Doğuma Hazırlık Kızıma "Paris" ismini düşünüyorum ne edersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
PARİS bencede güzel değil...hem şehir ismi hemde yabancı bi isim....

istanbul,okan bayülgen'in kızının adı biliyorsunuz,aslında hoşuma gidiyor,orjinal ama okanın kızı için....:))

ege,ela,eylül bunlar çok koyuldu...ben 29 yaşımdayım benim yaş grubumdan hatta benden büyük tanıdıklarım var ege,ela diye...ela zaten çok afedersiniz bana helayı çağrıştırıyor

vuslat ismini çok severim ben eskiden beri aslında....masal inşallah kendi kızım olunca koyacağım isim

bunlar dışında,eyşan,efsun(sihir,büyü anlamına geldiği için pek tercih edilmiyor ama severim),şimal.....

bence tatlım paris ismini koyma.benimde önümüzdeki hafta kızım olucak deniz melis melisa nehir laçin meyra isimlerinden birini seçicez doğunca karar vericez

Canim bebislere isim koyarken düsünmek gerek ilerde okul cagina geldiginde diger cocuklar icin alay konusu olmasin,bebek icin hos geliyo kulaga ama ilerki yillarida düsünmek lazim kizlar icin cok güzel degisik isimler var biraz daha arastir istersen saglikla mutlulukla bebisini kucagina alman dilegiyle...

başlığı okuyunca aklıma ilk gelen cümle " arkadaşım Fransız mısın?" oldu yazmadan edemedim...

biraz daha araştır bir sürü de isim önerilmiş...

arkadaşım iyi düşünüp karar ver ben kızıma ecrin ismi koydum mahallede 4 tane oldular valla elimde olsa değiştircem koymaz olaydım herkeste aynı isimler değişik olucak diyee ne kadar kendimizi yırtsakta daha kötü oluyomuş ben bunu anladım şimdi hamileyim allahın izniyle doğum yaparsam tanıdık isimler koyucam cnm.......

Arkadaşım, çocuğuna koyacağın bu isim eminim ki ileride alay konusu olacak ve çocuğun içindede ailesine bir kızgınlık olacak. İsmim Paris değil ama Benim öyle oldu.

Ela bana hem hela hem selayı çağrıştırıyor...

bencede cok sacma sehir ismi koymak, ilerde o cocuklar büyüdügünde kesin kendi isimlerini sevmiyecek ve kesin sorarlar okadar isim varken neden bir sehir ismi diye. Ravza koy cok güzel isim ve nerdeyse kimsede yok gibi...

yada bildigimiz eski isimleri koyun, inanin buna bu zamanda pek kimse yok eski isim cocuklarina koyan, onun icin fazla kimsede ayni isim olmiyacak...birde güzel anlamli olanlari secin. Ben kizima zehra ismini koydum, onuda herkes ecrin yagmur beste falan koyarken ben degisiklik olsun dedim eski isim koydum, ve gercekten mahallede sadece benim kizimin ismi tek...Tabiki sonucta karari siz vereceksiniz, icinize ne siniyorsa onu koyun, sonra sizi dinledimde pisman oldum deme...

hahaha alemsiniz kizlar londra paris olacagina neden izmir istanbul degil =D

kizlar Allah askina evlatlariniza ilerde pisman olmayacaklari bir isim verin...

paris yada istanbul diye cagrilmak kimin hosuna gider ki ?

paris abla hosgeldin

istanbul teyze gel otur söyle

=D

Paris Hilton olmasaydı derdim ki "kiraz, çilek,isanbul " varsa paris te olur ama. Hal böyleyken sanırım ben bu ismi kabul etmezdim.

Merhaba Canım..

Öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim...

İsmine gelince en son tercih karar senin.. Fakat bende bebeklere şehir ismi koyulmasına karşıyım.. Bugüne kadar birtek Seyhan ismini beğendim.. fakat oda memleketim adanadan bir ilçe..

farklı bir isim koymak istiyorsan bence Aleda koyabilirsin..Eda bana çok güzel isim gibi geliyor fakat aleda çok farklı ve hoş bir isim..

onun dışında Beril, Defne, Dilem..

PAristen çok çok daha güzel bir isim bulacağına eminim:)

ben koymazdım lisede alay konusu olur sonra sizi suçlar türk olsun fransızlarıda sevmiyorum zaten onlarda türkleri sevmiyor bilginiz olsun!!!

ben de beğenmedim açıkcası .hem türk ismi değil ki paris..bir sürü güzel isim var..ilerde kızınız büyüdüğünde sizce bu ismi beğenebilir mi ?
ebru şallı oğlunun adını pars koymuş onu da hiç beğenmedim..şu aralar bade ismi moda..modern birçok güzel isim var..
örneğin ; açelya, aleyna, alara ,dilara ,dila ,dilay, selin, selen , öykü , mısra , nisan , ilayda vs..paristen çok daha güzel bir isim bulacağınıza inanıyorum ben..

çok da kötü değil bence, ama ben koymazdım, hayal koyucam kızım olursa. çok heves ettiysen de en azından çift isim koy derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…