Arkadaşlar kızım 19 aylık, sütten kesmeye karar verdim, nasıl yapacağımı bilemedim.
tiksinmesi için meme uçlarına yara bandı kullandım. Kızım meme istedi gösterdim bak dedim, pis olmuş meme, anne büv olmuş dedi emmek istemedi. Sonra canım acıyor diye gelip öptü. İlk ve sonraki gün göğsümdeki süt salgısından çok ağrı çektim.2. günün akşamı ellerimle sağabildiğim kadar sağdım.3. gün sütten ve ağrılardan eser kalmadı. bantları da geceleri yenisiyle değiştirdim. Kızım meme isteyince de ona artık sen büyüdün. Yemeklerinin tamamını babanla yediklerimizden seçebilirsin dedim. Çok şükür hem yemesi düzeldi hem de ben rahat ettim. Darısı hayırlısıyla başınıza...:lepi:
canım gece bantları görüp emmedi yani öyle mi?peki nasıl uyudu sonra,hiç tutturmadı mı meme diye,yada uyutman zor olmadı mı gece kalktığında tekrar?
canım benim oğlumda 16 aylık
ne zaman keseceğimi bilemiyorum ama
verdiğin bilgi için teşekürler,kesmeye karar verince böyle yapacağım
ben de 2 yaşını doldurunca kesmeyi düşünüyorum inşallah sorunsuz birşekilde hallederim senin gibi...ben de bant yapıştırmayı düşünüyorum...ama kızım öyle düşkün ki memeye ...gecede meme için o kadar çok kalkıyor ki ne o ne ben uykuyu alabiliyoruz...senin kızın da çok düşkün müydü memeye canım?
arkadaşlar benim de oğlum 22 aylık, ama cesret edemiyorum, yani çalışıyorum ve gece memeyle uyuyo. memeyi bırakırsa nasıl uyutçam, uyumazsa ve beni de uyutmazsa sabah nasıl kalkıp işe gidicem .. çalışınca zor yaa
arkadaşlar benim de oğlum 22 aylık, ama cesret edemiyorum, yani çalışıyorum ve gece memeyle uyuyo. memeyi bırakırsa nasıl uyutçam, uyumazsa ve beni de uyutmazsa sabah nasıl kalkıp işe gidicem .. çalışınca zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?