canancım aman öyle kötü şeyler düşünme belki emzikle ilgisi yoktur. Emmek istememesinin sebebi burnunun tıkanık olması da olabilir emerken nerden nefes alacak?
Doktorlar emziği önermiyorlar ama biz alıştırmıştık, kaşıkla beslenmeye geçince acayip işime yaradı. Kimseye kullan demem ama yemek yedirirken ağzını bi kitliyor bi tek emzik için açıyor artık o aradan ne yedirebilirsem yediriyorum :)
Kullanmak istemezsende daha kaç gün oldu ki bir iki huysuzlanır ona da alışır. Onun için sen üzülme istemiyorsan emziği de at çok zorlanmaz sanıyorum. Emziren annenin ve bebğinin en büyük düşmanı üzüntüdür
Bende de farklı birşey oldu..
Oğlumun hiç gaz sancısı yoktu sonra birden gaz sancıları başladı..Sancı geldiğinde emmeyi bırakıyor ve bir daha memeyi almak istemiyordu. Bende doyduğunu düşünüyordum ( sancısının gazdan olduğunu çok sonra anladım tabi) ve yatağına bırakıp emziği veriyordum. Emziği aldıktan sonra susuyordu bende uyusun diye yatağa bırakıp odadan çıkıyordum..Arkamdan bakıyordu uzun süre ve emziği her düşürdüğünde ağlardı..Uykuya dalana kadar 8-9 kere emziği ağzına verirdim. Meğer açlıktan da ağlıyormuş. Sonra aşısı için gittiğimde oradakiler emziğin bebeği memeden soğuttuğunu söyledi. O günden beri uykuya dalacağı zaman yattığı yerden emziriyorum. Beni emzik olarak kullanıyor ama benim için önemli değil..Emziği de bazen huysuzlanınca veriyorum ama bıraktıracağım yavaş yavaş. Kendim emzirmeye başladığımdan beri uyanmıyor artık. Bence sende yattığı yerden emzirmeyi dene. Ama bebeğin başının altına yastık koyup yükseltki ortakulak iltihabı riski olmasın.
Kızım normale döndü hatta önceden ayağımda sallayarak uyuturdum şimdi yattığı yerden emdiğinden orda uyuyo yatağına koyuyorrdum ilaç sütün tadını bozdu başka bişey gelmiyor aklıma ama şimdi herşey normal allaha şükür. Çok dua ettim emmesi için mama vermeyi hiç istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?