- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Ne yap biliyomusun, evin bi yerine kamera yerleştr yada telefonunu sizi çekicej şekilde ayarla, o kendi leş rezil halini izlesin belki utanırda insan olur .....
Nereye???? Akrabalarim izmirde.. onun eline bakiyorum.. sabah olsun o evde yokken babamla yada annemle konusup para ayarlamam lazimEvden ayrılmak için ne bekliyorsunuz ?
Nereye???? Akrabalarim izmirde.. onun eline bakiyorum.. sabah olsun o evde yokken babamla yada annemle konusup para ayarlamam lazim
Bana karsi yoktu asla ama evde teror estiriyomus uvey annesiyle babasi var onlar da bisi demedi uzun sure vukuati olmadigi icin toparladim demisSen bu adami tanidiginda varmiydi boyle halleri
Nereye???? Akrabalarim izmirde.. onun eline bakiyorum.. sabah olsun o evde yokken babamla yada annemle konusup para ayarlamam lazim
Bilsem evlenmezdimki 2. Evliligimİçip böyle sacma sapan şeyler yapan adam kızınıza da zarar verebilur. Allah korusun. Siz bu adamin böyle olduğunu bilmeden evlendiniz eminimki. Bu yüzden kizinizla ilgili kendinizi suclamayin. Ama böyle biriyke kizinizi daha fazla ayni evde tutmayın. Allah yardımcınız olsun
Anlamadim ne imzasi?? Almanya icin mi oraya gidemem hakkimi oldurdum.. ancak izmirBabasının imzası var mı kızınızı tek götürebilmek için?
Haklisin ama sukur ki dunya guzeli kuzum olduBir de ikinci evlilik hüsranı. Evladınız için çok güçlü olmalısınız. Elbette bilseniz böyle bir adama evet demezdiniz ama adamın da hali hal değil evladınız var Allah korusun.
Depresyon ilaclari kullaniyo ama bikac defa suistimal etti ilaclari o ucmus kafayi yasamak icin 1ayda 2defa ambulans cagirdigimi bilirim hamileykenKullandığı başka şeyler var mı? Hani biranın böyle saçmalattığını ne gördüm ne duydum
Haklisin ama sukur ki dunya guzeli kuzum oldu
Evet muvafakatname. Anladım almanyaya gideceksiniz sandım ben.Anlamadim ne imzasi?? Almanya icin mi oraya gidemem hakkimi oldurdum.. ancak izmir
Ben turkiyedeydim zaten burda buyydum ailem de burdaydi onlar geri donduKaç kurtul o Zaman. Ben şunu anlamıyorum ya aileniz Almanya'da siz nerden buluyorsunuz böyle İnsanları. Bugün başka bir konuya da yazmıştım da buraya da yazmak istedim bunu.
O sonraki adim.. ora dogumluyum hakkim var ama zor bi andaEvet muvafakatname. Anladım almanyaya gideceksiniz sandım ben.
Vay vay adama bak sen. Bacım o zaman toplucan pılını pırtını ne hali varsa görsün. Adam korku filmi gibiBi kavga da cektim babama gostercem dedim telefonumu kirdi hafiza kartimi aldi icinden
Darılmayın ama çok naifsiniz. He olur olur çok pişman olur . Dua edelim kadını in cin gibi görüp boğazına sarılmasın.
Sen gidemiyor Musun Almanya'ya?Ben turkiyedeydim zaten burda buyydum ailem de burdaydi onlar geri dondu
Kurnaz degil aslinda aptal!! Korkmam cunku bilir bana neden kotu bakiosun ne dedin filan dediAllah bağışlsın , gözyaşını göstermesin size. İşte evladınızı da düşünüp ya bu adamı ciddi bir tedaviye sokacaksınız ya da basıp gideceksiniz. Size üç harfli muhabbeti yapması da inancınızı bildiğinden korkmanız için. Eşiniz kurnaz da aynı zamanda.
Hakkimi oldurdum once turist olarak gidip orda dava acmam lazimSen gidemiyor Musun Almanya'ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?