Kızımı rahat bırakmayan arkadaşı

benim karşı komşumun kızı 5 benim kızım 2,5 yaşındaydı ve kızım onunla oynamayı sevdiği için sık sık görüşürdüm. ama kızımı kullandığını hissettim. sürekli kızımdan oyuncaklarını istiyordu bu benim olabilirmi bunu bana verirmisin gibisinde. ve kızım küçük olmasına rağmen ondan daha düzgün konuşurdu ve gn geçtikçe konuşması ve davranışlarında değişiklik olmaya başladı. komşumun kızı gibi konuşmaya ve davranmaya başladı. bahçemiz büyük ve orda oynuyolarken bizden uzaktayken kızıma kötü davrandığını ağlattığını gödrüm. evimde ve bahçemde kameralar var akşamları neler yapmışlar diye izliyordum ve komşumun kızının davranışlarından memnun olmadım. annesiyle konuştuğumda kızını dövdüğü için ne kızıma ne ona zarar gelmesini istemediğim için komşumla da arkadaşlağımı kestim. kimse kusura bakmasın ama kızımın sağlığı ve psikolojisi herkezden ve herşeyden daha önemli.

Evet
Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi ilan ettiler. Karşısındaki insanın en kötüyü söylemeye çalıştığını düşünüyor hemen bazı insanlar. Sonuçta devamlı ağlatılan iki yaş daha küçük olan benim kızım. Annesi de başa çıkamıyor ya da çıkmıyor. Ne yapanilirim diye buraya başvurdum sonuçta kimse kimseyi tanımıyor.
Burda en açık bir şekilde anlatmıyacağım da nerde anlatacağım acaba.
valla çocuğun da psikopatı kötü ruhlusu var yaşı kaç olursa olsun
aile içinde daha çok sevildiğim için beni kıskanan yeğenim, ölen halamın cenaze evinde beni ölen kişinin odasına kitlemişti, 4 yaşında faşandım hiç unutmuyorum, sürekli bei takip edip ağlattığını da unutmuyorum, çocuğunuzu uzak tutun, anne bişey yapamıyosa siz sertçe uyarın, gerekiyosa başlarında bekleyin

Her çocuk aynı olmuyo evet ama onları da bu duruma getiren psikopat ana babaları.ilkokulda bi çocuk bana şantaj yapıyodu 8 yaşındaydık.Bi açığımı yakaladı ve para vermezsen onu bunu vermezsen öğretmene söylerim diye tehdşt ederdi.ben de verirdim.Annem de farketti noluyo dedi anneme anlattım.sonra bigün o çocuk anasıyla geldi ya görmeniz lazım kadın da tehdit ediyo ne istiyosa ver diyo ay kadın beni dövcek nerdeyse.neyseee annem de sen de tehdit et demişti.ben de ' yeter beee gidin söyleyin öğretmene sizi polise şikayet ederim ben de' demiştim. Çocuklar böyle zalim anababalar yüzünden psikopat olabiliyo malesef.Bence siz önce çocuğun annesine söyleyin sert konuşun biraz baktınız olmuyo çocuğu da annesi yanında uyarın.hediye de olabilir ama kıZınız da sizin rahatsız old.dik duruşunuzı görsün ileride iş hayatında çok zorlanır.

Back
X