Kizimi babasini cok seviyor

Gördüğün şiddeti düşünerek vicdan yapmaktan vazgeçebilirsin mesela
Bir çocuk annesinin şiddet gördüğü bir yuvada nasıl büyüt
büyürse nasıl bir insan olur bunları da düşünün ama....

Eşinizin izni olmadan yurtdışına çıkarabilecek misiniz çocuğunuzu?

Kiziniz anlayamayacak kadar kucuk yada dayağa sahit olmadi? Huzursuz, surekli kavga, siddet olan aile olacaksa olmasin daha iyi.
Bende şiddete şahit oldum. O anlari yaşayacagima ailem boşanmis olsaydi keske. Aklım ermeye basladiginda anneme boşan dedim cok kez, bosanmadi. Bosanmazsan ben bu evden gidiyorum dedim, bunlari yasamak zorunda degilim dedim, son sabrimdi.
Babam aklini basina toplamasaydi belki ben ziyan olup gidecektim.
Duzelmis olsada, cocuklugumun bir dönemi mahvoldu. Ben bunları gormek, yaşamak istemezdim. Değmezdi. Sonradan herne kadar arkamda olsalarda, destek olsalarda, bazi seyler gecmiste kalsada dün gibi hatirliyorum herseyi, aklimdan cikmiyor. Cocukluk anıları diyince onlarda bir bir aklima geliyor.
Evde kavga eden, huzursuzluk cikaran, siddet uygulayan bir baba olmasinin kimseye faydasi yok, zarari var. Boyle mutsuz bir aile olacaksa olmamasi daha hayirli. Kizinizda anlayacaktir.

kızının büyüyünce seninle bir kadın olarak gurur duymasını istiyorsan kararından dönmeyeceksin. Onların dedikleri iyilik değil. Sen örnek olmazsan kim olacak kızına?

Kızın kaç yaşında? Hiç darp raporu falan almadın dimi daha önce?

İ
İşte böyle bir sıkıntımız var,eşim izin vermem diyor ama avukat arkadaşımın söylediğine göre mahkemeyle hall ede bilirim yurt dışına çıkarmayı,öyle olunca da kızımı babasından ayırmış oluyorum haliyle

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama sanırım küçük,ben 16 yaşındayım ve annemle babam boşansa babasız kaldığımı falan düşünmezdim.Boşanöak çocuğu babasız bırakmak demek değildir bence,boşanmak çocukla ebeveyn arasında olmaz.Çiftler arasında olur.Dolayısıyla kızınız babasız kalmadı,sadece onunla aynı evde yaşamayacak.
Üstelik kızınızın içinde şiddet olan ve saygı olmayan huzursuz bir ortamda silik bir insan olarak yetişmesini istemezsiniz sanırım.Veya daha da kötüsü,kızınız kadına şiddeti ve saygısızlığı normalleştirecek,ileride sizi saymayacak ve belki kendi eşinden aynı muameleyi görüp susacak.Bunu istemezsiniz sanırım.
Eğer boşanmaktan vazgeçerseniz bile bunu kızım babasız kalır diye veya elalem ne der diye yapmayın.
Kızınız başta babasını özler,üzülür ama sonra alışır sadece haftasonları görmeye.Ve ben bile 16 yaşında olmama,aklım ermesine rağmen babam anneme şiddet uygulasa başta biraz küser,sonra affederdim sanırım.Kızınızın da babasını sevmesi çok normal.
Ayrıca etrafınızdaki kimsenin anneliğinizi sorgulayacak kadar mükemmel olduğunu sanmıyorum.Evladınız için en iyisini Allahtan sonra siz bilirsiniz.

İ
İşte böyle bir sıkıntımız var,eşim izin vermem diyor ama avukat arkadaşımın söylediğine göre mahkemeyle hall ede bilirim yurt dışına çıkarmayı,öyle olunca da kızımı babasından ayırmış oluyorum haliyle
sizin gibi bir ailede ben de büyüdüm dayak yoktu ama hep kavga vardı,bnm de çocukluğun denilince hep o kavgalar gelir aklıma,bnm de babam sonradan düzeldi.bizim eşimle de kabgalarımız çok fazla ikimiz de dominant karakterdeyiz o hep ben diyen olsun istiyor,bana bir kaç kez dayak atmışlığı var,hatta bir keresinde aynayı kırınca kızım şahit olmuştu çok fazla korkmuştu.ama sakit mutlu olduğumuz zamanlar da vardı doğrusu,bazen kendimi suçlarım ben çiledenmi çıkarıyorum onu diye.sevgiliyken o kadar iyi birisydi ki.ama sonra diğer insanlarla ilişkilerime bakıyorum geçimli biri olduğumu anlıyorum.garip bir şey boşanmak neden bu kadar zor ki

kızının büyüyünce seninle bir kadın olarak gurur duymasını istiyorsan kararından dönmeyeceksin. Onların dedikleri iyilik değil. Sen örnek olmazsan kim olacak kızına?
İnşallah kızım beni anlar,onun için en doğrusunu yapıyorumdur inşallah.çok tşk ederim güzel msjınız için iyi geldi

İnşallah kızım beni anlar,onun için en doğrusunu yapıyorumdur inşallah.çok tşk ederim güzel msjınız için iyi geldi

Çok doğru yapıyosun inan. güçlü bir kadın olup güçlü bir kadın daha yetiştireceksin başın yukarda kızına doğrı şeyi yapabildiğini anlatacaksın. Şiddet asla ama asla meşrulaştırılmamalı.

Kızını seviyorsan geri dönme. Geri döneceksen bile eski kocana bedel ödet. Yoksa dayak yediği halde dönen kadına erkek saygı duymaz. O evde bi ağırlığın olmayacak. Kızının güçlü bi anneye ihtiyacı var aciz bi babaya değil

Ya pardon ama dayak yediğiniz adamı ve annesini eve mi alıyorsunuz??
Kızını gorecekse alsın kapıdan getirsin 2 3 saat sonra neden muhatap oluyorsunuz ki ?
O kv falan nasıl laf söyleyebiliyor size önce hayvana değil insan yetistirseymis verin cevabıni birdaha da muhatap olmayın.
Ayrıca sizi boşandığıniz için suçlayan insanlarla da bir daha görüşmeyin dost değil düşman çünkü onlar .

bosanmissiniz kurtulmussunuz birakin kimseyi dinlemeyin.esiniz sizi doverken o cocuk mutlu muydu ki simdi tekrar barisacaksiniz

Birde soyle dusun
Kizi ona oyle sarilirken o degismeyi dusunup birseyler yapsa

Beni döven, kızım büyüdüğünde kızımı da döver diyerek kendini suçlamaktan vazgeçebilirsin.

Aklını çelmek için vicdanlı baba, babaanne rolü oynuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…