- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Ne dersen de adını koyamıyorum benAllah büyük konuşturmasın da bir evladın senin hasretinle yanarken nasıl başka adamdan/kadından çocuk yapıp bağrına basarsın
hiç mi vicdan yok ya
ben kırkkat yabancı çocukları görünce yüreğim sızlarken insan öz evladını nasıl kendinden ayırır bile isteye
gözünün içine bakıyorum kızımın, eşimle aramızın iyi olmasını en çok onun için istiyorum huzurumuz yerinde olsun k, ne benden ne babadan ayrı olmak zorunda olmasın diye
ben anlamıyorum cidden hele ki konu sahibi iyi de kazandığını söylüyor maddi sıkıntın da yok nasıl tek alternatifi bu olabilir
Allah göstermesinNe dersen de adını koyamıyorum ben
İki kardeş bırakan anne babalar dahi var sonra yeni evlilikler yeni çocuklar..
Ben de bir gün ayrılma ihtimalinin olumsuzluğunu hep kızım açısından düşünürüm
Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?
Amin canım umarım konu sahibi de bırakma yolunu seçmezAllah göstermesin
umarım yaaaAmin canım umarım konu sahibi de bırakma yolunu seçmez
Ya bazen halası bizde kalsın bu gece diye her ne kadar ilk saniye cazip gelse de (bir gecelik deliksiz uyumak aslında cazip gelen) 2. saniye itibariyle içim cız ediyor olmaz bırakamam ben de kalırsam olur diyorumÇalışma saatlerim sabah 8:30 akşam 18:30
Sabah 6:30 çıkıp kızımı hazırlayıp okuluna bırakıyorum oradan hoooop işe.
İşten çıkıyorum akşam 19:30 da evde oluyorum.
Çocugum 3.5 yasında kreşe başladı.
Hiç ona buna bırakayım, oradan hafta sonu alayım, hafta içide gidip severim nasılsa diyemedim ya la.
İnsan evladı bu yahu el kadar çocuk nasıl bırakır insan.
Çalışma saatleri aşagı yukarı bütün annelerin aynı.
Kimisinin çocugu bakıcıda, kimisinin çocugu kreşte, kimisinin çocugu akrabasında, dıdısında, vırısında yani.
Kimsede durup düşünmüyordur ulan keşke k.valideme bırakayımda çocugumu hafta sonu alırım diye (umarım)
El kadar çocugum benimle kalktı, benimle yattı yeri geldi haline acıdıgım günler oldu ama her şey onun içindi zaten.
Dünya kadar borç ödedigim günleri bilirim yahu eşim iflas etmişti bir dönem varın siz düşünün durumu.
Az demedim çok demedim maaşımın neredeyse yarısını evladım için harcıyordum ama yine de kimseye bırakayımda hafta sonu yanıma alırım diye geçiremedim aklımdan.
Suan 10 yasında yaz tatilinde anneannesi ''bana gönderin kızım bakıcıda kalmasın artık büyüdü biz ilgileniriz burada ''dese de kıyamadım evladıma.
Üstelik siz boşanmış bir çiftsiniz babası velayet konusunda size yaşattıgı sıkıntıları önceki konularınızda anlatıyordunuz, ciddi sorunlar yaşadınız, nasıl güveniyorsunuz bu kadar merak ediyorum ?
Kolaya kaçmak değil, bencilce düşünmemek bu. Kızımı kış ortasında soğuklara maruz bırakmamak,kreşten tüm çocuklar 5 te giderken 2.5 saat eve gitmeyi beklerken acıkmış, uykusu gelmiş bir durumda bırakmamak. Madem tanımıyorlar iftira atmayı kendilerinde nasıl hak görüyorlar? Burada doğuracak sonuçları soruyorum millet bana iftira derdinde. Ne ala yahu, bu nasıl bir anlayıştır?Reddi veled derken kızımı anca kabullendim derken pardon bir insan evladı geliyo dünyaya eeee psikolojik çöküş içindeydim eeee emziremedim yok bağlanamadım el kadar çocuk bu baba başka evde zaten birde hafta ici babanede kalıcak hemde konuşmadığın bir insanda hafta sonu alıp öpüp koklican hasret gidericen için rahat edicek burda sana yorum yapan her anne benim gibi hassas düşünüyor yoksa kimse seni ne tanır nede iftira atmaya meraklıdır emin ol bu yorumları oku kendini sorgula önce acaba napiyorum ben kolaya neden kaçıyorum diye
Bakın ne güzel bir çözüm yolu Sundunuz, iftiraya gerek yokmuş değil mi? Şuan 1+1 de oturuyorum düşük kiralı, oyun ablası konusunda düşünmeye başladım, bazı gerçekten anlayan annelerin yorumları etkiledi beni, şartları zorlayacağım.Ha illa çözüm mu lazım daha düşük kiralı ev bulursun 1 +1 bulursun para artar imi üç saatlik birde oyun ablası olur bakıcı olur bulursun akşam evlâdın yanında olur en azından bu kadar kolay pes etmek anlamsiz
Bu arada reddi veledi hastalığı kolay oluşan bir durum değil, ağır travmaların yaşandığı durumlarda çıkar bu yüzden sakın ha sakın yadırgamayın. Hiç bir anne bebeğini bilinçli red etmez. Bunu ne yazık ki şuan artık bilinçli olduğum için farkına vararak söylüyorum. Babası ayrı evde değil, işsiz işsiz annesinin evinde oturuyor,nafaka falan da verdiği yok. Sadece kızına iyi bir baba, ilgili bir baba bu konuda kuşkum yok, o yüzden geçici süreliğine kışı atlatana kadar ve ben de bazı maddi durumları biraz toplayıp bakıcı tutacak duruma gelene kadar böyle bir çözüm düşünmüştümReddi veled derken kızımı anca kabullendim derken pardon bir insan evladı geliyo dünyaya eeee psikolojik çöküş içindeydim eeee emziremedim yok bağlanamadım el kadar çocuk bu baba başka evde zaten birde hafta ici babanede kalıcak hemde konuşmadığın bir insanda hafta sonu alıp öpüp koklican hasret gidericen için rahat edicek burda sana yorum yapan her anne benim gibi hassas düşünüyor yoksa kimse seni ne tanır nede iftira atmaya meraklıdır emin ol bu yorumları oku kendini sorgula önce acaba napiyorum ben kolaya neden kaçıyorum diye
Evet size katılıyorum buradaki insanlar kendilerini benim yerime koyup ancak ahlaksızlık yapılma durumunda çocuklarını babalarına verme taraftarı olduklarını gördüm, bir kısmının tabi. Başka bir iyi niyetle düşünen yok ne acı.. Bu şekilde, kızımın psikolojisi ve oluşabilecek durumları paylaşanlara teşekkür ediyorum, çünkü buradaki sorum buydu. Size de teşekkürler..Zorlayın lütfen burda size kızıyorsak emin olun bir çok üye kendi yerine koyup düşünüyor tlc ağır yaşamlar diye bir program var izleyin derim aşırı kilolu insanların hikayeleri çoğunun temeli anneden yoksun olmak anne sevgi sefkatinin eksik olmasından yemeğe sığınıyorlar siz evladıniz için şartları sonuna kadar zorlayın ki akşam eve geldiğinizı görsün doya doya sarılın koklasin anasız kuzular zor buyur manevi olarak inşallah hayırlı bir kapı acilir
Teşekkür ediyorum, inşaallah amin..Evet şimdi baktım ozurdiliyorum kirmak istemem asla her görüşten insan var yanlış doğru göreceli siz evladıniz için muhakkak en iyisini düşünürsünüz elinizden geleni yapın gerisi Rahman a kalmış inançliysaniz çok dua edin bir kapı açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?