sevgilisi var galibaSafmısın sen ya. Anne babası çalışan her çocuk neredeyse saat 7 7.30 a kadar kreşte kalıyor. Senin derdin başka
Ne yazık ki arabam yok saatlerim çok geç, evimiz çok uzak çünkü benim evim işe yakın.
Bence birakman senin acindan avantaj en azindan gozun arkada kalmiycak birisine birakiyorsunMerhaba Hanımlar,
Ben 3 ay önce eşimden ayrıldım ve 1 hafta öncede resmi olarak anlaşmalı boşandık, 3 yaşında kızımız var, velayeti bende kaldı, babası ile anlaşmazlığımız yok kızımız hususunda.
Ben özel sektörde iyi gelire sahip bir çalışanım. Kızım bende kalıyor, ben işyerindeyken kızımda tam gün kreşe gidiyor, babası izinli olduğu günler haftada 2 gün alıyor, böylelikle babaannesi ve dedesi de vakit geçirmiş oluyorlar (kızıma doğduğundan beri babaannesi baktı büyüttü).
Ancak kızım sabah 7 akşam 19.30 arası kreşte oluyor çünkü benim çalışma saatlerim bu şekildebulunduğum şehirde ailem falan yok hatta kimsem yok. Bu kadar uzun süre kreşte olması beni çok üzüyor, kendisi de üzülüyor.
Babası ile konuştuk ve şu konuda karara vardık; Kızımız babaannesine yakın olan kreşe gidecek sabah 8 akşam 4 olacak, dedesi getirip götürecek, benim istediğim kreş olacak, bende haftasonları kızımı alacağım, haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim.
Babaannesi ile konuşmuyoruz ama kötü biri değildir, kızıma çok çok iyi bakıyor, beni de "henüz" kötülemiyor.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?
Bu karar nasıl sonuçlar doğurur?
Siz ciddi misiniz?
yani sizce sizi haftada bir görmek, her akşam sizinle değil başkasıyla uyumak psikolojisini etkilemez, ama uzun saatler kreşte kalması etkiler
yok ya siz kesinlikle bahane arıyorsunuz kendinize
yaaa ben eşimle ayrı kaldığım bir dönem oldu aklım çıkıyordu kızımı alıp gittiğinde ya getirmezse diye ne çareler üretirdim aklımca
eğer kızınızı yanınızda istiyorsanız ve düşündüğünüz gerçekten onun psikolojisiyse lütfen babaannede falan bırakmayın çocuğun 3 farklı evi olacak nerdeyse
tutun bir bakıcı 3-4 saat siz gelene kadar baksın
ki bizim burada bir hanım var oğlu okuldan dönünce baksın diye birini tutmuş hem de yemeğini de yaptırıyor ohhh misss
Yani nedenini görmemek için kör olmak lazımO sebeble eski mesajını alintiladim, konu açmıştı ve aynen bunu yazmıştı konu sahibi.
Dönüp baktıği zaman, neden kalmaması gerektiği cevabı cook açık ortada ! tabi bunu idrak edebiliyorsa.
Ben farkli bir acidan bakmak istiyorum.Is saatlerinizi kisaltma gibi yada farkli bir pozisyonda calisamazmisiniz.Kizinizin ilerde size icinde kırgınlık kalmamasi icin.Merhaba Hanımlar,
Ben 3 ay önce eşimden ayrıldım ve 1 hafta öncede resmi olarak anlaşmalı boşandık, 3 yaşında kızımız var, velayeti bende kaldı, babası ile anlaşmazlığımız yok kızımız hususunda.
Ben özel sektörde iyi gelire sahip bir çalışanım. Kızım bende kalıyor, ben işyerindeyken kızımda tam gün kreşe gidiyor, babası izinli olduğu günler haftada 2 gün alıyor, böylelikle babaannesi ve dedesi de vakit geçirmiş oluyorlar (kızıma doğduğundan beri babaannesi baktı büyüttü).
Ancak kızım sabah 7 akşam 19.30 arası kreşte oluyor çünkü benim çalışma saatlerim bu şekildebulunduğum şehirde ailem falan yok hatta kimsem yok. Bu kadar uzun süre kreşte olması beni çok üzüyor, kendisi de üzülüyor.
Babası ile konuştuk ve şu konuda karara vardık; Kızımız babaannesine yakın olan kreşe gidecek sabah 8 akşam 4 olacak, dedesi getirip götürecek, benim istediğim kreş olacak, bende haftasonları kızımı alacağım, haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim.
Babaannesi ile konuşmuyoruz ama kötü biri değildir, kızıma çok çok iyi bakıyor, beni de "henüz" kötülemiyor.
Aynen isterse!!!!!Hay ağzına saglik.... tam yorum yazicaktimki dilimden dökülen her satırı sen yazmissin...
Her cümleye tek tek katiliyorum... genelde komşular bu tür konular yardimci olurlar.. isterse tabi konu sahibi... sanmıyorum ama (!)
Haftaiçi babaannede kalacak haftasonu alacak konu sahibiYazık ya onca saat kreşte durmasındansa babanesiyle olması tabii ki daha iyi.Bence bu durumda kişisel sorunlarınızı karıştırmadan çocuğunuz için böyle bi karar alabilmeniz çok hoş.Lütfen “sen konuşmuyosun babanneye güvenme” tarzı sizi bencilce davranmaya itecek yorumlara aldanmayın önemli olan çocuğunuz, gerekirse onun için her şeye katlanmalısınız
Merhaba Hanımlar,
Çok üzüldümMerhaba... Ben de kızımı bir yaşındayken babaannesine bırakmıştım, yani eşimle bu kararı almıştık. Maddi koşullarımız iyi değildi ve benim de çalışmam gerekiyordu. Kreşe verme imkanım yoktu. 6 yaşına kadar orda kaldı. Babaannesi mesafe olarak bize uzak olduğu ve işten geç çıktığımız için biz h. içi bir kere gidip orda kalıyor ve h. sonları alıyorduk. Orda kaldığımız gecenin sabahı işe giderken uyanıyordu hissedip ve onu arkamda ağlayarak bırakıp ağlayarak işe gidiyordum .. Okula başladığında bir takım anlaşmazlıklar oldu ve ben işi bırakıp kızımı yanıma aldım. Şimdi kızım 12 yaşında ve ben 6 senedir yeme, çekingenlik, içe kapanıklık gibi sorunlarını çözmek için uğraşıyorum. O kadar pişman oldum ki kızımı kendim büyütmediğim için.. Kızının psikolojisi senden uzakta daha kötü olacaktır, akşam görüp evine onsuz gitmen de onu avutmaz tam tersine onu orda bırakıp gitmen onu daha çok mutsuz eder, istenmediğini düşünebilir. Sizden uzak kalmayacağı başka bir alternatif bulmayı deneseniz.. Ya da bence aynı düzen devam etse inanın sizden uzak kaldığından daha mutsuz olmaz...
Ben asla yapmazdım.Merhaba Hanımlar,
Anladığım kadarıyla kızınız haftaiçleri babaanne ve dedeyle kalacak?
Babaanneyle de konuşmuyormuşsunuz. Ben bu şartlarda güvenemezdim sanırım tüm haftaiçi kızımın onlarda kalmasına.
Üstelik bitmiş bir evliliğin üstüne bu kadar içli dışlı olmak da pek mantıklı gelmedi bana..
Haklısınız... Derler ya ''şimdiki aklım olsa !'' diye... Ben de bu yüzden pişmanım zaten neden böyle bir konuyu alternatif olarak düşünüp uyguladım diye... Cahillik mi dersiniz, çaresizlik mi bilmiyorum ama şartlarımı zorlamalıydım size hak veriyorum..Çok üzüldüminsan tek göz odada kuru ekmek yer, yine 1 yaşında çocuğu 5 sene bırakmaz bunlar nasıl alternatifler arasına giriyor anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?