Kızımı Babaannesine bırakmalı mıyım?

Normalde kreş en iyi çözüm derdim ama sizin durumunuzda en iyi çözüm eve bir bakıcı abla...

Bence birakman senin acindan avantaj en azindan gozun arkada kalmiycak birisine birakiyorsun

Hay ağzına saglik.... tam yorum yazicaktimki dilimden dökülen her satırı sen yazmissin...
Her cümleye tek tek katiliyorum... genelde komşular bu tür konular yardimci olurlar.. isterse tabi konu sahibi... sanmıyorum ama (!)

O sebeble eski mesajını alintiladim, konu açmıştı ve aynen bunu yazmıştı konu sahibi.
Dönüp baktıği zaman, neden kalmaması gerektiği cevabı cook açık ortada ! tabi bunu idrak edebiliyorsa.
Yani nedenini görmemek için kör olmak lazım
Babaanneye bırakıcam diyince olay çok masumlaşmıyor

Yazık ya onca saat kreşte durmasındansa babanesiyle olması tabii ki daha iyi.Bence bu durumda kişisel sorunlarınızı karıştırmadan çocuğunuz için böyle bi karar alabilmeniz çok hoş.Lütfen “sen konuşmuyosun babanneye güvenme” tarzı sizi bencilce davranmaya itecek yorumlara aldanmayın önemli olan çocuğunuz, gerekirse onun için her şeye katlanmalısınız

Ben farkli bir acidan bakmak istiyorum.Is saatlerinizi kisaltma gibi yada farkli bir pozisyonda calisamazmisiniz.Kizinizin ilerde size icinde kırgınlık kalmamasi icin.

Aynen isterse!!!!!
İsterse bi anne evladı için dünyayı dize getirir bunu bilir bunu söylerim bir sürü de örneğim var
Bak en yakın şahit olduğum ben çocukken bize temizliğe yardıma gelen bi abla vardı o zamanlardan bilirdim alkolik işsiz şiddet eğilimli bi kocası vardı ne eve ne çocuklarına ne kadına bi faydası vardı
Ben evlendim bana yardıma gelmeye başladı
Annemle konuşurken söylediği bişe dikkatimi çekti sordum anne kocasına ne oldu
Kocadan boşanmış üstüne bi ev almış ve 2 çocuğu da üniversiteyi bitirmiş ve bunları temizliğe giderek yaptı sadece
Yani ne ben mecburum deyip o adama tahammül etmiş ne de ben bakamam param yok deyip çocukları başından atmış
Ama konu sahibi hem maddi olarak iyi durumdayım deyip başka çözümler üreteceğine babaanneye atmayı düşünüyor
Atmak diyorum çünkü bu başından atmak
Yaaa içim cız etti bugün bdvdeki iki konu yüzünden çocuğuma baktıkça gözlerim dolu dolu oluyor

Haftaiçi babaannede kalacak haftasonu alacak konu sahibi
Bunun neresi hoş Allah aşkınıza yaaa
Siz de anne olacaksınız siz bırakabilir misiniz evladınızı

Ben asla elestirmiyorum, herkesin derdi kendinedir.anlayabiliyorum.

Yerinizde olsam iyi bir gelire sahipsem kizima yarim gun bakici tutarim. Bu zamanda guvenip emanet etmekte zor farkindayim.Cocugunuz servisle mi gidip geliyor bilmiyorum ama en azindan cocugu servisten alir yedirir icirir oyalardi. En azindan sizede cocugada kolaylik olurdu.

Çocuk büyüyünce bunu yüzüne vurur, beni babaanneme attın ve babamı da boşafın diye. Böyle bir arkadaşım var, annesini kötülüyor sürekli ve halasında kaldığı için onu anne gibi görüyor. Kreşe devam diyorum.

Olayın içinde olduğunuz için, siz daha iyi bilirsiniz. Dediyiniz daha uygun geliyorsa öyle de yapılmalı...

Hayır tabiki. Madem maddi gücünüz var siz babaannenin yakınına taşının, sabah dede gelsin alsın kız veya siz götürün öğlen kreşe bıraksınlar akşam kesen siz alın getirin.
Ya da sabah siz bırakın kreşe akşam babaannenin alın getirin.

Siz boşanmaya önce bu çocuk kreşe gitmiyor muydu? O zaman iş saatlerini farklıy mıydı? Nasıl yapıyordunuz?

Çok üzüldüm insan tek göz odada kuru ekmek yer, yine 1 yaşında çocuğu 5 sene bırakmaz bunlar nasıl alternatifler arasına giriyor anlayamıyorum

3 yaşın da kizim var odasinda yatinca bile özlüyoruz sabaha kadar birbirimizi. Yanimda yatarsa bugun gece sarilir. Nasil annesiz birakacaksiniz yavrunuzu. Yazik degil mi evladiniza.

Ben asla yapmazdım.

Katılıyorum . Düzeninizi bozmayın sorun çıkma olasılığı çok fazla .

Çok üzüldüm insan tek göz odada kuru ekmek yer, yine 1 yaşında çocuğu 5 sene bırakmaz bunlar nasıl alternatifler arasına giriyor anlayamıyorum
Haklısınız... Derler ya ''şimdiki aklım olsa !'' diye... Ben de bu yüzden pişmanım zaten neden böyle bir konuyu alternatif olarak düşünüp uyguladım diye... Cahillik mi dersiniz, çaresizlik mi bilmiyorum ama şartlarımı zorlamalıydım size hak veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…