Kızımı başkasına vermişler

Teşekkürler.
Amacım kızımın sosyalleşme ihtiyacına cevap verebilmekti.
Arkadaşı bu kursa gittiği için o da gitmek istedi.
Beklentim en azından harfleri öğrenmesi yönündeydi. Dua ezberi için hem yaşı küçük hem de zaten unutacaktı.
Devletin kurumu diye böyle büyük hata yapacaklarını öngöremedim.
Hatta para için bu kadar alçaklarını hiç ama hiç beklemezdim.
Tek istediğim; özür dileriz, tekrarı asla olmayacak demeleriydi.
Ancak beni ve kızımı suçlayıp, iftira attılar.

Bunlar paranın insanı olmuş. Ne ahlak ne başka ders veremezler. Önce kendilerinin hayata dair bakış açılarının değişmesi lazım, topluma faydaları olamaz çünkü.

Sonuç olarak; benim güvenimi yıktılar, bir kurumun adını lekelediler.
Her yerde anlatıyorum, çocuklar riske girmesin diye.

Yarın tekrar müftüyle görüşeceğim ama öylesine. Çünkü hiçbir şeyin değişmeyeceği ortada.

Müftüye benim için de sorun, yalan ifadenin, yalancı şahitliğin hükmü nedir diye :))

Son olarak insanlara güvenmeyin.
Bunu söylemek çok acı ama durum bu.
Girişinde,çıkışında kameranın olmadığı kuruma soru işareti koyun.
Her şey belgeli kayıtlı olmadıkça gördüğünüz gibi yalan da söylüyorlar, iftira da atıyorlar..

ne ögretecekseniz evinizde kendınız ögretin yada
bu işi Allah için yapan bir tanıdık varsa ona rica edin ,

ben kızımı teyzesine burakıyorum haftasonu dualarını ezberletiyor
bende Allahın büyüklüğünü ve ona olan inancımızı anlatıyorum ,

çok şükür ki kazasız belasız atlatmışsınız olayı

Zaten güvenmiyorum da devlet kurumunun disiplinine, idari hiyerarşiye güvendim.

Asıl unuttuğum; hemşehrim torpiliymiş. Onu anladım.
Hemşehri oldukları için pekçok şeye göz yumduklarına şahit oldum maalesef.

Allah'ın adaleti er geç tecelli edecek nasıl olsa.

Ben imam hatip mezunuyum, kendim de öğretirim.
Bilemedim devlet kurumunda bu kadar laçkalık olacağını.

Yasak tatlim
Bizde milayi krese baslattik bugun , devlet kres ve cocuklarin oldugu bu tarz kurslarda kamerayi yasaklamis
Sebep olarak cocuklarin mahremiyetini ihlal ediyor demis ama hepimiz biliyoruz neden yasaklandigini neyse artik kamera falan yok yani kreslerde ve kurslarda

Madem yasaklamışlar, denetimleri sıkı tutmalılar.

İçeride yasak olduğunu ben de duymuştum ama giriş çıkışlarda çocukların emniyetleri için şart olmalı.
Kurum teslim etmese bile kötü niyetle hareket eden kişi için görüntü yerine 20 yıl öncesi gibi eşkal mi soracaklarmış?

aaa sok!

Sonuna kadar haklısınız hersekılde pesını bırakmayın korkmussunuzdur kımbılır nasıl. Gecmıs olsun

Cok sasirdim diger devlet okullarinda mobese kameralari varken her sey ayan beyan sadece okul degil emniyet tarafından izlenebiliyor ve kayit altina aliniyorken nasil olmaz? Sinifta olmasin koridor ve çıkış kapisinda bahce kapisinda olmali nesen olmasin ki???

Aaaa böyle biseye nasıl cesaret ederler yuh ya sonuna kadar gider her yere şikayet ederdim basima gelse cildiririm

Küserse kussun o da almayacaktı isguzar

olayı twitterdan paylaşmanı öneriyorum...

Bence de olmali hatta sinifta da olmali , sonucta sinif alani cocuklarin mahremiyetiyle alakali bir yer degil
Ancak bizim kres muduru dedi ki , taktiklari kameralari bile sokturmusler , bir tane bile kamera kalirsa acilisiniza izin vermeyiz demisler
Saka gibi gercekten

Burrda en buyuk suc cocugun cikis saatinden once orda olmayan sizde bence.benim kizim 9 yasinda hafta sonu kursa gidiyor ya kapida bekliyoruz ya da alacaksak 10-15 dk once oraya gitmis oluyoruz mutlaka.siz zamaninda orda olsaydiniz cocugunuzu alip cikacaktiniz sorumsuzluklarindan dolayi ilgili yere ssikayet edersiniz hadi de polise kadar gitmek komik olmus.polisler de hsliyle ciddiye almamis

Daha neler duyacagiz? Devlet okullarinda kamera var koridorda bahçede. Mobeseler var. Bu bahsettiginiz ozel okul mu nasil bir mantik bu anlamadim ben. Eger cocugunuz böyle bir okuldaysa yerinizde olsam kanun yönetmenlik arastirip o sekilde karsilarinda olurdum. Cocuklarimiz her seyimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…