- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi fatosemirhan
-
peki neden paris...şehri çok sevdiğinden dolayımı...başka ihtimaller aklıma gelmiyor.
bi arkadaşta çakıl demiş...Allah aşkına çakıl ne ya...şu bildiğimiz taşdevrindeki çakıl mı...yok BAM BAM koyun bari.
böyle abidik gubidik isimli çocukları duyunca bu çocuklara çok acıyorum...
canm yanlış anlama ama başta saçma geldiyse o düşüncende dur! kızının gelecğini düşün...sırf kızıma iddalı isim koydum demekle olmuyo ...zaman varken iyi düşün derim..ileride kızın arkadaşları arasında dalga konusu olur söylemedi demeyin...40:3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...
peki neden paris...şehri çok sevdiğinden dolayımı...başka ihtimaller aklıma gelmiyor.
bi arkadaşta çakıl demiş...Allah aşkına çakıl ne ya...şu bildiğimiz taşdevrindeki çakıl mı...yok BAM BAM koyun bari.
böyle abidik gubidik isimli çocukları duyunca bu çocuklara çok acıyorum...
ben de önce paris koyma dedim ama diğer önerilen isimlere baktım da, arkadaşın aklını çelip başka abuk subuk bişe koydurcaklar diye vazgectim, bnce paris koy diyorum şimdi
incilay mimoza pamira tılsım... bunlar ve daha birçoğu da toplum tarafından garip karşılanıcak şeyler
madem böyle olucak, kendi beğendiğini koysun garip de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?