Kizimin anlattiklari

valla çok nadir bu kadar sinirlenirim
şu an oğlumun öğretmenine korkunç sinirliyim
yani şu an yanımda olsa sanırım yerin dibine sokup çıkarırım
gerçi bugünkü bu kadar sinirlenmemi gerektirecek bir durum mu onu da bilmiyorum (spesifik olduğu için açık açık da yazamıyorum) ama birikince böyle oldu
öyle şiddet falan yok ama mesela veli grubuna mesaj atıp çocukları kıyaslıyor herkesin görebileceği şekilde
bunlar daha 1. sınıf ne kıyası yarış atı gibi
söyleyeceğin varsa çocuğun annesine söylersin, herkese ilan etmek nedir
bir çocuk yaramazlık mı yaptı, herkesin ortasında söylüyor, çocuklar diğer velilerden mimleniyor, veliler de bir tuhaf
mesela oğlum çok güzel resim yapar baktım okuldaki resimleri kötü
neden diye sordum, çok beğenerek, çok güzel yaptığım resmimi köşesi küçücük yırtıldı diye çöpe attı öğretmenim dedi, o yüzden artık okulda öylesine çiziyorum dedi
bırak çocukta dursun, ne çöpe atıyorsun! emeğine yazık değil mi çocuğun?
geçmiş karşıma diyor ki oğlunuz yalan söylüyor, olayı bir araştırıyorum çocuk doğru söylemiş öğretmen dinlememiş bile, savunması ha ben şöyle olunca şöyle zannettim. zannetme kardeşim duy, dinle!
kızımın öğretmeni daha birinci sınıftan "iyi insan" olmayı öğretmeye başlamıştı, önceliği oydu. son derece adil bir öğretmendi.
oğlumun öğretmeni takmış başarıya. evde şunu çalıştırın, bunu çalıştırın, günde 11-15 sayfa ödev daha 1. sınıf ilk dönem!
çoğunu gittim konuştum, ama bugünkü olayı gidip konuşmaya tenezzül edemiycem
bir de bir güler yüzlü bir güler yüzlü, sanki güler yüzlü olunca bir şey değişiyor, güler yüzlü söyleyince her şey halloluyor
korkunç sinirliyim, bastıramıyorum

konu sahibi tüm bunları düşünürken konuna denk geldim, yazmadan duramadım kusura bakma...
Icini dokmussun iyi oldu arkadasimda.acaba ayni ogretmenmi diye dusundum bir an...sizin ki 1.sinifmis.cidden cocuklara ne kadar zarar veriyorlar ve biz daha fazlasini yapar korkusuyla bekliyoruz.

Watsapta sınıf değerlendirmesi yapması yanlış.Ozel bir görüşme talep edip bu konuda görüş derim.Resmi yırtmasi olayında o konuşarak duzelicek bir şey olmuyor maalesef ..ama öğretmen ile konuşup "size çok değer veriyor,resmini beğendiğiniz de mutluluktan uyumadı vs.sinifa astiginizda çok mutlu oldu "diye onun bu davranışını pekiştirecek motivasyon da bulunabilirsin.Konu sahibi özür diliyorum
Rica ederim arkadasim.bilgilerinizdrn faydalaniyoruz.tesekkur ediyorum ben size

Benzer bir olayı ben de yaşadım Kızım ilkokul 1. Sınafa gidiyordu resim dersinde yaptığı resimini öğretmenine göstermiş bu ne iğrenç olmuş diye tepki alınca üzülmüş eve geldiğinde bana anlattı şok oldum kızıma yapıldığı için değil bir insanın bu kadar kırıcı ve baltalayıcı hele ki bunu yapanın bir öğretmen olması beni üzdü neyse ki daha sonra öğretmenimiz değişti ve gerçek öğretmen nasıl olur onda gördük ayrıca şu an kızım şu an orta okulda ve resim öğretmenleri resimlerine bayılıyor okul sergilerine çıkıyor allah çocuklarımızı onlara gerçek bilim eğitim ve nezaketi katacak saygın eğitimcilerle karşılaştırsın
Ben veli olmayi boyle hayal etmemistim biliyormusunuz.surekli bir dayatma hediye kahvalti organizasyonu vs...benim ogretmenim ilkokulda ona hediye alamadim diye hic kimsenin hediyesini benim yanimda almadi.sadece cicekleri aldi.bahceden cicek toplamistim.birde bunlara bakin su marka 12 kisilik yemek takimi.su marka masa ortusu.en aci olan mudahale edilmeyecek olmasi.edilsede cocuk o okulda ya kotu bir soz edilirse korkusu

Ben veli olmayi boyle hayal etmemistim biliyormusunuz.surekli bir dayatma hediye kahvalti organizasyonu vs...benim ogretmenim ilkokulda ona hediye alamadim diye hic kimsenin hediyesini benim yanimda almadi.sadece cicekleri aldi.bahceden cicek toplamistim.birde bunlara bakin su marka 12 kisilik yemek takimi.su marka masa ortusu.en aci olan mudahale edilmeyecek olmasi.edilsede cocuk o okulda ya kotu bir soz edilirse korkusu

Maalesef çocuklar bir şeyden rahatsız olup ailelerine ilettiklerinde ve veliler gidip öğretmen veya okulla görüşüldüğünde inkar ediyorlar böylece çocuk ilk yalanı öğreniyor ben burada bütün öğretmenlerimizi suçlamak istemiyorum ailemde de öğretmenler var ama ne yazık ki kendi gelişimini tamamlayamamışken benim çocuğumu geliştireceğini sananlar var

Maalesef çocuklar bir şeyden rahatsız olup ailelerine ilettiklerinde ve veliler gidip öğretmen veya okulla görüşüldüğünde inkar ediyorlar böylece çocuk ilk yalanı öğreniyor ben burada bütün öğretmenlerimizi suçlamak istemiyorum ailemde de öğretmenler var ama ne yazık ki kendi gelişimini tamamlayamamışken benim çocuğumu geliştireceğini sananlar var
Her cumlenize katilmakla beraber son cumleyi ayakta alkisliyorum.ayrica merak eden arkadaslar icin dun cocuguna soracak olan veli ben kizima sordum oyle bisey soylemedi demis.baktimki kizim yalanci cikacak kabuguma cekildim cunku ogretmende soylemedim diyecek.tum cocuklarada sorma sansim yok cunku duyulursa ogretmenle cocuk yasar korkusu var.

Kusura bakmayın, ben sizde de suç buldum. Çok pasif bir annesiniz, öğretmene karşı yalancı durumuna düşmek, suçlu gibi olmak, haksız çıkmak çocuğunuzun durumundan daha önemli değil. Yüzünüze karşı haksız olduğunuzu söylese bile kendi içinde bilmeyecek mi olayın nasıl olduğunu,bunun vicdan muhasebesini yapmayacak mı?
Kızınıza ters davranır diye korkuyorsunuz ama zaten kötü olduğundan bahsediyorsunuz daha ne kadar kötü olabilir? Ters davranırsa siz de gerekli cevabı verirsiniz.
Doğru bildiğiniz şeylerde topluluğa karşı tek bile kalsanız savunmanız lazım. Bir işi çözmek kaçmakla, boşver demekle olmaz. İleride de çocuğum neden boyun eğiyor, neden sorununu bana söylemiyor, neden hakkını aramıyor diye dert yanarsınız.
Açık konuşayım, para meseleleri bana komik geldi, 2 liranın iade edilmesi falan. Bizde asla böyle sorunlar olmaz çünkü bir defterimiz vardır, her şey faturalandırılır ve isteyen veliye gösterilir. Veli toplantısına da getirilir yine kalan para falan konuşulur. Devlet okullara ödenek vermez ancak para toplamayı da yasaklar. Teorikte yasak ama pratikte beklentiler yüksek. Bu sebeple para toplamaya karşı olmamakla beraber 10 kuruş bile olsa nereye gittiğini bilmeye velinin hakkı vardır.
Siz hiç bir konuda hakkınızı aramayıp şikayet ediyorsunuz. Belki işin iç yüzü sizin bildiğiniz gibi değil? Baştan sorsanız alacağınız cevaptan tatmin olacaktınız belki ama şimdi biriktirip iyice negatif duygular beslemişsiniz ve uygun açıklaması olsa bile olumlu etki yaratacağını zannetmiyorum.
Süt dağıtılmıyor mu hocam, çocuk hiç bahsetmedi demek zor veya kötü bir şey değil.

Müdahale etmeden duramadım. Ay siz ne çirkin bir insansınız öyle :) Nasıl çirkin bir üslup, nasıl çirkin bir kafa yapısı yahu. Galiba gün boyunca aşağılanıp, hor görülüp burada stres atıyorsunuz.

Bahsi geçen öğretmen ananız mı babanız mı? Nereden biliyorsunuz ne kadar mükemmel bir insan, ne kadar mükemmel bir öğretmen olduğunu? Ama bunun bir önemi yok; çünkü zaten amaç anasınıfı öğretmenlerinin ayaklar altına alınan gururunu hak ettiği yere çıkarmak falan değil. Yapmayın yahu. Gidin tarafından hor görüldüklerinizden çıkarın bu öfkeyi. :)

Kadın yersiz tanımlamalarınıza laf etmiş. Haklı da biraz, şuursuz şuursuz konuşmuşsunuz. Konuya da uygun olarak, tam bir anaokulu öğrencisi üslubuyla, "hadi açıkla, hadi açıklasana yaaa!" yapıyorsunuz. Kadın açıklayınca kopya çekmekle itham etmeler...

Korkunçsunuz. Tatmininizi bunun üzerinden sağlıyorsunuz belli ki.
ayaklar baş olura:işsiz:

Kusura bakmayın, ben sizde de suç buldum. Çok pasif bir annesiniz, öğretmene karşı yalancı durumuna düşmek, suçlu gibi olmak, haksız çıkmak çocuğunuzun durumundan daha önemli değil. Yüzünüze karşı haksız olduğunuzu söylese bile kendi içinde bilmeyecek mi olayın nasıl olduğunu,bunun vicdan muhasebesini yapmayacak mı?
Kızınıza ters davranır diye korkuyorsunuz ama zaten kötü olduğundan bahsediyorsunuz daha ne kadar kötü olabilir? Ters davranırsa siz de gerekli cevabı verirsiniz.
Doğru bildiğiniz şeylerde topluluğa karşı tek bile kalsanız savunmanız lazım. Bir işi çözmek kaçmakla, boşver demekle olmaz. İleride de çocuğum neden boyun eğiyor, neden sorununu bana söylemiyor, neden hakkını aramıyor diye dert yanarsınız.
Açık konuşayım, para meseleleri bana komik geldi, 2 liranın iade edilmesi falan. Bizde asla böyle sorunlar olmaz çünkü bir defterimiz vardır, her şey faturalandırılır ve isteyen veliye gösterilir. Veli toplantısına da getirilir yine kalan para falan konuşulur. Devlet okullara ödenek vermez ancak para toplamayı da yasaklar. Teorikte yasak ama pratikte beklentiler yüksek. Bu sebeple para toplamaya karşı olmamakla beraber 10 kuruş bile olsa nereye gittiğini bilmeye velinin hakkı vardır.
Siz hiç bir konuda hakkınızı aramayıp şikayet ediyorsunuz. Belki işin iç yüzü sizin bildiğiniz gibi değil? Baştan sorsanız alacağınız cevaptan tatmin olacaktınız belki ama şimdi biriktirip iyice negatif duygular beslemişsiniz ve uygun açıklaması olsa bile olumlu etki yaratacağını zannetmiyorum.
Süt dağıtılmıyor mu hocam, çocuk hiç bahsetmedi demek zor veya kötü bir şey değil.
Vicdani olan biri bunu yaparmi cocuga.para konusunda ne kimse aciklama yapiyor nede defter tutuyor.ben aylik 60 tl yatiriyorum banka hesabina onun disindaki harcamalar ogretmene hediye kahvalti ismarlama.
Son olarak su an tepki gostermek kizima zarar verecek o kadini taniyoruz artik.sutu sorsak oda sorun olur birgun kizim okulda izledigi cizgifilmde cadi oldugunu ve korktugunu anlatti.ertesi gun gittim kibarca sordum konustum.ben gittikten arkamdan benim sozlerimi tekrar ederek soylenmis nereden biliyorum kizim soyledi yok cozfilmden korkmusta yok bilmemne diyerek kadin saydirmis.
Zamani gelince gereken yapilacak zaten takip ediyoruz cocugu.bazi arkadaslar dogrulugundan emin olun dedigi icin baska veliye sordurdum ama onun cocugu soylemedi demis.daha oncede bagiriyor korkuyorum dedi kizim sorduk bagirmiyorum dedi kadin.yine i kar edecek ve kizima kotu davranacak ruh sagliginin normal olmadigini farketmissinizdir sanirim.yani siz bile bu kadar sinirlenmisken biz aile olarak nasil durumdayiz hic dusundunuzmu.kizima haksizlik karsinda boyun egmemesi gerektigini asilarken kendini bunu yaptiginda nasil korumasi gerektiginide ogretmeye calisiyorum fakat ogretmen korkutmus cocuklari daha fazlasini yapabilir.kisacasi suan hareket edersem cocuk zarar gorecek

Vicdani olan biri bunu yaparmi cocuga.para konusunda ne kimse aciklama yapiyor nede defter tutuyor.ben aylik 60 tl yatiriyorum banka hesabina onun disindaki harcamalar ogretmene hediye kahvalti ismarlama.
Son olarak su an tepki gostermek kizima zarar verecek o kadini taniyoruz artik.sutu sorsak oda sorun olur birgun kizim okulda izledigi cizgifilmde cadi oldugunu ve korktugunu anlatti.ertesi gun gittim kibarca sordum konustum.ben gittikten arkamdan benim sozlerimi tekrar ederek soylenmis nereden biliyorum kizim soyledi yok cozfilmden korkmusta yok bilmemne diyerek kadin saydirmis.
Zamani gelince gereken yapilacak zaten takip ediyoruz cocugu.bazi arkadaslar dogrulugundan emin olun dedigi icin baska veliye sordurdum ama onun cocugu soylemedi demis.daha oncede bagiriyor korkuyorum dedi kizim sorduk bagirmiyorum dedi kadin.yine i kar edecek ve kizima kotu davranacak ruh sagliginin normal olmadigini farketmissinizdir sanirim.yani siz bile bu kadar sinirlenmisken biz aile olarak nasil durumdayiz hic dusundunuzmu.kizima haksizlik karsinda boyun egmemesi gerektigini asilarken kendini bunu yaptiginda nasil korumasi gerektiginide ogretmeye calisiyorum fakat ogretmen korkutmus cocuklari daha fazlasini yapabilir.kisacasi suan hareket edersem cocuk zarar gorecek

Bence Koalina'yı yanlış anladınız, öğretmenlere saygım vardır, emeklerini asla ödeyemem ama size kendimden bir örnek vereyim, Koalina'nın dediğiyle örtüşeceğini sanıyorum, kızım ilkokula giderken sözleşmeli bir resim öğretmeni alındı, o dönem ilk ve ortaokullar aynı binada eğitim görüyordu, bu resim öğretmeni neredeyse bütün sınıflara resim dersine girmeye başladı, o öğretmen gelene kadar okula güle oynaya giden kızım resim derslerinin olduğu gün ya karın ağrısı, ya halsizim gibi bahaneler üretmeye başladı, biraz konuşunca sorun anlaşıldı, resim öğretmeni istediği marka boyama kalemlerini almayan veya resmini beğenmediği çocukları dövüyormuş, kızımın sınıfında çok sessiz bir kız çocuğu vardı, onun gözünden gözlüğünü alıp kırmış, benim kız resim konusunda yetenekli bir çocuk değil, yalan söylemez hiç ama ben yine de belki güzel resim yapamadığı için abartılı anlatıyordur diye sınıftaki dövüldüğü söylenen çocuklarla konuştum, sonrasında başka sınıflardan çocuklarında dayak yediğini ve bu öğretmenden çok korktuklarını öğrendim, çocuklar resmen korkudan benden medet umar haldeydi, sen konuşsan mune teyze, müdüre söylesen dediler, o kadar üzüldüm ki hallerine.

Dayak yiyen çocukların velileriyle görüştüm ve öğretmenle konuşmaya karar verdik, günlerce okula gidip geldik ama adam ya okula gelmiyor ya da bizim geldiğimizi öğrenince okuldan kaçıyordu, büyük ihtimalle erkek velilerden korktu döverler diye ama bizim niyetimiz konuşmaktı, maalesef o şansı elinden kaçırdı, müdüre gittim, durumu izah ettim, müdür bey adamın bazı sorunları olduğunu ama kendisiyle konuşacağını söyledi, ki kızım o öğretmenden dayak yememişti sadece arkadaşlarına yapılanlardan etkilenmiş, bana da vurursa diye korkuyordu, benim müdürle konuşmam sonrası beni şikayet mi ettiniz deyip girdiği tüm sınıflardaki çocukları sıra dayağına çekmiş göz dağı vermek için.

Böyle bir öğretmene kızımı tehdit etse, korkutsa, kötü davransa dahi pabuç bırakmam, okuldaki tüm çocuklara içim cız etmişti çünkü, dilekçe hazırlayıp ilçe milli eğitime verdim, benden cesaret alan birkaç Veli daha dilekçe verdi, adam okuldan gönderildi, akıbeti ne oldu bilmiyorum ama bazen susmak yerine ne olursa olsun üstüne gidip şikayetçi olmak gerekiyor, siz de şikayetçi olun, kızınızı etkileyecek birşey yapmasından endişeniz varsa gerekirse o sınıftan veya tümüyle okuldan alın ama mutlaka şikayetçi olun, bugün sizin evladınıza yarın başkalarının çocuklarına yapacak çünkü.

Sadece ogretmenler gunu degil.dogum gunu ve kadinlar gunu ayricada yilbasindada yasadik hatta yilbasinda kizim hediyeyi stajer ogretmene verince o ay ki pazar paramla hediye almak zorunda kaldim kapiya cikti ve ton laf soyledi stajer daha ogretmen bile ona hediye alinmaz ben bekledim bana vermedi ellerim bos kalakaldim ve daha fazla sozler soyledi bana.katilmayanlar dislandi kapida cocuk beklerken ogretmene yakin olanlar bir grup oldu almayalim diyen ezildi kaldi liste yapildi su kisiler katildi bunlar katilmadi diye.en son masa ortusu istemis evine bir arkadas almayalim dedi bikac kisi daha ona katildi alinmadi onlarada sert uslupla konusmaya devam ediyor

Olaylar olaylar. Diger veliler de hosnut degil demekki en don masa ortusu alinmamis. Ben çoktan çocuğun sınıfını değiştirmiştir çekemem böyle deli bir kadını.

ben de şu an çok kızgın ve bir o kadar üzgünüm, midem ağrıdı resmen
bugünkü olayda sinirlenmekte haklı mıyım onu bi kestirebilsem, ona göre davranacağım ama kestiremiyorum

1. Sınıf ilk dönem den bir sürü şey yaşamışsın. Öğretmen bekli etmiş kendini bence ısrarcı olma çok ilerlemeye 2. Döneme başka öğretmene geçin.

1. Sınıf ilk dönem den bir sürü şey yaşamışsın. Öğretmen bekli etmiş kendini bence ısrarcı olma çok ilerlemeye 2. Döneme başka öğretmene geçin.

bir kez daha gidip konuşup dönem sonuna kadar gözlemleyeceğim
eğer iyileşme olmazsa evet başka öğretmen düşünüyorum
bu güne kadar gidip konuştuğum konularda bazı düzelmeler oldu, ilk mesajı yazarken sinirden onu belirtmeyi unutmuşum
bu sefer genel bir konuşma yapacağım
hayırlısı

Ben hala genç bir kızım ve buna benzer olay 1. sınıfta başıma gelmişti. Derste sınıf öğretmenime çizdiğim resmi götürmüştüm çocuk sevinciyle. Adam eline aldı topak yaptı ve çöpe atmıştı. Tüm sınıfın önünde. Oysa nasıl emek vermiştim ve demek ki onu değerli görmüşüm ki ona götürmüşüm. O anki hayal kırıklığımı hala hissederim ve bu bir travmadır benim için çünkü hiç unutamam. Sizinde çocuğunuza aynı şey olmaması için tolerans göstermeyin bile bu kişilere. Tabii bu anımı güzelleştiren şey annemin benim için bu olayı anlattığımda adama ağzının payını vermesi olmuştu. O zaman anladım benim arkamda annem var gururlanmıştım. Zaten okulumu da değiştirmiştim. Eğer çocuğunuz mutsuzsa siz bir şeyleri abartıyor gözükceksiniz diye hiç çekinmeyin direk alın oradan. Zaten daha eğitiminin ilk dönemleri eğer ordaki arkadaşlarını çok seviyor olsa bile yeni okulunda sınıfında unutur ve daha iyileri olur.

Bence Koalina'yı yanlış anladınız, öğretmenlere saygım vardır, emeklerini asla ödeyemem ama size kendimden bir örnek vereyim, Koalina'nın dediğiyle örtüşeceğini sanıyorum, kızım ilkokula giderken sözleşmeli bir resim öğretmeni alındı, o dönem ilk ve ortaokullar aynı binada eğitim görüyordu, bu resim öğretmeni neredeyse bütün sınıflara resim dersine girmeye başladı, o öğretmen gelene kadar okula güle oynaya giden kızım resim derslerinin olduğu gün ya karın ağrısı, ya halsizim gibi bahaneler üretmeye başladı, biraz konuşunca sorun anlaşıldı, resim öğretmeni istediği marka boyama kalemlerini almayan veya resmini beğenmediği çocukları dövüyormuş, kızımın sınıfında çok sessiz bir kız çocuğu vardı, onun gözünden gözlüğünü alıp kırmış, benim kız resim konusunda yetenekli bir çocuk değil, yalan söylemez hiç ama ben yine de belki güzel resim yapamadığı için abartılı anlatıyordur diye sınıftaki dövüldüğü söylenen çocuklarla konuştum, sonrasında başka sınıflardan çocuklarında dayak yediğini ve bu öğretmenden çok korktuklarını öğrendim, çocuklar resmen korkudan benden medet umar haldeydi, sen konuşsan mune teyze, müdüre söylesen dediler, o kadar üzüldüm ki hallerine.

Dayak yiyen çocukların velileriyle görüştüm ve öğretmenle konuşmaya karar verdik, günlerce okula gidip geldik ama adam ya okula gelmiyor ya da bizim geldiğimizi öğrenince okuldan kaçıyordu, büyük ihtimalle erkek velilerden korktu döverler diye ama bizim niyetimiz konuşmaktı, maalesef o şansı elinden kaçırdı, müdüre gittim, durumu izah ettim, müdür bey adamın bazı sorunları olduğunu ama kendisiyle konuşacağını söyledi, ki kızım o öğretmenden dayak yememişti sadece arkadaşlarına yapılanlardan etkilenmiş, bana da vurursa diye korkuyordu, benim müdürle konuşmam sonrası beni şikayet mi ettiniz deyip girdiği tüm sınıflardaki çocukları sıra dayağına çekmiş göz dağı vermek için.

Böyle bir öğretmene kızımı tehdit etse, korkutsa, kötü davransa dahi pabuç bırakmam, okuldaki tüm çocuklara içim cız etmişti çünkü, dilekçe hazırlayıp ilçe milli eğitime verdim, benden cesaret alan birkaç Veli daha dilekçe verdi, adam okuldan gönderildi, akıbeti ne oldu bilmiyorum ama bazen susmak yerine ne olursa olsun üstüne gidip şikayetçi olmak gerekiyor, siz de şikayetçi olun, kızınızı etkileyecek birşey yapmasından endişeniz varsa gerekirse o sınıftan veya tümüyle okuldan alın ama mutlaka şikayetçi olun, bugün sizin evladınıza yarın başkalarının çocuklarına yapacak çünkü.
Mune hanim sizin olayda cocuklar konusmus en azindan kendi aralarinda cogunluk saglanmis.bizde o yok benim kizimdan baska bu olay hakkinda konusan cocuk yok velide yok.
Cocuklarin yasinin kucuk olmasi da acaba dogrumu yalanmi algisi olusturuyor insanlarda.buradaki bazi arkadaslarda yalan soylemez kizim dedigim halde baska cocuklarada sor emin ol dediler.
Kadina harcanan para normal olmadasa umrumda degildi aslinda sadece normal olmadiginin farkindaydim fakat kizim mutlu diye umursamadim.
Kizim hic olmasa iki gunde bir yine bagirdi diye geliyor.fakat kadinla konustugumda bagirmadim dedi.ispat edemiyorum .cizgi filmden korkmus dedim arkamdan soylenmis belliki cocuguma daha cok tavir alacak diye sustum.
Aslinda hala tavir alamamamin nedeni kizimin hem bunlari anlatip hemde ogretmenimi seviyorum demesi.ayrilmak istemiyor olmasi.idare ile aralari cok iyi imis o yolda kapandi muhtemelen kimin annesi oldugumu soylerler.bu sartlarda karakterli bir durus sergileyememek benide uzuyor.ama en sonunda cocugum elimi kolumu bagliyor.onu korumak icin mezun olmasini beklemek istedim.icim rahat mi degil.stajer ogretmeni daha cok seviyor kizim o benim oz ogretmenim diyor.3 gun stajer var 2gun o kadin.korkuyorum tabii hergun fakat herkes inkar edecek yapilanlari.dun okul cikisi baska bir ogretmen ogrenciyi sikayet etti hepimizin onunde ve dedeside cocuga vurdu.bende vuramazsin sikayet ederim seni diye bagirdim.adam ogretmen sikayet etti onu dinlemiyorsa dayak yer daha evde neler yapacagim dedi.burasi kucuk bir ilce egitim seviyesi dusuk.

F fozgeb @anemnez muzurtilki muzurtilki ve konumla ilgilenen diger arkadaslar...bir veli ye olayin dogrulugunu sordugumu ve cocugunun oyle birsey yasanmadigini soylemistim.bugun o veli ogretmenin yanindan cikti ve ogretmen beni engellemis...tesadufen gordum az once...demekki konusmuslar.ayrica cocuklara da size bazen bagiriyorum cunku basim cok agriyor gibi seyler soylemis.evet sanirim ifsa edildim.umarim cocuguma daha kotu seyler yapmaz

F fozgeb @anemnez muzurtilki muzurtilki ve konumla ilgilenen diger arkadaslar...bir veli ye olayin dogrulugunu sordugumu ve cocugunun oyle birsey yasanmadigini soylemistim.bugun o veli ogretmenin yanindan cikti ve ogretmen beni engellemis...tesadufen gordum az once...demekki konusmuslar.ayrica cocuklara da size bazen bagiriyorum cunku basim cok agriyor gibi seyler soylemis.evet sanirim ifsa edildim.umarim cocuguma daha kotu seyler yapmaz
Artık ok yaydan çıkmış. Ben kızınıza inanıyorum. Bağırmasa öyle demezdi. Çocuk öğretmenini seviyordur, anlayamıyorlar bazen böyle davranışları. Bence okulu ya da en azından öğretmeni değiştirmelisiniz. Yenş öğretmeni de sever. Bunları yapan öğretmen çocuğunuza kötü de davranabilir bu olaylar sonucu.

Artık ok yaydan çıkmış. Ben kızınıza inanıyorum. Bağırmasa öyle demezdi. Çocuk öğretmenini seviyordur, anlayamıyorlar bazen böyle davranışları. Bence okulu ya da en azından öğretmeni değiştirmelisiniz. Yenş öğretmeni de sever. Bunları yapan öğretmen çocuğunuza kötü de davranabilir bu olaylar sonucu.
En buyuk korkumuz bu zaten.ruhu yarali bir cocuk zararli bir yetiskin olur kanimca

özrü kabahatinden büyük, iyice batırmış kendini
valla arkadaşım ben şu son 2 olay hariç hep gittim konuştum, gidemezsem mesaj yazdım
bence fazla susmak iyi değil
ifşa olmak gibi bir korkun olmasın, yüzüne, tabi ki saygı sınırları çerçevesinde, konuşabilmelisin

Canım bu sorunu ifşa olmadan cozmenin bir yolu yoktu.Gidip sakince konuşmayı dene.Watsap grup var mı?Ondan çıkarmadı değil mi?

Size gunler once burda dertlenerek sorun cozulmez demistim ve isler daha da sarpa sarmis.Siz bir arka sayfada koalinayi anlamadiniz ama cok dogru tespitlerde bulunmus hakkinizda.Hala susup oturuyorsunuz.Veliyle neden muhatap oldunuz ki ? Tanimadiniz insan bire bes katmis gitmis ogretmene soylemis.Kusura bakmayin burda dertlenmek disinda hicbir cozum uretimine gitmiyorsunuz.Yanlis yapiyorsunuz.

Back
X