Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın inşallah. bizde buna benzer bişey yaptık ama kızım çok çabuk sıkılıyor. kendi oynamıyo illaki ya ben ya babası oynatıcak yada kucağına alıp gezdiricez. keşke oynasa oyalansa orda.

teşekkür ederim canım. 4. ayında başlar oynamaya, emeklemeye başlayana kadar oynar. emeklemeye başlayınca durmuyorlar pek içinde .yani yapmanın tam zamanı.benim kızım geç emekledi biraz o yüzden oynadı baya.

çok güzel olmuş çok beceriklisiniz.güle güle kullansın kızınız.
teşekkür ederim canım. kullandı çok şükür.

sağol canım. benim kızım kendi kendine oynamayı seven bir kızdı hala da öyle. bazen bakıyorum geçmiş oyun köşesine oynuyor kendi kendine. eğer bir ihtiyacı varsa o zaman kucağa çıkmaya çalışıyor sadece.

gerçektende harika olmuş ben çok çok beyendim..hiç el işi yapamam..ama bende yapmak istiyorum((

gerçektende harika olmuş ben çok çok beyendim..hiç el işi yapamam..ama bende yapmak istiyorum((

çok zor değil canım. dene bence.

Ayy çok şeker bi bebiş buuuu :) maşallah.halı da süper olmuş

teşekkür ederim canım

sızden gorup bızde yaptık sagolun

rica ederim. sizinkinin fotoğrafını da koyabilirseniz sevinirim.

çok güzel olmuş canım eline sağlık.

ayyyy parçalarım ben bunu ya çok tatlı maşallahhhhhhhhh
sağol canım.

gerçekten çok keyifli olmuş, yaratıcı düşünce diye buna denir allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah ve bebeğin dünyalar tatlısı, nazar değmesin maşallah <3

kızlar çok iyi düşünmüşsünüz iyiki de buraya eklediniz bizede ilham oldu bende yapmayı düşünüyorum eşime anlattım sen alt kısmını hallet bende üstünü yaparım dedi bende bitirince eklerimmm

kızlar tşkler. sizden ilham alarak bende yaptım. nasıl olmuş?
bu arada ellerinize sağlık çok güzel olmuşlr.Eki Görüntüle 610798

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bebeğini de koysaydın ya içinee böyle yapıp ekleyenleri gördükçe seviniyorum sağolun.

gerçekten çok keyifli olmuş, yaratıcı düşünce diye buna denir allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah ve bebeğin dünyalar tatlısı, nazar değmesin maşallah <3

teşekkür ederim canım. ben oyun halısı olarak kullandım şimdi üst aparatı çıkardım oyun köşesi yaptım hala kullanıyorum.

sağol canım sen de yapıp eklersen fotoğrafı çok sevinirim.

elektrik borusundan denedim ama olmadı nasıl boru kullandınız acaba bu boruların sertlik dereceleri var mı
bir o tarafa bir bu tarafa yamuldu sabit durduramadım

çoook kıskandım ama ben...hiç böyle becerilerim yoktur benim...ne yapsam ki...süpersiniz bayanlar...

elektrik borusundan denedim ama olmadı nasıl boru kullandınız acaba bu boruların sertlik dereceleri var mı
bir o tarafa bir bu tarafa yamuldu sabit durduramadım

canım borunun fotoğraflarını daha önceki sayfalarda eklemiştim. ne borusu olduğunu bilmiyorum ya elektrik ya da su borusu. ama birbirine bağlayınca sabit duruyorlar yoksa durmazlar. önceki sayfalara bakarsan ayrıntılı fotoğraflar eklemiştim.
çoook kıskandım ama ben...hiç böyle becerilerim yoktur benim...ne yapsam ki...süpersiniz bayanlar...

canım kolay bir şey dene bence yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…