- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
Sonunda duygularımı anlayacak birisi çıktı ya yani bu doğru düşünce değil biliyorum am açok doldum çok üzüldüm ve bugün bu yüzden böyle. Aynı sitede oturacağız hatta karşılıklı gibi evler ama ben yine mesafe koyarım gibi düşünüyorum eşim biraz baskın gelebilir bu konu da
Esekten duseni yine esekten düşer anlar misali. Kendinizi suçlamayın, yüklenmeyin değmeyecek insanlar için. Uzak tutarsız, cok içli dişli yapmazsiniz çocuğunuzu olur biter diyecektim ama karşımıza tasinacaklar dediniz ya, işte orada film koptu.
Başta çocuğu özleme bahanesiyle huzur vermeyecekler size. Bakın, ben elti kisisiyle ki görüşmüyorum şuan, karşı karşıyayım ve tuvalete girseler duyuyoruz, tartışsalar duyuyoruz, misafirleri gelse duyuyoruz. Duvarlar kağıt gibi. Ne bağıra çağıra şarkı söyleyebiliyorum, ne eşimle gürültülü tartışabiliyorum ne başka bir şey. Hemen duyup, dinlemeye geçiyorlar ve hoppala kaynanalara anlatılıyor duydukları. Daha bunlar elti kayın, kaynana kayınpeder olsa bosanmistim belki de. Şimdi bile özgür hissetmiyorum. Evin borcu biter bitmez kacacagim buradan. Üzülerek söylüyorum ki, dertlerimiz daha yeni başlıyor. : ((