Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar eşimin ailesi ile yıllardır çok üzücü şeyler yaşadım içime attım tartıştım vs ama çok üzüldüm çok gerildim. Buna rağmen buara aynı sitede oturacağız o ayrı dert cidden canımı sıkıyor neyse de. Kızlar ben kvmin eşimin ablalarının kızıma sarılmalarından çok rahatsız oluyorum bir şey demiyorum ama çok rahatsız oluyorum öpsünler kucaklarına alsınlar istemiyorum. Görmelerini bile istemiyorum bazen çok mu bencilim nasıl aşabilirim ya da aşmalı mıyım? Bazen Ayyy kuzumuzu özledik diyorlar içimden bir kötü his geliyor elimde de değil of. Hatta şuan aynı sitede oturacağız ya nasıl mesafe koymalıyım aklımda deli sorular. Yardım edin ben yanlış mıyım?

Ilerde torununuz olursa gelininiz nasıl çözüm bulurdu..o kafayla düşünürdüm..herkes birşeyler yaşıyor.. su hayatta.. torun sevgisi ayrı.. çocuğun suçu ne.. bırakın babanne hala sevgisi yakınlığı görsün.. bizde gelinlere bayılmıyoruz ama yeğenlerim için canım feda

Ne yasadıgınızın boyutunu bilmiyorum. Ama ne olursa olsun bence biraz abartıyosunuz.
Yani şöyle dyim eşimin ailesini 10 yıldır tanıyorum. Evlenmeden öncesi var yanş 4 yıldır evliyiz eşimle her gördüğümde mutlaka üzdüler laf söylediler eşimden beni vazgeçirmeye çalıştılar küçük gördüler gereksiz bir çok şey. Sevdirmemezlik yapmıyorum yanlarında ama istemiyorum işte içimden öyle geliyor

Seni çok iyi anlıyorum canım
Sana o kadar kötülük yaptılarki

Çocuğunu onların sevmesini haketmiyolar diye düşünüyosun ve çokta haklısın.

Ama aynı sitedeymişsiniz yapcak bişey yok sanırım mecbur her gördüklerinde yapmacık bi şekilde yavrunuzu sevip sarılacaklar.

Desteklik bir durumum olduğunu düşünmüyorum ama neden destek almalıyım nerede yanlış düşünüyorum.
Cocuk sizin oldugu kadar eşinizinde cocugu
Eşinizin ailesinin dokunmasını istemiyorsunuz ya kendi ailenizin ?
Siz kötü seyler yasamıs olabilirsiniz ancak cocugun babane hala sevgisinden mahrum bırakmaya calısmak çok normal değil
Hatta bırakın öpmelerini cocugunuzu görmelerini bile istemiyorum demişsiniz

Eger ben görüşmek istemiyorum vs deseniz yasadıklarınıza yorar anlarım ancak eşinizin annesi eşinizin kızlardeşi için cocugumuzu görmesinler öpmesinler demek bana saglıklı gelmiyor

Ilerde torununuz olursa gelininiz nasıl çözüm bulurdu..o kafayla düşünürdüm..herkes birşeyler yaşıyor.. su hayatta.. torun sevgisi ayrı.. çocuğun suçu ne.. bırakın babanne hala sevgisi yakınlığı görsün.. bizde gelinlere bayılmıyoruz ama yeğenlerim için canım feda
Ben gelinimi küçümseyip oğlundan vazgeçirmeye çalınazdım borç yapıp çalışmayıp evde oturup gelinimin parasını yemezdim bu yüzden bu konuda gelinimle sorunum olmazdı. Başka soru olur bilemem ama bu konularda üzüp kin beslenmesini sağlamak doğru mu sizce

Seni çok iyi anlıyorum canım
Sana o kadar kötülük yaptılarki

Çocuğunu onların sevmesini haketmiyolar diye düşünüyosun ve çokta haklısın.

Ama aynı sitedeymişsiniz yapcak bişey yok sanırım mecbur her gördüklerinde yapmacık bi şekilde yavrunuzu sevip sarılacaklar.
Aslında doğru haketmiyorlar diye düşünüyorum. Aslında uzaktık çok güzeldi şimdi yakın olacağız hiç iyi olmayacak ama yapacak bir şey yok umarım he rşey daha üzücü olmaz

Cocuk sizin oldugu kadar eşinizinde cocugu
Eşinizin ailesinin dokunmasını istemiyorsunuz ya kendi ailenizin ?
Siz kötü seyler yasamıs olabilirsiniz ancak cocugun babane hala sevgisinden mahrum bırakmaya calısmak çok normal değil
Hatta bırakın öpmelerini cocugunuzu görmelerini bile istemiyorum demişsiniz

Eger ben görüşmek istemiyorum vs deseniz yasadıklarınıza yorar anlarım ancak eşinizin annesi eşinizin kızlardeşi için cocugumuzu görmesinler öpmesinler demek bana saglıklı gelmiyor
Anladım cevabınız için teşekkür ederim. Belki bu kadar birikmezdi ama kızım açısından çok üzdüler beni belki kızımla ilgili böyle birikti. Başta böyle değildi 9 aylık kızım. Kızım için bu mor al bakmıyor, kafası büyük beyninde tümör olabilir, agu da demedi neden demmedi normal değil vs dediler bu yüzden çok üzüldü m ve bu da bir sebep sanırım

Aslında doğru haketmiyorlar diye düşünüyorum. Aslında uzaktık çok güzeldi şimdi yakın olacağız hiç iyi olmayacak ama yapacak bir şey yok umarım he rşey daha üzücü olmaz

Paranızı yemişler.Sizi küçümsemişler.Şimdi aynı siteye taşınıyorsunuz.

Bunların sorumlusu kocanız.Olayları idare edemediği için bu durumdasınız.

Ailesini size, sizi ailesine saydıramamış.

Sizin es ailesiyle iliskiniz farkli, cocugunuzun onlarla iliskisi farkli. Size karsi davranislarina ses cikaramayip cocugunuzla ilgilendiklerinde sinir olmak da bir tuhafmis,gucunuz o kadarina yetiyor gibi geldi bana
Yani çok çta bşr şey yapamıyorum doğru daha ileri gidip aile huzurum kaçsın istemiyorum

Eş ailesi ile yaşadığınız sorunları kızınızla olan ilişkilerine transfer etmek istemeniz yanlış.
Vaktinde vermeyip içinizde tuttuğunuz tepkileri torunları ve yeğenleri üzerinden göstermeniz yanlış.
Siz sevmiyorsunuz ve anlaşamıyorsunuz diye çocuğunuzu eşinizin birinci derece yakınlarından kıskanmanız ve uzak tutmak istemeniz yanlış.
Yetişkin insanların arasında yaşanan sorunların ve anlaşmazlığın faturasını,hiç bir şeyin farkında olmayan masum bir çoçuğa yüklemek bu.

Ben cocuklarin kendisinin karar vermesinden yanayım. Ama insanin ici gıcıklanmiyirsa degil. Kv ile bir iyi bi kötu hallerimiz var. Ama ogluma mudahale etmiyorum o da isin garibi cok seviyor arada aglar babannem yaslaninca ölcekmi vs tiye :D bana kötu olan ona iyi belliki yapicak bisey yok

Back
X