Bir şey olmadı nasılsa diyip susacak halı yoktu tabii ki değil mi kadının .Hayir hakli degiller bimere sikayet edilebilir mesela.uyarilirlar baskasina cocuk verilemeyecegini ogrenirler.ben polise gitmenizi sacma buldum.polise gitmek baya baska boyuta tasiyor olayi.
Yolda basina bir is gelmemiski bu kadar hassas ortaligi ayaga kaldiran bir anne zamanindan da once gelir almaya .bu yuzden ben olsam polislere kadar gidecek sekilde hakli bulmazdim kendimi.zaten olay bur ihmal ve dedigim gibi ilgili yere sikayet edilir olur biter
yukarda da dedigim gibi basina bir is gelmemis bu kadar hassas olan bir anne erken gelmek yerine 5 dk gecikmis.yani kendim yerine koyarak dusundum de benim basima gelse kendime de kizarim.niye geciktin ki sunlar basina geldi diye kendi kendimi yerim.bu insanlara da soylerim baskasina nasil verirsiniz diye hesabimi da sorarim.sikayet eder miyim ederim de belki ama polise gidecek bir suc yok ki ortada polis ne yapsin.yani bunun mantiksizligina vurgu yapmistim ben ve annenin de hic hatasi yok degil bir de buna vurgu yaptim.kurum hakli sucu yok demedim
Polise gitmek sacma mi:) boyle bir yer baskasina cocuk verilmeyecegini bilmiyor mu? Biz mi ogretecegiz bunuda?Hayir hakli degiller bimere sikayet edilebilir mesela.uyarilirlar baskasina cocuk verilemeyecegini ogrenirler.ben polise gitmenizi sacma buldum.polise gitmek baya baska boyuta tasiyor olayi.
Yolda basina bir is gelmemiski bu kadar hassas ortaligi ayaga kaldiran bir anne zamanindan da once gelir almaya .bu yuzden ben olsam polislere kadar gidecek sekilde hakli bulmazdim kendimi.zaten olay bur ihmal ve dedigim gibi ilgili yere sikayet edilir olur biter
yukarda da dedigim gibi basina bir is gelmemis bu kadar hassas olan bir anne erken gelmek yerine 5 dk gecikmis.yani kendim yerine koyarak dusundum de benim basima gelse kendime de kizarim.niye geciktin ki sunlar basina geldi diye kendi kendimi yerim.bu insanlara da soylerim baskasina nasil verirsiniz diye hesabimi da sorarim.sikayet eder miyim ederim de belki ama polise gidecek bir suc yok ki ortada polis ne yapsin.yani bunun mantiksizligina vurgu yapmistim ben ve annenin de hic hatasi yok degil bir de buna vurgu yaptim.kurum hakli sucu yok demedim
Sağolun.Bişey olmadı peşinde koşmaya gerek yok mantığına girmeyip sonuna kadar hakkınızı aradığınız için sizi tebrik ediyorum. Ne olursa olsun velisi dışında birisine nasıl çocuk verilir. Geçen gün yengemin bir işi vardı yigenimin okuluna ilk kez gittim. Arabayi park edip kenara geçtim yigenimin yanına gelmesi ile öğretmen yanıma geldi. O kadar hoşuma gitti ki bu durum. Evet halasiyim ama kötü niyetli birı de olabilirdim.
Bunu bu kadar şuursuz bi şekilde yapıp doğru ifade vermeleri aslında beklenmezdi zatenSağolun.
Çünkü asıl vehamet, beni ve komşumu tanımadıkları halde komşum olduğunu söyleyen bir yabancıya teslim edecek kadar şuursuz olmaları.
Ve bundan zerre utanmayıp yalan ifade vermeleri.
Savcılığa verilen yalan ifadeyi olur öyle diyen komşuma gösterdim.Sabah sabah sinirlendim yine.
Bunlar ne sahtekar, ne arsız, ne karaktersiz çıktı.
Bunlar mı çocuklara din öğretecek, ahlak öğretecek?
Diyanetin sevgili hocaları yalancılıkta organize olarak zirve yapmışlar.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Savcı ifadelerini almış ve tamamı yalan ifadenin.
Ben 12,30 da orada olduğum halde 13,30 da orada olduğumu, gittiğimde kimse yokken tüm görevlilerin çocuğumun başında olduğuna dair bir sürü yalan beyanda bulunmuşlar utanmazlar!
Şeytan diyor git saçını başını yol.
Eki Görüntüle 2195989
Polislik mevzular bellidir bu polislik bir mevzu degil onu belirtmistim.bPolise gitmek sacma mi:) boyle bir yer baskasina cocuk verilmeyecegini bilmiyor mu? Biz mi ogretecegiz bunuda?
Sikayet etsende bak bi ise yaramaz is adamlar her turlu kendilerini akliyolar.
Ayrica insan basina is gelir gec kalabilir.. hic mi bi yere gec kalmadin sen?
Eger ogretmensen bu dusuncede olman cok uzucu..
Kimi cagirsin peki?Polislik mevzular bellidir bu polislik bir mevzu degil onu belirtmistim.b
Kimi cagirsin peki?
Boşverin şunu.İnsanın evladını başka birine verecekler şans eseri görecek bunu ve polislik değil öyle mi ? Pesss...
Bazı insanlar öğretmen de olsa empati kuramıyor ne diyelim .Boşverin şunu.
Eğer gerçekten öğretmense yarası var diye düşünüyorum.
savcılığa yalan ifade verip beni suçlamışlar.En son durum nedir? Cok gecmis olsun.
Kesin o da böyle vurdumduymaz.Meslektaş diye böyle körü körüne insan savunulur mu ya
Akşam akşam midem bulandı
Baska yapilacak bir sey yok mu? Ne kadar hafife almislar. 5 yasinda bir cocuk bu. Ille Allah korusun da basina birsey mi gelmesi lazim.savcılığa yalan ifade verip beni suçlamışlar.
Savcı dava açmaya gerek görmemiş.
Kesin o da böyle vurdumduymaz.
Ucu ona dokunuyor.
Bimere, savcıya, polise, il müftülüğüne gittim.Baska yapilacak bir sey yok mu? Ne kadar hafife almislar. 5 yasinda bir cocuk bu. Ille Allah korusun da basina birsey mi gelmesi lazim.
Evet siz gerekeni yapmissiniz. Artik yapilacak bir sey yok. Cok gecmis olsun. Umarim bu onlara nir ders olur. Yalan soylemeleri cok sinir bozucu. Hem de yalanin kotu bir sey oldugunu soyleyen bir kurum icin.Bimere, savcıya, polise, il müftülüğüne gittim.
Eğer gereken yapılmadıysa Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Elimden geleni yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?