Kızımı başkasına vermişler

ohaaa daha neler!
ben oğlanı kreşten alırken bir adam geldi yaşlı. dedi ki ben x in dedesiyim annesi de dışarda.
vermediler. kusura bakmayın anneyi görmemiz lazım bize bilgi de verilmedi dede alacak diye dediler. anne geldi öyle verdiler çocuğu. acayip takdir etmiştim.
bir de başımıza ne gelirse yakınlardan gelmiyor mu? Allah muhafaza

Yuh o nasıl iş ya... Geçmiş olsun. Ne yaparsanız az bile yaparsanız, ödetin bunu onlara. Kızım kreşe gidiyor, teslim edilebilecek insanların kimlik fotokopilerini, ayrıca fotoğraflarını, telefonlarını aldılar tek tek. Nasıl özensiz, saçma sapan bir iş yaptıkları. Ya aranızın kötü olduğu bir komşu olsa, ya kötü niyetli olsa, tanımadığınız biri bile olabilir... Allah korumuş. Manyaklığa bak... Başıma gelse var ya o kursu onlara dar ederim. Tüylerim diken diken oldu.

Yalnız komşunuz olacak şahsiyete de temiz bir fırça gerekiyor. Zorla vermeye kalksalar almamalıydı başkasının çocuğunu. Deli midir nedir, nasıl böyle bir sorumluluk alır?

Haklısınız bence oğlum bu sene devlet bağımsız kreşe gitti. Kesinlikle vermiyorlardı hatta çocuğun ablası geldo vermediler aileyi arayıp verdiler. Bu sene özele gidecek endişeleniyorum. Serviste de okula giris ve cikisi mesajla gelmişti. Bence peşini birakmayin.

Normali budur yani.
12:30 da alın dediler.
12:30 da gittim ama çocuk komşuyla parkta.
məncə də haqlısınız. sonuna qədər gedin bu işin belə olmaz
Sonuna kadar gideceğim elbette

Ayy en iyisini yapmışsın. Bir kerede kızımı kuzenim almış. Bende bir gittim çocuk yok. Nefesim daralmıştı. Seni çok iyi anlıyorum.
Keşke çocuğum nerde deseydin bulamıyorum deseydin de iyice telâşlansalardi.

ya isterse çocuğun dedesi nenesi gitsin sormadan veremezler benim çocuğumda kreşe gidiyor ,komşunun iyi niyetinden şüphem yok ama kreşin sorumsuzluğu yanına kar kalamaz.

Çok çok Haklısın . Mümkünse oradan al . Gereğini de yap
Daha göndermem zaten böyle lakayt bir kuruma.
Kızınıza sormuş olabilirler...
kızım evet dese de anne baba dışında kimseye teslim edemezler.
Kesinlikle şikayet edin. Gerçekten komşunuz olsa ne olur ki? Belki belki pedofili, belki katil ? Sizin izin vermediğiniz kimseye çocuk veremezler. Tam bir saçmalık!
İnşallah savcı polis gereğini yapar.

Ben de aklıma ihtimaller geldikçe, ya başkası alsaydı düşüncesi öfkemi artırıyor.

Şok oldum ben olsam mahvederdim yıkardim ortalığı.polis savcılık bimer her yere sikayette bulunun.altini üstüne getirin o kursun.böyle bi sorumsuzluk olamaz.su an çocuğunuzu bulamayabilirdiniz.Allah korusun kaçırılmış ta olabilirdi.düşüncesi bile gözümü döndürmeye yetti.sizin yerinizde olsam napardim kestiremiyorum.gebertirdim orda kesin birinu.bu tür konular cok tehlikeli.savciliga suc duyurusunda bulunun mutlaka

Çok geçmiş olsun grill, yaptıkları tamamen sorumsuzluk, sonuna kadar haklısınız.

Sonuna kadar katiliyorum.boyle durumlarda onceden ben veya komsum sabahtan soyleridik ogretmenlerine falanca alacak diye.ya da ben alirsam onlar soylerdi.Almanya da boyle durumlar cok olur o yuzden mutlaka soylenir veliler yetkililer aranir

Elinizden geleni ardınıza koymayın.Polis savcı mahkeme her türlü yasal hakkınızı kullanın.Böyle bir şey asla kabul edilemez, sonuna kadar haklısınız. Benim başıma gelmiş olsa orayı onların başına yıkardım net.

Son düzenleme:
Kızımın kreşi de öyleydi. Yaz tatiline girdik, kursa gitsin, değişiklik olur dedim ama pişman oldum.
Kızımın gittiği kreş de öyleydi.
Eşim haricinde kimseye teslim edilmedi. Çok özenliydiler.
Resmen dumur oldum şu olayda.

bırakmam. Ya başkası alıp gitseydi.
Umursamıyorlar belli ki. Çocuklarla gün içinde nasıl ilgileniyorlar acaba?
umursamadıkları belli.
onu sonradan akıl ettim.
Keşke kızım nerede diye polis çağırıp olay çıkarsaydım.
ya isterse çocuğun dedesi nenesi gitsin sormadan veremezler benim çocuğumda kreşe gidiyor ,komşunun iyi niyetinden şüphem yok ama kreşin sorumsuzluğu yanına kar kalamaz.

Kalmamalı.
Elimden geleni yapacağım.

bizim kreşte tatile girdi yaz okulu adı altında devam ediyor keşke almasaydınız çocuğu ,bırakın kreşe devam etsin.

O anda nutkum tutuldu galiba.
Aklımdan tek şey geçiyordu, ya başkası alsaydı.

Keşke kızım nerde diye sorup polis çağırsaydım. Olayı büyütseydim.

Ama yanlarına kalmayacak.

Reactions: KV_

Çok geçmiş olsun grill, yaptıkları tamamen sorumsuzluk, sonuna kadar haklısınız.
Sağol.
Valla sinirlerim bozuldu.
Ya kızım kaybolsaydı diye durup durup ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…