- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Yalan yok son 2-3 hafta oncesine kadar yoktu ama bugun ve iki gun once olanlar aklimi basima getirdiVay vay adama bak sen. Bacım o zaman toplucan pılını pırtını ne hali varsa görsün. Adam korku filmi gibi
Peehh ben mi naifim yok kız ne naifi, konuyu okudum ve aldığım enerji boşanmaya niyeti yok.
Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
Adam imzalar mı öyle bir şeyi diye sormak istedim açıkçası. Biliyorsunuzdur zaten çocuğa pasaport çıkartırken anne babayı birlikte istiyorlar ya da muvafakatname olayıO sonraki adim.. ora dogumluyum hakkim var ama zor bi anda
Toparlanmam nasil olucak?? Kuzenlerim de var burda olmazsa onlari aricam gelsin alsinlarSığınma evine gitseniz aileniz para gönderene dek ? Kocanızın hali hiç iyi değil.
Utanıp insan olmaz hasta çünkü bu adam. Tedaviyi de sallıyor anladığım. Konu sahibini aşar bu durum kaldı ki bebek var ortada onu da düşünmesi koruması lazım.Ne yap biliyomusun, evin bi yerine kamera yerleştr yada telefonunu sizi çekicej şekilde ayarla, o kendi leş rezil halini izlesin belki utanırda insan olur .....
Bu bu kadarla da kalmaz kendini ve çocuğunu düşün, biz burdan yapıyoruz ama sen yaşıyosun o anı hayal ederken bile ürperdimYalan yok son 2-3 hafta oncesine kadar yoktu ama bugun ve iki gun once olanlar aklimi basima getirdi
Konuyla alakasız ama lokumla 03'ü görünce yazmadan edemedim afyonmu?Sen bu adami tanidiginda varmiydi boyle halleri
Sanirim bende de boyle olcakAlmanya ya ailenin yanına git
Gitmezsen şmdi olmasa bile 3-5 ay sonra gideceksin bu devran böyle sürmüyor
Arkadaşımın annesinın de kocası aynı böyleydi,onun da 2. Evliliği ve içip içip eve geliyordu ne mi oldu ?
İkıncıden de boşandı
Ne kadar süre flört ettiniz? İçkiden ziyade hastalığını (tanısı ne bilmiyorum ama adam net olarak hasta) anlamış mıydınız?Apar topar evlenmek istedi ve icmiyodu o sira anlardim yoksa
Karisinda titreyerek aglarken babam olsaydi simdi sagli sollu girisirdi bende aglayarak baba demeye calisirdim bidaha vururdu dedi.. babasi bunu yapmis. O adama hakkimi helal etmiyorum onun paikopatligi ogluna gecmis kizimla bana yazikBu bu kadarla da kalmaz kendini ve çocuğunu düşün, biz burdan yapıyoruz ama sen yaşıyosun o anı hayal ederken bile ürperdim
Anlamamistim...Ne kadar süre flört ettiniz? İçkiden ziyade hastalığını (tanısı ne bilmiyorum ama adam net olarak hasta) anlamış mıydınız?
Bugun kendimden nefret ettim kizimin boyle bir babasi oldugu icin... ona nasil boylesini layik gordun derseniz,bilmiyodum ki... aksam ustu cikti icmis ki biz abdestli namazliydikkk... eve de getrms 2tane shot beer. Evimizde mi iciceksin yanimizda mi dedim zorla beni yanina oturttu daldan dala konustu sacmaladi agiza alinmayacak kufurler etti bana saga sola.. sonra kuran acti telefondan karsima dikildi uc harflilerden bahsetti..buz dolabinin kosesine skstrdi beni kollarimdan tutup silkeledi.. 2 gun once de icmisti cok kotuydu titreyerek agladim yine karsisinda bana olmayacak seyler soyledi bagirdi..kizim korkup aglayinca suan sana inaniyo sana guveniyo ama gercek yuzunu bilmiyo babasini nasil delirttiginden haberi yok.15yasina geldiginde senden nefret edicek vs... benim ikinci evliligim bu.kizim 9aylik. Ailem almanyada.. plan yapmam lazim bu evden gitmem lazim lutfen dualarinizi esirgemeyin... bana soyledigi herseyi aslinda kendine soyluyo ezik oldugunu bugun kabullendim bugun ilk defa onca mucadeleden sonra pisman oldum iste... psikolojisi bozuk dengesiZ dakikasi dakikasina uymuyo.. ama sevdim annesi yok olsaydi boyle olmazdi ama bende bi annenin babanin evladiyim ve en onemlisi benim de evladim var boyle bi adamla buyumesini kesinlikle istemiyorum... karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin.. yumusak sekilde akil verin elestirin basim ustune ama ego tatmini icin yazmayin inanin kaldiramam...
Yes beybi..afyonluyum..sendemiKonuyla alakasız ama lokumla 03'ü görünce yazmadan edemedim afyonmu?
Nekadar mutlu da olsam bu 1 degil 3 degil 5 degil.. bahanem coktu aslinda ama seviodum artik sevsemde onemi yok kizim sozkonusu ona zarar vermedi evet ama alakasi yok ilgisiz sanki sadece benim kizim... ve boyle bi adamla buyumesine goz yumamamBana öyle geliyor ki, zaten evlilikten Mutlu değildin, ve alkolü ve getirisini bahane ettin
Kazasiz kurtul bu adamdan..sana ve kızına zarar gelmedenBana karsi yoktu asla ama evde teror estiriyomus uvey annesiyle babasi var onlar da bisi demedi uzun sure vukuati olmadigi icin toparladim demis
Babasinin gucu yetmiyo kac defa gittik onlara bela okuyup duruyo ogluna.. baba ogul iliskisi yok zatenNe yazacağımı bilemedim.. Allah yardım etsin sana ve evladına.. Eşine de akıl versin..
Ailene bir an önce anlat yaşadıklarını.. Onlar ile birlikte bir hal çaresine bak.. Gerekirse eşinin ailesine de anlat durumu.. Bilmiyorum eşin ne tepki verir tabi onun ailesine anlatırsan..
Gerçekten yaşadıkların zor.. Allah tez vakitte kurtarsın sizi bu huzursuzluktan.. (AMİN)
Evet topraamYes beybi..afyonluyum..sendemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?