Kizimin anlattiklari

Sevdiğini düşünüyor çünkü bütün sınıf onu yol gösterici idol olarak görüyor,sevgi bekliyor ilgi bekliyor gözüne girmek istiyor öğretmeninin , resmin çok güzel olmuş desin istiyor
Kadin ogretmenlik mesleginin amacini anlamis degil o yuzdende isimiz zor

Gercekten boyle bir yonetmelik varmi

Para toplamak nedir?
Devlet okulu sanıyorum ,ihtiyaçlar olabilir muhakkak ama usulünce toplantı yapılır söylenir,alınması gerekenler. Tüm veliler ufak tefek birşeyler verirsiniz amenna ama toplayıp toplayıp birşey alınmaması saçma.
Bu aralar çok duyuyorum bu tip şeyler. Bir yakınım da devlet okulunda öğretmenin alınan hediyeyi beğenmeyip,"bunu geri verin bana vakko'dan şu kadar liralık hediye çeki alıp getirin"dediğinden bahsetmişti. Öyle de yapmışlardı mecburen ama bu çok çirkin.
Ne demek hediye seçmek beğenmemek.
Biz özeldeyiz,bireysel alıyoruz hediye ama almasam bile kalkıpta birşey diyemez,adı üstünde hediye bu. Biz evimize gelen hediye için böyle birşey diyemeyiz. Beğenmesek dahi teşekkür ederiz,sonuçta düşünülmüş alınmış yani.
Ben olsam şikayet ederdim. Hayrına çalışmıyor orada kusura bakmasın.

Her kelimede haklisiniz ama elimizden bisey gelmiyor.hediyeye katilmayan yada almak istemeyen ifsa ediliyor

Her kelimede haklisiniz ama elimizden bisey gelmiyor.hediyeye katilmayan yada almak istemeyen ifsa ediliyor
Yalnız benim anlamadığım çocuğunuz daha anasinifinda ....ama anlattiklariniz san ki iki /üç yıldır yaşadığınız şeyler.Hediyeye katilmasaniz ne olacagini bile bilmiyordunuz.Daha bir öğretmenler günü yaşandı yani ifşa edildi de ne oldu mesela?

Sadece ogretmenler gunu degil.dogum gunu ve kadinlar gunu ayricada yilbasindada yasadik hatta yilbasinda kizim hediyeyi stajer ogretmene verince o ay ki pazar paramla hediye almak zorunda kaldim kapiya cikti ve ton laf soyledi stajer daha ogretmen bile ona hediye alinmaz ben bekledim bana vermedi ellerim bos kalakaldim ve daha fazla sozler soyledi bana.katilmayanlar dislandi kapida cocuk beklerken ogretmene yakin olanlar bir grup oldu almayalim diyen ezildi kaldi liste yapildi su kisiler katildi bunlar katilmadi diye.en son masa ortusu istemis evine bir arkadas almayalim dedi bikac kisi daha ona katildi alinmadi onlarada sert uslupla konusmaya devam ediyor

Ay bu ne yüzsüzlük ya?
Nereden buluyor bu cesareti ?
Hiç mi korkmuyor şikayet edilirim diye?
Bilemiyorum ama böyle olmaz zira alsanız dahi beğenmiyordur kadın aldığınızı.

öğretmenliği hediye sahibi olmak için yapıyor galiba

aşırı yüzsüz

Bunları yasasam bir kere konuşurum tam konuşurum.Bunlar normal değil,14 yildir MEB de okul ortamında çalışıyorum böyle bir şey duymadım /görmedim.Cikin gidin okul müdürlüğüne gerekirse çocuğumu 2 ay evde oturturum ama ne bu davranışı yapan öğretmenden ne de buna izin veren idareciden sikayetimi geri cekmem diyin

Emin olun her bimer e sikayet edilen de doven, kizan ogretmen!! Yazik sizin gibiler yuzunden itibarsizlasti iste ogretmenlik meslegi.
Bisey yapamiyoruzdan kasti ne olabilir sizce?ders mi Anlatamiyordur.ögrencisinn sacini mi oksayamiyordur?
Ögretmenlik bedensel zarar vermek gibi bir hak yada yetki tanimaz.cocuga bedensel zarar veren her turlu sey suc teşkil eder bunun savunulacak bir tarafi yok.
"Milleti kurtaracak yalniz ve ancak ögretmenlerdir"mustafa kemal atatürk
Bu cümleye yakısacak sekilde gorevini yapan her ogretmene ülkece minnettarız.siddet olmaksizin saygi ve sevgiyle

Qee ne ysptınız bugün?
Biz burada çatladık siz hala diğer velilerden haber bekliyorsunuz.

Konusmasina konusurum cocuguda alirim.fakat mezuniyet icin hazirlik var halk oyunu yapiyorlar ve kizimda cok heyecanli bunu elinden almaktan korkuyorum.biryandan da daha kotu bisey yaparmi endisesi var.cok kotu durumdayim aslinda

Atamin soyledigi bu ogretmen olamaz.beden kadar ruhu da onemli psikolojik siddet uygulamis cocukklara

Konusmasina konusurum cocuguda alirim.fakat mezuniyet icin hazirlik var halk oyunu yapiyorlar ve kizimda cok heyecanli bunu elinden almaktan korkuyorum.biryandan da daha kotu bisey yaparmi endisesi var.cok kotu durumdayim aslinda
Böylesinin yüzüne açık açık carlamak lazım.
Şikayet edemiyorsanız dahi geçin karşısına açıkça konuşun.
Bakın bu hediye işi ve para toplama meselesi artık kabak tadı verdi,kimse size dur demiyor ama ben artık buna müsade etmiyorum,şayet bu söylediklerim öyle yada böyle çocuğuma yansıtılırsa aklınıza gelebilecek heryere şikayette bulunacağım,ana haber bültenlerine kadar çıkarsınız emin olun,bir daha bana hediye,para vb konularda dönüş yapmayın ,işinizi yapın,ben gönlümden geçerse hediyemi alırım,ama siz böyle bir beklentiye giremezsiniz"diye açık açık söyleyin.
Bu kadar yüzsüzlük olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…