen
İkrar bir yorumunda okudum oğlunun otistik oldugunu sana bir kaç soru sormak istiyorum cevap verirsen çok memnun olurum. Oğlun kaç yaşındayken teşhis konuldu birde sizin şüphelenme nedenlerini yazarmisin lütfen
Otizmi çok arastirdim canım bende asla engel göremiyorum bizim dünyamıza alısamiyorlar sadece. Aslında alışılacak dünya da değil ki bizim ki en güzel onların dünyası aslında ama... Denecek çok söz var ne diyeyim kardeşim allah yardımcin olsun. Oğlun bir melek sende kanatlarısin inşallah o kanatlarla uçup bu rüyadan uyanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?