Kesinlikle haklısınız da komşu ne alaka almış çocuğu? Ona da çemkirseydinizSelam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
Ya başlığı okuyunca yüreğim sıkıştı neyse ki şimdilik ucuz atlatmışsınız..Selam hanımlar
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
çok haklısın kesinlikle her yere şikayet et gerekirse kapatılsın böyle sorumsuz yere kimse çocuğunu teslim etmesin.
Yuh diyorum. Sakın ama sakın peşini bırakmayın. Cok haklisiniz. Ayrıca komşunuza da kızın sizden habersiz nasıl alır manyak.
Ortalığı iyi ayağa kaldırmak lazım.
Yeğenimi de tanımadıkları babama teslim ediyorlardı.
O okul aklımda mesela, direkt çizdim üstünü.
Kesinlikle haklısınız da komşu ne alaka almış çocuğu? Ona da çemkirseydiniz
Komşu senden habersiz mi almış?
Alınca çocuk bende diye aramadı mı?
Ay ne saçma iş o öyle.
Sorumsuzluk.
Komşuyla altlı üstlü oturuyoruz.Sakın bu işin peşini bırakmayın. Nasıl bir sorumsuzluk bu.
Ne kursu bu böyleKomşumun kızıyla kızım yaşıt. 7/24 beraberler.
O kursa gittiğinde çocukların başında kimse yokmuş ve kapı açıkmış.
İyi niyetiyle almış, biraz parka uğramış kızlar isteyince.
Ama ben çok kızdım çalışanlara.
Öfkem dinmiyor.
Selam hanımlar
Kurs görevlileriyle ilk kez tanıştık.Kesinlikle şikayet edin. Gerçekten komşunuz olsa ne olur ki? Belki belki pedofili, belki katil ? Sizin izin vermediğiniz kimseye çocuk veremezler. Tam bir saçmalık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?