- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Kurs görevlileriyle ilk kez tanıştık.
Beni tanımayan komşu mu nasıl tanıyıp da teslim edebilir?
Yok öyle bir dünya.
Yani beni ve çocuğumu ilk kez görüyorsun.Kesinlikle arkasında dur bu konunun dedigin gbi ya başkası olsaydı ne demek komşusuyum diyen birine vermek ya
Resmen baştan savmak bu.ben sok bu insanlar hic mi haber izlemiyor ya
Sağolun.Geçmiş olsun...
Normali budur yani.Ya başlığı okuyunca yüreğim sıkıştı neyse ki şimdilik ucuz atlatmışsınız..
Ve çok haklısınız..
Öyle günlerde yaşıyoruz ki bırakın komşuyu insan babasına güvenemiyr..
Normalde anne ya da babadır..
Ablası bile gelse amcası bile gelse bizim kreşte anneye ya da babaya ulaşmadan izin almadan vermiyorlar..
Olur mu öyle şey ya..
Sonuna kadar gideceğim elbetteməncə də haqlısınız. sonuna qədər gedin bu işin belə olmaz
Daha göndermem zaten böyle lakayt bir kuruma.Çok çok Haklısın . Mümkünse oradan al . Gereğini de yap
kızım evet dese de anne baba dışında kimseye teslim edemezler.Kızınıza sormuş olabilirler...
İnşallah savcı polis gereğini yapar.Kesinlikle şikayet edin. Gerçekten komşunuz olsa ne olur ki? Belki belki pedofili, belki katil ? Sizin izin vermediğiniz kimseye çocuk veremezler. Tam bir saçmalık!
Ben de aklıma ihtimaller geldikçe, ya başkası alsaydı düşüncesi öfkemi artırıyor.başlığı okuyunca doğumda karıştı filan sandım. bu yaşadığın da onun kadar beter. ne demek komşuya çocuk vermek yahu, alnında mı yazıyor komşunuz olduğu? kaldı ki kurumda herkes bilse bile belki küssünüz, belki kavga ettiniz, belki bunlar olmadı ama komşu sapık. manyak mı bunlar, bu ne rahatlık?
Kızımın kreşi de öyleydi. Yaz tatiline girdik, kursa gitsin, değişiklik olur dedim ama pişman oldum.ohaaa daha neler!
ben oğlanı kreşten alırken bir adam geldi yaşlı. dedi ki ben x in dedesiyim annesi de dışarda.
vermediler. kusura bakmayın anneyi görmemiz lazım bize bilgi de verilmedi dede alacak diye dediler. anne geldi öyle verdiler çocuğu. acayip takdir etmiştim.
bir de başımıza ne gelirse yakınlardan gelmiyor mu? Allah muhafaza
Kızımın gittiği kreş de öyleydi.Yuh o nasıl iş ya... Geçmiş olsun. Ne yaparsanız az bile yaparsanız, ödetin bunu onlara. Kızım kreşe gidiyor, teslim edilebilecek insanların kimlik fotokopilerini, ayrıca fotoğraflarını, telefonlarını aldılar tek tek. Nasıl özensiz, saçma sapan bir iş yaptıkları. Ya aranızın kötü olduğu bir komşu olsa, ya kötü niyetli olsa, tanımadığınız biri bile olabilir... Allah korumuş. Manyaklığa bak... Başıma gelse var ya o kursu onlara dar ederim. Tüylerim diken diken oldu.
Yalnız komşunuz olacak şahsiyete de temiz bir fırça gerekiyor. Zorla vermeye kalksalar almamalıydı başkasının çocuğunu. Deli midir nedir, nasıl böyle bir sorumluluk alır?
bırakmam. Ya başkası alıp gitseydi.Haklısınız bence oğlum bu sene devlet bağımsız kreşe gitti. Kesinlikle vermiyorlardı hatta çocuğun ablası geldo vermediler aileyi arayıp verdiler. Bu sene özele gidecek endişeleniyorum. Serviste de okula giris ve cikisi mesajla gelmişti. Bence peşini birakmayin.
umursamadıkları belli.Umursamıyorlar belli ki. Çocuklarla gün içinde nasıl ilgileniyorlar acaba?
onu sonradan akıl ettim.Ayy en iyisini yapmışsın. Bir kerede kızımı kuzenim almış. Bende bir gittim çocuk yok. Nefesim daralmıştı. Seni çok iyi anlıyorum.
Keşke çocuğum nerde deseydin bulamıyorum deseydin de iyice telâşlansalardi.
ya isterse çocuğun dedesi nenesi gitsin sormadan veremezler benim çocuğumda kreşe gidiyor ,komşunun iyi niyetinden şüphem yok ama kreşin sorumsuzluğu yanına kar kalamaz.
Diyanetin yaz kursu.Kursun ne kursu olduğunu daha önce de sormuşlardı cevap yazmamışsınız
bizim kreşte tatile girdi yaz okulu adı altında devam ediyor keşke almasaydınız çocuğu ,bırakın kreşe devam etsin.Kızımın kreşi de öyleydi. Yaz tatiline girdik, kursa gitsin, değişiklik olur dedim ama pişman oldum.
Kızımın gittiği kreş de öyleydi.
Eşim haricinde kimseye teslim edilmedi. Çok özenliydiler.
Resmen dumur oldum şu olayda.
bırakmam. Ya başkası alıp gitseydi.
umursamadıkları belli.
onu sonradan akıl ettim.
Keşke kızım nerede diye polis çağırıp olay çıkarsaydım.
Kalmamalı.
Elimden geleni yapacağım.
O anda nutkum tutuldu galiba.Şok oldum ben olsam mahvederdim yıkardim ortalığı.polis savcılık bimer her yere sikayette bulunun.altini üstüne getirin o kursun.böyle bi sorumsuzluk olamaz.su an çocuğunuzu bulamayabilirdiniz.Allah korusun kaçırılmış ta olabilirdi.düşüncesi bile gözümü döndürmeye yetti.sizin yerinizde olsam napardim kestiremiyorum.gebertirdim orda kesin birinu.bu tür konular cok tehlikeli.savciliga suc duyurusunda bulunun mutlaka
Sağol.
Çok geçmiş olsun grill, yaptıkları tamamen sorumsuzluk, sonuna kadar haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?