Doğuma Hazırlık Kızıma "Paris" ismini düşünüyorum ne edersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beyza,Ceyda,Çakıl,Devin,Ecmel,Funda,Gölgen,Haslet,Ilgaz,İncilay,Kelebek,Kutsal,Mimoza,Lila,Mercan,Mevsim,Naz,
Nazlım(favorim),Zümrüt,Duygum,Tugba(favorim),Çilem,Tanem,Elmira(favorim),Almira(favorim),Neşem,Oylum,Ödül,
Mina(Favorim),Pamira,Rana,Sahil,Sahra,Serra,Tılsım,Ülküm,Tuana(Favorim),Verda,Yelda,Yankı,Yasmin,Zeyno(Favorim)

Umarım azıcıkta olsa yardımcı olmusumdur arkadaşım,amasakın Paris koyma olur mu:))

Bencede sakın Paris koyma canım biliyorsun bir anne babanın çocuk üzerindeki hakkıdır ona güzel isim vermek ille değişik isim arıyorsan, Reyta, Reyyan, İlay bence güzel kulağa hoş gelen isimler mesela benim kızımın adı Metiye her duyan ne kadar değişik bir ismi var diyor. Eski isim gibi olsada hem anlamı güzel hemde çok bilinen bir isim değil.

Bende begenmedim .. vede arkadasa katiliyorum yahsi cazibe diye bir dizide köpegin ismi paris ..
ileride dalga konusu olur cocuk o ismi koyarsan ..
kendi ülkemizdede bi cok güzel sehir var cok istiyorsan bencede .. Izmir veya Istanbul koy ..

bende kizima degisik kulaga hos modern bi isim ariyordum burda bi topik acdim vede bi arkadasin sayesinde
kizima Mira ismini buldum .. kizimin adi Nil Mira olcak .. hem modern hem kulaga hos geliyor ..

iyi düsün arkadasim kizin büyünce sana hesap sormasin ne bicim isim koydun bana anne diye ..

önerilen diğer isimlere baktım da, kimse aklını çelmesin bence paris bi çoğundan iyi :s
nacizane görüşüm tabi...

iki isim koy...hiltonu da ekle de paris hilton olsun

hiç duyulmamış,hiçkimseye ait olmamış isimler koyacaklar diye abuk subuk isimle dolaşan bir sürü insan var ortalıkta....

kadının biri kızına "arjin" adını koymuş...anlamını sorduk "ateşten gelen" dedi ya...ateşten gelen ne demek kendisi kestirebiliyor mu acaba???
yok erminelerde de kullanılıyormuş bu isim....

müslümanlarla dolu bir ülkede
yaşıyoruz...çocuklarımıza koyacağımız isimlerden de meshul olduğumuzu unutmamak gerek....
Allah akıl fikir versin...başka da bişey diyemicem....

peki neden paris...şehri çok sevdiğinden dolayımı...başka ihtimaller aklıma gelmiyor.
bi arkadaşta çakıl demiş...Allah aşkına çakıl ne ya...şu bildiğimiz taşdevrindeki çakıl mı...yok BAM BAM koyun bari.

böyle abidik gubidik isimli çocukları duyunca bu çocuklara çok acıyorum...

ben de önce paris koyma dedim ama diğer önerilen isimlere baktım da, arkadaşın aklını çelip başka abuk subuk bişe koydurcaklar diye vazgectim, bnce paris koy diyorum şimdi
incilay mimoza pamira tılsım... bunlar ve daha birçoğu da toplum tarafından garip karşılanıcak şeyler
madem böyle olucak, kendi beğendiğini koysun garip de olsa

hiç güzel değil bence. sonuçta bir anlamı yok. bizim çok güzel anlamlı isimlerimiz var. onlardan birini seç derim ben. ama tabi karar sana kalmış

canım valla daha once bununla ılgılı yorum yapan varmı bılmıyorum ama paris yahsı cazıbedekı sarısın bı kadın var sımge. kopegının adı paris :26: sakın yanlıs anlama. dalga gecılebılır. onu gectım parıs hılton var.ileride kızının lakabı o olabılır. ben de bıhter ıstıyordum askı memnu dızısınden dolayı koyamadım.gıcık bı durum ama nabarsın. asya beren koydum ben de kızımın adını

canm yanlış anlama ama başta saçma geldiyse o düşüncende dur! kızının gelecğini düşün...sırf kızıma iddalı isim koydum demekle olmuyo ...zaman varken iyi düşün derim..ileride kızın arkadaşları arasında dalga konusu olur söylemedi demeyin...40:

Son düzenleme:
Bende kızıma sordum ismi koysun mu diye? Söylediği onca güzel isim varken koymasın dedi; kızımda misrina ismini çok seviyor

haklısınız onca güzel ismimiz varken nerden çıkarıyorlar böyle saçma isimleri yaa..farklı olacak diye yazık valla çocuklara..
ayşe,fatma koyun ya onları koyacağınıza..gerçekten komik ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…