- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
o açıdan çok seviyorum kendimi. biri canımı sıktımı bir laf sokarım 40 gün çıkaramaz..Güzel tam yerinde cvb olur,mutlaka diyicem bunu,ben lafımı zamanında diyemiyorum sonra da sinir oluyorum
Ay inşallah tek isteyim o kızım için doğru bir şeyler yapmak gelecekte pişman olmamakKızın teşekkür edecek,benim anneme ettiğim gibi.
değişmez olan sana olurSelam.bir konu acmistim
Esimden siddet gordum ve bosanma karari aldim.esim ve annesi sık sık kızımı görmeye geliyorlar ve kızım her seferinde babasına öyle sarılıyor ki her kes bana eşine bir şans daha ver diyib duruyor,neymis deyişirmiş,kızını babasız bırakma,sen nasıl annesin gibi sözler.iş orası ki eşim ne bir özür diliyor ne pişmanlık var.ama ben yine vicdan yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.böyle durumda ne yapmam gerek nasil kendimi suçlamakdan vazgeçe bilirim
Çok aşırı sinirli biri,her lafıma sinirlene biliyor,sanki o sultan süleyman da ben cariyesiyim gibi eski kafalı,kadın her zaman susmalı eşi ne derse onu yapmalı düşüncesindeSinir anında ikinizide öldürebilir bile.
Ben de öyle olmayı çok isterim,ben her zaman sonradan ah şöyle diyemedim diye kendime kızarım,zamanında lafını söylersen bir daha kimsenın hafdine olmaz sana laf atmaya.deyişicem mutlaka böyle kendime zarar ediyorumo açıdan çok seviyorum kendimi. biri canımı sıktımı bir laf sokarım 40 gün çıkaramaz..
sizin yerinize o insanlar dayak yiyecekmiymiş bari adamda ne bir özür ne pişmanlık var diyorsunuz dönseniz daha beter olacak belki.Selam.bir konu acmistim
Esimden siddet gordum ve bosanma karari aldim.esim ve annesi sık sık kızımı görmeye geliyorlar ve kızım her seferinde babasına öyle sarılıyor ki her kes bana eşine bir şans daha ver diyib duruyor,neymis deyişirmiş,kızını babasız bırakma,sen nasıl annesin gibi sözler.iş orası ki eşim ne bir özür diliyor ne pişmanlık var.ama ben yine vicdan yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.böyle durumda ne yapmam gerek nasil kendimi suçlamakdan vazgeçe bilirim
Boşanmak en zor karar. Bunu başarmışsın. Bir daha aynı hataya düşme. Eli alıştıysa bir adamın o dayağı tekrar yiyeceksin demektir. Kısır döngüye girme.Selam.bir konu acmistim
Selam.bir konu acmistim
Şöyle bir sorun var ki ben bir yıl içinde yurt dışına taşınıcam eşim de kızımı sana vermem diyor,ben yurt dışınına çıkarsam kızımı göremiyecek."Siz ne bilirsiniz analigi?" diyin. "Cahilliginde boylesi. Ben kocayi bosuyorum. Kizimla babasi bosanmiyor" diyin. "Siz daha iyi ana baba olucaksaniz hemen bi tane yapin" diyin. Yada bi sey demeyin. Insan yerine koymayin.
Doğru şiddet olan yerde huzur olmaz kendi anne babamdan bilirim,sadece bnm eşim kızıma karşı gerçekten iyi bir baba.ama bana karşı hep tutarlı hep bir yasak,yanında kendim olamıyorumGecenlerde bir konu acildi burda
Genc bir kiz siddet dolu evde buyumus babasindan ölesiye nefret ediyordu , keske bosansaydilar diyordu , annesine kotu davranan babasindan ve tum babasinin sulalesinden nefret ediyordu
Keske o konuyu bulup okusaniz , eger donerseniz cocugunuza en buyuk kotulugu yaparsiniz
Cocugu babadan ayiran siz degilsiniz babanin ta kendisi
Hicbir kadin siddet gormemeli ve hicbir cocuk siddet dolu bir evde buyumemeli
O zaman donmeyeceksiniz kendinize kizinizla beraber yeni bir hayat kuracaksiniz , babasi da mahkemenin belirledigi gunlerde kizini gorecekDoğru şiddet olan yerde huzur olmaz kendi anne babamdan bilirim,sadece bnm eşim kızıma karşı gerçekten iyi bir baba.ama bana karşı hep tutarlı hep bir yasak,yanında kendim olamıyorum
Şimdi şöyle anlatayım ben Bir yıl içinde başka bir ülkede yaşıyıcam,uzmanlık okumak için Türkiyeye taşınıcam,böyle olunca da eşim kızını göremiyecek,en az 4yıl.bu yüzden de eşim bana sana izin vermiyecem kızımı kendinle götürmeyeKocana şans vermen için daha önce mağduriyet yaşadığın durumların değişmiş olması gerekir. Madem değişmediğinin sen de farkındasın şans veremezsin o çocuk şuanda küçük henüz iyiyi kötüyü ayırt edemiyor. İleride bu şiddete tanık olup babasından nefret etmesini travma yaşayıp ileriki hayatında da erkeklerden korkmasını belkide hayata karşı güvensizlik yaşamasını istemiyorsan yapma böyle bir şey. Ayrıca kızın babasız falan değil bak gelip gidiyor ne güzel. İlla aynı çatı altında olmak zorunda değiller ki.
Allah ım bu erkek milleti beni öldürür. Sanki onlar Kanuni oldu da, biz Hürrem olmasını beceremedik.Çok aşırı sinirli biri,her lafıma sinirlene biliyor,sanki o sultan süleyman da ben cariyesiyim gibi eski kafalı,kadın her zaman susmalı eşi ne derse onu yapmalı düşüncesinde
Çok güzel bir tespit.eşim kendi vazifelerine yerine yetiremeyince ben söylersem anlayışsız paragöz oluyorum,ama o söylenince erkek.bu neyin kafası anlamıyorumAllah ım bu erkek milleti beni öldürür. Sanki onlar Kanuni oldu da, biz Hürrem olmasını beceremedik.
Allah ım bu erkek milleti beni öldürür. Sanki onlar Kanuni oldu da, biz Hürrem olmasını beceremedik.Çok aşırı sinirli biri,her lafıma sinirlene biliyor,sanki o sultan süleyman da ben cariyesiyim gibi eski kafalı,kadın her zaman susmalı eşi ne derse onu yapmalı düşüncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?