- Konu Sahibi fatosemirhan
-
bence bi şehir ismi koymak çok saçma.farklı olcak die daha ne isimler duycaz hadiii hayırlısı...newyork,londra olacağına ne bilim izmir .bursa daha iyi olur
3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...
farklı olsun diye Ada, Ege bile koyabilir.damla,su,ırmak,nehir,yağmur,belinay,hilal,fidelya,.....bunlar da doğa isimleri hattta DOĞA bile koyabilirsin
yahşi cazibe diye bir dizi var kusura bakma ama oradaki köpeğin adı paris bence çocuğun hayatını karartma ayrıca paris hiltonda çok iyi anılmıyo naçizane ben sana önereyim masal,miray,sıla,ecrin,bade,şimal,öykü,berrak inşallah beğenirsin.....:)
Ege kızkardeşimin çocuğunun adı. Ada yı düşünmüştük ama şu sıralar çok var sıktı artık. Kimin çocuğu olsa Ada, Eylül, Ege, Ela... koyuyor.
Az bulunan, anlamlı, birazda havalı olsun istiyorum "DOĞA" nasıl sizce (o da bu aralar revaçta ama !)
farklı olsun diye Ada, Ege bile koyabilir.
Ege de bir bölge ismi ve kızlarda erkeklerdne daha hoş duruyor bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?