- Konu Sahibi Nazlican333
Anladığım kadarıyla eski eşiniz Hollanda'ya yasal yollardan gitmedi direkt iltica etti, aile birleşimiyle çocuğu yanına almak istiyor. 5 sene göremeyeceğim demenizden bunu anladım. Bence çocuğu göndermeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degil evet biz yolladik cunku. Hostes eslik ediyor. Yasak deyince sasirdimpeki adamın durumunun değişmesi maaşın farklı olması tekrar talep oluşturmanıza sebep olmuyor muymuş?
diyelim eskiden 20 bin maaş alan birisi türkiyede bile olsa 100 bin kazanmaya başlasa da aynı nafakayı mı veriyor?
ya da mesela çocuk hasta oldu ektra masrafı oldu bir şey oldu nafaka artırımı gerekti, biz anlaştık memur maaş zammı adar diyip ane mi karşılayacak her ektra şeyi
bana biraz saçma geldi de...
bu nafaka olayı hakketen tuhaf ha.
yasak değil 13 yaşında çocuk anne baba izin verince tek bile uçar rahatlıkla emanet bile edilmeden uçabilir.
sadece tek vekalet annede mi pasaportu annesiyle uçar diye mi çıkmış böyle işler var
ama kadın yollarsam geri göndermez babası görüştürmez diyor, orası başka bir konu.
Hayir normal yollardan gitti.5 yıldan kastım ise çocuğun o zaman 18 yasinda olmasi.Anladığım kadarıyla eski eşiniz Hollanda'ya yasal yollardan gitmedi direkt iltica etti, aile birleşimiyle çocuğu yanına almak istiyor. 5 sene göremeyeceğim demenizden bunu anladım. Bence çocuğu göndermeyin.
O zaman çocuğunuz yanınıza gidip gelebilir herhangi bir yasağı yok. Ama ben olsam gene de göndermem.Hayir normal yollardan gitti.5 yıldan kastım ise çocuğun o zaman 18 yasinda olmasi.
Kim size bu bilgiyi verdi ? Uçakla tek başına uçması yasak falan değilKizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Kizinin vatandaslik hakki aldiktan sonra annelik hakki ile holandaya gidebiliyorsunuz. Bununla ilgili arastirin sorusturunHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Ülkenin hali ortada diye, 5 yıl görüşmemeyi göze almak, üstüne üstlük babaya güvenmiyorken çocuğu yurt dışına göndermek çok saçma bir karar bence. Oraya gidince herşey güllük gülistanlık mi olacak. Dil bilmeden, duygusal destek olmadan gerçekten kızınızin orada hayatının kurtulacağını mi düşünüyorsunuzHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Cocuk da benden ayrılmak istemiyorum.Nasil gidip gelecek ki.Adam buradayken de beni cezalandırmaya çalıştı karakola sikayet etti vs.Simdi eline bu koz geçerse iyice çocuğu soğutur. Babasıyla konuştuğumda karşılaşabileceği sorunları söylediğimde öğretmenler var devlet var diyor.Sen nerdesin diyorum cevap yok.Cocuk bakmaktan anlamıyor.
Güvenmediğim insan babasıda olsa göndermem. 13 yaşındaki kız çocuğu ergenliğe giriyor ,anneye ona yardımcı destek olacak yol gösterecek bi kadına ihtiyaç duyar. Kim ilgilenecekKizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.