Kızımı başkasına vermişler

Kurs ne kursu bu arada? Hiç daha önce o komşuyla beraber gitmiş miydiniz o kursa? Belki tanıdık komşu olduğunuzu bilip öyle vermişlerdir.
Diyanetin yaz kursu.
Kursa ilk kez gittim. Oradakilerle bugün tanıştık

O anda nutkum tutuldu galiba.
Aklımdan tek şey geçiyordu, ya başkası alsaydı.

Keşke kızım nerde diye sorup polis çağırsaydım. Olayı büyütseydim.

Ama yanlarına kalmayacak.
Simdi de polise sikayette bulunabilirsin.git kursa,kim teslim ettiyse kızını sikayetci ol.şikayetçiyim de.ne olacak ki? Hicbirsey olmasa da o korkuyu alsın.savciliga da suc duyurusunda bulun.git oranin müdürü müdür nedir bul o kişileri.rezalet cikar.

Kesinlikle.
Çocuğumu bulamayabilirdim de Allah korudu.

Nasıl yaaa nasıl!!! Yoldan geçen biri bile olsa verecekler çocuğu demek ki! Komşuya bişey demem beraber alıveririm demiş ama okulun buna asla izin vermemesi lazımdı. Kesinlikle bunun peşini bırakmayın.

bizim kreşte tatile girdi yaz okulu adı altında devam ediyor keşke almasaydınız çocuğu ,bırakın kreşe devam etsin.
Sıkıldığını söylüyordu ara ara.
Mola vermesi, değişiklik iyi olur dedim ama pişman oldum.

Sağol.
Valla sinirlerim bozuldu.
Ya kızım kaybolsaydı diye durup durup ağlıyorum.
Çok haklısın, Allah muhafaza neler duyuyoruz, çocuğun komşuyu tanıyor olması savunma değil, kursa kızını almaya isterse eşin gelsin fark etmez, sen gelmeden veya bugün falanca isimli kişi teslim alacak demeden babasına bile teslim etmeye hakları yok, annesi gelene kadar bekletmeleri gerekir.

Yeniden çok geçmiş olsun, Allah korusun hem kızını hem tüm yavrularımızı.

O an gelmez canim haklı olarak insanın aklına.

Basligi gorunce Allah korusun baska seyler geldi aklima.

Sikayet konusunda da haklisiniz bu insanlar baskasinin cocuguna karsi ne kadar vurdumduymazlar. Bir de egitimci olacaklar...

Çook çook çook haklisin canim bizim evlatlarimiz bunlara mi emanet yani nasil başka birine teslim ederler siz izinvermedikce?!! Az bile yapmissiniz. Peki gerçekten komşunuz muydu o kişi? Size neden haber vermiyor çocugunu aldim diye?

Aslında var ya aklına gelse o anda ben komşuya sordum almadım dedi nerede kızım diye bi ortalığı ayağa kaldırsaydınız da sağlam bi ders olsaydı. Gerçi yine ders verebilirsiniz o başka konu.

Eşimi bekliyorum.
Savcı polis diyanet başkanlığı vs resmi her yere şikayet edeceğim.

Onların sorumsuzluğu yüzünden çocuğum kayıp olabilirdi

Çok çok çok haklısınız!!
Sorumsuzluğun âlâsını yapmışlar!

Ama ben komşunuza da kızmanızı isterdim.
İyiniyetli olabilir,size haber vermek ZORUNDA.
Parkta tesadüfen görmeseydiniz ne olacaktı, onunki de aşırı sorumsuzluk.
Ben olsam ona da baya kızardım.

Kursu da şikayet ederdim.

Ben olsam peşini asla bırakmam. Burunlarindan fitil fitil getiririm bu aymazlıklarını.
Çok geçmiş olsun korkunç hissettiğinize eminim.

Aynen katılıyorum. İyi niyet olsa bile büyük bir umursamazlık ve sorumsuzluk var komşunuzda da.
Ne rahat insanlar var.

Eşimi bekliyorum.
Savcı polis diyanet başkanlığı vs resmi her yere şikayet edeceğim.

Onların sorumsuzluğu yüzünden çocuğum kayıp olabilirdi
Esin gelince kursa git,polisi cagir.polis kursa geldiğinde,kızını komsuya kim teslim ettiyse sikayetciyim de.polisler alsin götürsün müdürün yanina cik,ona da soyle sikayetci olacağını.bağır cagir.altını üstüne getir.polis orda nasilsa.rezalet çıkar.sadece bir mahkemeyle yanlarina kalmamali.

Nasıl yaaa nasıl!!! Yoldan geçen biri bile olsa verecekler çocuğu demek ki! Komşuya bişey demem beraber alıveririm demiş ama okulun buna asla izin vermemesi lazımdı. Kesinlikle bunun peşini bırakmayın.
Asla yanlarına bırakmam.
sağol.
Amin.
O an gelmez canim haklı olarak insanın aklına.
keşke gelseydi aklıma.
Basligi gorunce Allah korusun baska seyler geldi aklima.

Sikayet konusunda da haklisiniz bu insanlar baskasinin cocuguna karsi ne kadar vurdumduymazlar. Bir de egitimci olacaklar...
maalesef.
Alt komşum. Kızıyla kızım yaşıt ve hep beraber oynarlar.
Aslında var ya aklına gelse o anda ben komşuya sordum almadım dedi nerede kızım diye bi ortalığı ayağa kaldırsaydınız da sağlam bi ders olsaydı. Gerçi yine ders verebilirsiniz o başka konu.

Keşke o anda öyle yapsaydım.

Ama aklımdan o anda geçen tek şey; ya kızımı bir yabancı alsaydı, bayılacak gibi oldum düşünmekten.

Eve gelince topladım kendimi

Tabi ki suç. Peşini bırakmayın.

Allah hepimizin evladını korusun.
komşum gerçekten rahat biri. Kızı her zaman sokaktadır, başka binalara girer çıkar. Umursamaz.
Ben olsam peşini asla bırakmam. Burunlarindan fitil fitil getiririm bu aymazlıklarını.
Çok geçmiş olsun korkunç hissettiğinize eminim.
evet hala kötüyüm.
Ne gerekiyorsa yapacağım.
Aslında aklımdan geçen, teslim eden ve göz yuman herkese tekme tokat dalmak.
Ancak öfkem geçer belki.

Kurs suçlu ama komşu kurstan da suçlu, komsunuza da sessiz kalmayın, ne diye baskaaının çocuğunu ben komsusuyum diye alır ki , kurs zaten baslı basına sorumsuz Allah korusun bütün çocukları ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…