Valla resimlere baktım çok profesyonel olmuş. Kısa sürede yaptığım bu kadar profesyonel olmamıştı. Ama yine de bizimki oynuyordu. Tabi sonrasında sığmadı bizimki hazırından bir tane aldık :)
Eki Görüntüle 882171
Güle güle kullanın başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
Bu da güzel bir fikirmiş canım. daha önce hiç görmemiştim. hoş olmuş:)
teşekkür ederim beğenmene sevindim.evet kendim yaptım minderini de. nasıl yaptığımı ilk sayfalarda ayrıntılı bir şekilde anlattım bakabilirsin canım. fotoğraflarını da koydum.çok güzel olmuş cnmm yaaa bayıldımmm minderini nasıl yaptın kendinmi diktin onuda
Elinize sağlık gerçekten çok profesyonelce olmuş:)
ayyyyyyy bayıldım,,,ccccccoooooookkkkkkkkkkkkk güzel olmus
Ayy harika olmuş canım ya bayıldım valla ellerine sağlık.. ben de yapıcam kuzuma çok hoşuma gitti
cook güzel olmuşşş ben yaptım demesen satın aldın derdimbebişin güle güle kullansın
Harika olmuş bende bunun hazırı var hiç fark yok diyebilirim ellerinize sağlık güle güle büyüsün bebişiniz maşallah diyelim :)
teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır kızım. üstteki aparatı hırdavatcıdan boru aldım su borusu mu elektrik borusu mu bilmiyorum ama kolay kıvrılan boruydu. borunun dışına pazenden kılıf diktim geçirdim. sonra onları çarpraz şekilde birbirine bağladım ve sonra da uçlarını mindere bağladım.
hazırlar hem çok pahalı hem küçük hem de istediğin gibi müdahale edemezsin. şimdi ben bunun minderini istediğim zaman çıkarıp yıkayabiliyorum büyük yaptım gerekince çocuğumun yanına yatıp orada emziriyorum, istediğim oyuncağı asıyorum istediğimi çıkarıyorum. kızım da severek oynuyor en güzeli de o zaten
waaauw! diyorum başka da bir şey denmez buna sanırımellerine sağlık. Kızında maşallah pek şeker. Güzel bi fikir.. Bende yapmayı düşünüyorum.İnşallah becerebilirim.
Uzerindeki boru varya onu hani deniz sosisleri vardir suya girerken kullanikir bikiur musunz blmyrm onlardan yapsak olmaz mi
teşekkür ederim canım.çok güzel olmuş ellerine sağlık
Çok güzel olmuş eline sağlık ve iyiki burada da paylaşmışsın....
Bende yapmayı denicem sonra sizinle paylaşırım, tabi şu boruları bulabilirsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?