tahmin etmiştim bir tek. tas.öğrt.ninin yaptığını yaratıcı ve de enn önemlisi el emeği çok güzel, şirin olmuşş :))) bende yapacağım sizinki gibi kızıma hem dikişten de anlarım branşım gereği .. bi sorum var kaç aydan başlıyor oynamaya ve kaçıncı aya kadar oynuyor benim kızım 4 aylık??
teşekkür ederim canım. kullandı çok şükür.çok güzel olmuş çok beceriklisiniz.güle güle kullansın kızınız.
çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın inşallah. bizde buna benzer bişey yaptık ama kızım çok çabuk sıkılıyor. kendi oynamıyo illaki ya ben ya babası oynatıcak yada kucağına alıp gezdiricez. keşke oynasa oyalansa orda.
gerçektende harika olmuş ben çok çok beyendim..hiç el işi yapamam..ama bende yapmak istiyorum((
Ayy çok şeker bi bebiş buuuu :) maşallah.halı da süper olmuş
sızden gorup bızde yaptık sagolun
sağol canım.ayyyy parçalarım ben bunu ya çok tatlı maşallahhhhhhhhh
kızlar tşkler. sizden ilham alarak bende yaptım. nasıl olmuş?
bu arada ellerinize sağlık çok güzel olmuşlr.Eki Görüntüle 610798
gerçekten çok keyifli olmuş, yaratıcı düşünce diye buna denirallah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah ve bebeğin dünyalar tatlısı, nazar değmesin maşallah <3
kızlar çok iyi düşünmüşsünüz iyiki de buraya eklediniz bizede ilham oldu bende yapmayı düşünüyorum eşime anlattım sen alt kısmını hallet bende üstünü yaparım dedi bende bitirince eklerimmm
elektrik borusundan denedim ama olmadı nasıl boru kullandınız acaba bu boruların sertlik dereceleri var mı
bir o tarafa bir bu tarafa yamuldu sabit durduramadım
çoook kıskandım ama ben...hiç böyle becerilerim yoktur benim...ne yapsam ki...süpersiniz bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?