Kızımı rahat bırakmayan arkadaşı

Her iki cocuguda abartarak anlatiyorsunuz .
Kendi kizim soyle iyi boyle mukemmel agucuk gugucuk diger cocuk kindar psikopat yaramaz tu kaka.
Her ikiside cocuk yahu. :14:

6 yaşında bir çocuğu kindar ilan eden bir yetişkin sadece kendi çocuğuyla anlaşamıyor diye ne kadar da kin gütmüş çocuğa ve psikopat diyecek boyuta gelmiş.
Annesiyle aynı ortamı paylaştığına göre bunu konuşabilecek durumdasın. En azından çocuğunun arkasından psikopat demekten daha mantıklı ve yetişkin hareketi olur.
Aynen katılıyorum çocuk bu ne demek piskopat.görüşme olsun bitsin....

Annesine durumu anlatin cocuguna sahip ciksin eger annesini takmiyosa yada annesi orali olmuyorsa ceker kendim uyaririm bide boyle cins ve uyumsuz cocuklarda hediye ise yariyor kizim anaokulundayken sinifinda canavar gibi surekli herkesi doven korkutan bi cocuk vardi kizima kafayi takmisti ogretmende zaptedemiyodu hergun kizim agliyarak geliyo okula gitmek istemiyodu ya bana zarar verirse diye..derken o cocuga kucuk bi araba aldim hediye paketi yaptirip kizimla birlikte yanina gittim bak bunu sana duru almis seninle arkadas olmak istiyo dedim hediye onu cok sasirtti arkadas olmadilar ama rahatsiz etmeyide kesti..uyumsuz cocuklarin temel sorunu ilgisiz sevgisiz degersiz hissediyolar ve bunu ofke seklinde mutsuzluk seklinde karsiya yansitiyolar boyle durumlarda yapici adim atmak lazim ve sabirli olmak
ele verir talkını (aslı telkin), kendi yutar salkımı.

Çocuğu sevgisiz yetiştiren annesi ve babası. Sonucu da böyle hırsını etrafından çıkaran çocuklar.
Önce annesiyle konuşun, sonra bir hediye götürüp ılımlı yaklaşın. Sonrasına bir şey düşünürüz burada.
Ayrıca her çocuğa masum o yavruuu demeyin, çocukların akılları sizinkinden fazla çalışıyor bazı şeylere.
Eğer bir insan bebeklikten çıkmışsa, masumu da olur şeytanı da.

Konu sahibinin biraz uzerine gidilmis bence, cocuk olmasi masum olmasi anlamina gelmiyor ne yazik ki, psikolojide ornekleri de mevcut. 6 yas birseyleri observe edip bunu hayata yansitmak icin gayet yeterli. Dolayisiyla "psikopat" da olabilir, "kindar" da.

Cozume gelirsek, bence anneyle konusmalisiniz, cocugunuzun diger cocuk evden gittikten sonra bile etkiyi atlatamadigini, cok hassas bir cocuk oldugunu soylemelisiniz-ki direkt karsi tarafa suclama yonelmesin, "Biz cok hassasiz, yardim et." gibi olsun.
on sekiz yaşından önce kimseye anti-sosyal kişilik bozukluğu tanısı konmaz,belirtilerini sergileyebilir sadece

her çocuk masum filan değildir pembe hayallere kapılmayın. kendi kardeşini öldüren çocuklar bile var. sorunlu çocuğa da kabahat bulmuyorum, psikolojik destek verilmesi gerekiyor çocuğa. muhtemelen huzursuz bir aile ortamı var, çocuğun da psikolojisi bozulmuş.

konu sahibine de yüklenmeye bahane bulmuşsunuz her zamanki gibi oh ne güzel. çocuğa kin güttüğünü iddia etmişsiniz. yahu kadıncağız annelik içgüdüsüyle evladını korumaya çalışıyor, başka bir çocuğun ağlatmasını eziyet etmesini istemiyor. çocuktan nefret ediyorum da dememiş. durumu anlatıp yardım istemiş. özel hayatınızdaki sorunların hıncını mı çıkayorsunız tanımadığınız insanlara saldırarak? anlayamıyorum ben kk hanımlarını... :(

Yani sonuçta o karşıdaki de günahsız bir çocuk. O da birilerinin evladı. Bilemedim belki de sevgisizlikten, kendine güvensizlikten öyledir. Aslında bir konu sahibesinin mesajı vardı. Kendi çocuğunu rahatsız eden bir çocuğa hediye almıştı. Öyle bir şeyle güzelce konuşsanız. Mesela çocuğunuzla uğraştığında o çocuğu alıp güzelce konuşsanız anlar diye düşünüyorum. İçindeki sorunları böyle yansıtıyor demekki. Ben o çocuğa da üzüldüm.

her çocuk masum filan değildir pembe hayallere kapılmayın. kendi kardeşini öldüren çocuklar bile var. sorunlu çocuğa da kabahat bulmuyorum, psikolojik destek verilmesi gerekiyor çocuğa. muhtemelen huzursuz bir aile ortamı var, çocuğun da psikolojisi bozulmuş.

konu sahibine de yüklenmeye bahane bulmuşsunuz her zamanki gibi oh ne güzel. çocuğa kin güttüğünü iddia etmişsiniz. yahu kadıncağız annelik içgüdüsüyle evladını korumaya çalışıyor, başka bir çocuğun ağlatmasını eziyet etmesini istemiyor. çocuktan nefret ediyorum da dememiş. durumu anlatıp yardım istemiş. özel hayatınızdaki sorunların hıncını mı çıkayorsunız tanımadığınız insanlara saldırarak? anlayamıyorum ben kk hanımlarını... :(
Her çocuk masumdur. Saçma sapan konuşmayın şurada ya. Koca insanları savunup 6 yaşındaki kızı toplumun en ekstrem olaylarıyla yermek çok mantıklı yani.. Yaratılış gereği masum o. Öyle kabul ediliyor ki belli yaşa kadar da yaptıklarından bu yüzden sorumlu değil. Her çocukla küçük yaşta düzgünce ilgilenilse senin verdiğin o ekstrem olaylar örnekler de olmaz. Ama senin 'her çocuk masum değildir' zihniyetin kötü. Bu tür çocukları daha da dışlayıcı.

Kim ne derse desin her çocuk masum falan değil . Empati yapamadıkları için çok acımasız oluyorlar bazıları .

6 yasındaki cocuk kindar olmaz ki olamaz yani.
Kıskanctır belki hiperaktiftir.
Görüşmeyin cocugunuz zarar görüyorsa..

Yapcak birşey yok.Oda cocuk sonucta

Cok abartmissiniz karsi da 30 yasinda bir adam degil 6 yasinda bir cocuk cok rahatsiz oluyorsaniz anneyle gorusmeyin

Yada madem anneyi dinlemiyor siz uyarin
Emin ol hani çaresiz olmasam konuyu açmazdım. Hayatımda bir çok çocuk gördüm ama ne yaptıysam bu çocuğu durduramıyorum maalesef. Konuşmayı da denedim hediye de aldık ama en ufak bir şeyden kızıma çok sinirleniyor. Mesela bir şeyi paylaşamadılar bu kavgayla Bitmiyor orada olduğunuz tüm zaman boyunca kızım ağlatmaya çalışmakla geçiyor.
Anne de başa çıkamıyor. Zaten okulda da uyumsuzu problemler yaşıyor mus. Anne ile ikili görüşmemeye karar verdik. Ama maalesef bizim kontrolümüz dışında bazı toplu yerlerde görüşmek zorundayız. bu toplu yerlerde de aynı şeyler oluyor. Ve benim oralara gitmemem demek kızıma diğer arkadaşlarıyla oynatmamam demek bunuda istemiyorum.

Her çocuk masumdur. Saçma sapan konuşmayın şurada ya. Koca insanları savunup 6 yaşındaki kızı toplumun en ekstrem olaylarıyla yermek çok mantıklı yani.. Yaratılış gereği masum o. Öyle kabul ediliyor ki belli yaşa kadar da yaptıklarından bu yüzden sorumlu değil. Her çocukla küçük yaşta düzgünce ilgilenilse senin verdiğin o ekstrem olaylar örnekler de olmaz. Ama senin 'her çocuk masum değildir' zihniyetin kötü. Bu tür çocukları daha da dışlayıcı.

saçma sapan konuşmuyorum hanımefendi. tanımadığım insanlara "sen sen sen" diye hitap etme huyum da yoktur bu arada.

kabul etmek istemesek de tarihe geçmiş seri katil çocuklar bile var. ekstrem örnekler olsa da var. çocukları suçlamıyorum psikolojik destekle düzelebileceklerini ve sorunlarının aileden kaynaklandığını düşünüyorum.

6 yasindaki bir cocuga kin gutmusdunuz hatta nefret etmissiniz!
Ama sizi ne yadirgiyorum nede yargiliyorum.
Tum cocuklari sevmek gibi bir ZORUNLULUGUMUZ yok NE YAZİK Kİ ...Ben bebegimle parka gidiyorum bebegimi cok sevip ilgileniyorum kimi cocuklarin dikkatini cekiyor bu ozellikle sevgisiz cocuklarin.
Kizimin yanindan gecerken vurmaya carpmaya tesebbus ediyorlar ben kaslarimi catip sinirli sinirli kizimi alip gidiyorum.
Ama iyi gunumdeysem abisi aa bak diyorum cocuk resmen akiyo karsimda elimi filan tutuyo
Onlarda buyuyup bi yetiskin olunca kim bilir BİZİMGİBİ kucuk cocuklara tahammul edemiycekler.
Yureklerinde kalan bir tutam sevgi ancak kendi cocuklarina eslerine yetecekte disardakilere bisey kalmayacak.
Sevgisiz yetismek boyle kurak corak yapiyor insani
Benimki sevmemek değil. Kızımın psikolojisi kötü etkilendi için çözüm bulmaya çalışıyorum. Zaten çevremiz hep küçük çocuk dolu sanırım sevmesem bu büyük bir eziyet olurdu.

saçma sapan konuşmuyorum hanımefendi. tanımadığım insanlara "sen sen sen" diye hitap etme huyum da yoktur bu arada.

kabul etmek istemesek de tarihe geçmiş seri katil çocuklar bile var. ekstrem örnekler olsa da var. çocukları suçlamıyorum psikolojik destekle düzelebileceklerini ve sorunlarının aileden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ben herkesle siz diye konuşurum burada. Ama sen 6 yaşındaki bir çocuğa bile kötü niyetlisin. O yüzden seninle sen diye konuşurum. Tarihe geçmiş seri katil çocuklar varmış hadi canım... Çocuk masumdur, nasıl yetiştirirsen o oraya eğilir. Cımbızla örnekler seçiyorsun sonra hoop hadi genelleyeyim yapıp burada herkese açık bir platformda yazıyorsun.

Ben suze hak verıyorum bı anne olarak.cocuguma karsı yapılan her hareketdede ataga gecerım .annesı catesızse o bıraz zor,ınsan annenınn o caresızlıgını gorunce uzuluyorda.her cocuk masumdur lafı sqdece bı klışeden ubaret.buyuk ıhtımalle kıskanıyır o çocuk.çözümü nılmıyorum ama:(

Bahsettiğiniz diğer kişi de 6 yaşında masum bir çocuk! Aşırı abartmissiniz o da daha bir çocuk
Ben de aynı şekilde düşünüyorum o bir çocuk. Ve ben maalesef bu duruma çare bulamadım o yüzden sizden yardım istiyorum. Ailesi de ilk başta çocukların bizim kızın oynamasını istemişlerdi o yüzden bir araya getirmeye çalışmıştık ama maalesef pek iyi bitmedi.

Ben herkesle siz diye konuşurum burada. Ama sen 6 yaşındaki bir çocuğa bile kötü niyetlisin. O yüzden seninle sen diye konuşurum. Tarihe geçmiş seri katil çocuklar varmış hadi canım... Çocuk masumdur, nasıl yetiştirirsen o oraya eğilir. Cımbızla örnekler seçiyorsun sonra hoop hadi genelleyeyim yapıp burada herkese açık bir platformda yazıyorsun.
Ben seri katil dediğimi hatırlamıyorum. Bazı çocuklar içlerindeki ne ifade edemezler. Değişik hareketlerle gösterirler ve bu çocukta içindeki sıkıntıyı bu şekilde gösteriyor. Ve bu 10'dan iki yaş küçük olan benim kızımı kötü etkiliyor.Bu yüzden yardım istedim. Burası açık bir platform ama anonim bir platform.sizlerden yardım almayıp çevre değil mi bu duruma gelip o çocuğu daha zor durumda bıraksaydım?

Madem gorusmek zorundasin, 6 yasindaki cocukla sen konus, aralarini yap. Ufak bi hediye al bi dahaki gorusmede. Ne biliyim boya kalemleri ya da onun sevebilecegi baska bisey... "Kizim seni cok seviyor, ama sen kapiyi kapatinca cok korkup senle oynamak istemiyo. Sen onun ablasisin, sen buyuksun, sen prensessin" diye ver gazi yalniz kaldiginizda. Cocuklar kindar olmaz. Bence ise yarayacaktir, bi dene bakalim.
Hem annesi hem ben defalarca konuştuk. Zaten 10'un korktuğunu anladığın için devamlı kapıyı kapatıyor. Hatta ben artık en sonunda bak kapıyı kapatamazsın dedim ve kapıyı açtım.tamam ben gider gitmez kapıyı tekrar kapattı. Kızım ağladığı için yanıma geldi. Sonra bu kız diğer çocuklarla oynamak yerine, tekrar kızını takip etti. Tüm büyüklerin olduğu yerde, hiç çekinmeden sessizce devamlı ona baka baka o kapıyı kapatmaya calıştı. Sonra oradan çıktık ben de kızımla oturuyoruz yanımıza geldi tekrar bu sefer sen ağzını parmağını alıyorsun sen bebeksin diyerek gene ağlattı. Çünkü kızımın bebektenmesini ağladığını biliyor. Yani yanında ben bile olsam bunları engelleyemiyorum. Oynatmaya çalışıyorum bana cevap bile vermiyor.Ama yanınızdanda gitmiyor. Hatta eve gidiyoruz zorla peşimizden geliyor. Annesi kızım ne yapıyorsun diyerek elinden çekiyor annesine hava alacağım diyor.

Back
X