- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Selam.bir konu acmistim
Esimden siddet gordum ve bosanma karari aldim.esim ve annesi sık sık kızımı görmeye geliyorlar ve kızım her seferinde babasına öyle sarılıyor ki her kes bana eşine bir şans daha ver diyib duruyor,neymis deyişirmiş,kızını babasız bırakma,sen nasıl annesin gibi sözler.iş orası ki eşim ne bir özür diliyor ne pişmanlık var.ama ben yine vicdan yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.böyle durumda ne yapmam gerek nasil kendimi suçlamakdan vazgeçe bilirim
Bana da saçma geliyor evimize gelıb gidiyorlar,her gün kv telefonla arıyor kızımı soruyor,ona telde cvb vermek bile işkence gibi geliyor,ben mecburmuyum her gün ona kızımla ilgili haberler vermeye?ya bnm kv her defa kızımı görmeye gelmelimi?tek babası görse yetmezmi?hiç ayrılmamışız gibi davranıyorlar.etrafımda her kes barışmamdan yana kendi kız kardeşlerim bile,her kese sürekli cvb vermekden çok ama çok sıkıldım,sürekli bana düzelicek biz de yaşadık bunları mücadile etmelisin gibi sözler.her defasında kimseyi dinleme,vicdan yapma diyiyorum ama birisi ordan çıkıp affet kızını düşün diyiyor ya hemen modum düşüyor hiç bir şey yapmak istemiyorum.artık kendi kendimi teselli etmekten çok yoruldumYa pardon ama dayak yediğiniz adamı ve annesini eve mi alıyorsunuz??
Kızını gorecekse alsın kapıdan getirsin 2 3 saat sonra neden muhatap oluyorsunuz ki ?
O kv falan nasıl laf söyleyebiliyor size önce hayvana değil insan yetistirseymis verin cevabıni birdaha da muhatap olmayın.
Ayrıca sizi boşandığıniz için suçlayan insanlarla da bir daha görüşmeyin dost değil düşman çünkü onlar .
Bu güzel düşünceymiş,ben vicdan yapıyorum da ya o beni dövmesine rağmen hiç üzülmüyormu kızını her gördüğündeBirde soyle dusun
Kizi ona oyle sarilirken o degismeyi dusunup birseyler yapsa
Aynen bnm hayatımı mahv etti,ben bundan sonra tek başıma kızıma bakmaya tek başıma sorunlarla baş etmeye vadar etti.Senin sucum neymis bu olayda?
Baba kizi sen ayirmadin, buna senin o kocan sebep oldu. O bu ayriliga sebep oldu. Tek kizinin degil, senin hayallerini yerle bir etti. Hos affet bile demiyor adam. Ne diycen " sen dilemedin ozur ama ben diliyim, sende agiz ucuyla dilede beni eve kabul et geri"
Annem babam kaba olma ne de olsa çocuğunun babası diyor,ben kaba şekilde bir söz dersem her kes beni eleştirir,yok sen suçlusun kendinden büyük birine nasıl böyle davranırsın der1) İleride kızınız büyüdüğünde neden boşandığınızı anlatırsınız, size hak verir.
2) Size o lafları diyen insanlar cahil. Onlarla görüşmeyin veya en azından "şiddet görüp boşanan kadınları eleştiren sizin gibi insanlar yüzünden kadınlar ölüyor. O kadınların kanları sizin ellerinizde. Gece nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz? Ben dayak yiyip ölsem arkamdan sadece vah vah dersiniz" deyin, bir daha konuşmasınlar.
3) Eski kocanız ve annesinin sizin olduğunuz eve gelmesbe izin vermeyin. En fazla en dış kapıya gelsinler, biri çocuğu indirsin, aynı şekilde getirdiklerinde de karşılayıp yukarı çıkarsın.
Annen baban yuvana dönn, sus otur der tabi. Şimdi sen ve kızın onlara yük olacak. Acı ama gerçek!Annem babam kaba olma ne de olsa çocuğunun babası diyor,ben kaba şekilde bir söz dersem her kes beni eleştirir,yok sen suçlusun kendinden büyük birine nasıl böyle davranırsın der
Niye cvp vermedin. Oğlun beni döverken nerdeydin, oğlunun suçu büyük deseydin ya.Insanlar neden ben ayirmisim gibi davraniyor,her kese kendimi mudafie etme isteyi doguyor sık sık.hele kayin validem dun kizimi görmeye gelince sanki ben suçluymuşum gibi sana me diyeyim ben bu çocuğu babasız koyuyorsun gibi bir cümle kurdu.cvbını veremedim çok sinirim bozuldu bir daha öyle bir laf ederse bnm günahımmı bu git oğluna söyle bunu diyicem
Valla eski konularinizi bilmiyorum. Ama anladigim kadariyla dayak varmis isin icinde. Bu yastan sonra adam degismez. Hele hele baba olmus falan,hani sorumluluk sahibi olmasi gerek,olgunlasmasi,empati yapmasi,merhametli.olmasi gerek.... ama hic biri olmamis sanirim baba olunca da..Insanlar neden ben ayirmisim gibi davraniyor,her kese kendimi mudafie etme isteyi doguyor sık sık.hele kayin validem dun kizimi görmeye gelince sanki ben suçluymuşum gibi sana me diyeyim ben bu çocuğu babasız koyuyorsun gibi bir cümle kurdu.cvbını veremedim çok sinirim bozuldu bir daha öyle bir laf ederse bnm günahımmı bu git oğluna söyle bunu diyicem
Valla eski konularinizi bilmiyorum. Ama anladigim kadariyla dayak varmis isin icinde. Bu yastan sonra adam degismez. Hele hele baba olmus falan,hani sorumluluk sahibi olmasi gerek,olgunlasmasi,empati yapmasi,merhametli.olmasi gerek.... ama hic biri olmamis sanirim baba olunca da..Insanlar neden ben ayirmisim gibi davraniyor,her kese kendimi mudafie etme isteyi doguyor sık sık.hele kayin validem dun kizimi görmeye gelince sanki ben suçluymuşum gibi sana me diyeyim ben bu çocuğu babasız koyuyorsun gibi bir cümle kurdu.cvbını veremedim çok sinirim bozuldu bir daha öyle bir laf ederse bnm günahımmı bu git oğluna söyle bunu diyicem
Valla göz göre göre dayak yemenizi isteyen kardeşe kardeş denir mi bilemedim.Bana da saçma geliyor evimize gelıb gidiyorlar,her gün kv telefonla arıyor kızımı soruyor,ona telde cvb vermek bile işkence gibi geliyor,ben mecburmuyum her gün ona kızımla ilgili haberler vermeye?ya bnm kv her defa kızımı görmeye gelmelimi?tek babası görse yetmezmi?hiç ayrılmamışız gibi davranıyorlar.etrafımda her kes barışmamdan yana kendi kız kardeşlerim bile,her kese sürekli cvb vermekden çok ama çok sıkıldım,sürekli bana düzelicek biz de yaşadık bunları mücadile etmelisin gibi sözler.her defasında kimseyi dinleme,vicdan yapma diyiyorum ama birisi ordan çıkıp affet kızını düşün diyiyor ya hemen modum düşüyor hiç bir şey yapmak istemiyorum.artık kendi kendimi teselli etmekten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?