Kızımın arkadaşı ve annesi ile yaşadığım sorunlar:(

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.851
1.439
773
Merhaba 8 yaşında üçüncü sınıfa geçen bir kızım var. Anasınıfından beri bi arkadaşı var birinci sınıfta başka okula gitti. İkinci sınıfta kızım ile aynı sınıfa geldi ve tam yanımızdaki siteye taşıdılar. Annesi arkadaşım iyi anlaşıyorduk samimi de olduk ancak kızı yüzünden ben çok sıkıntı çekmeye başladım günlerce uyuyamaz oldum nasıl bir kişilik ile karşı karşıyayım diye.
Okul başladı bunlar güzel güzel okula gidiyor . arkadaşım her şey için zırt pırt beni arama başladı. Bugün çanta getirsin mi şunu yapsın mı bunu yapsın mı gibi. En son öğretmen vuruyor kızıma dedi. Kızıma soruyorum yok diyor her şey de beni sorumlu tutar gibi nasıl öğretmen nasıl okul bu. Ben zamana bırak biraz takip edelim dedim. En son öğretmen güya bütün sınıfı dövmüş senin kızına da vurmuş bundan sonra bir şey yaparsın herhalde dedi. En son böyle deyince okulun WhatsApp onda paylaştık bu konuyu orası karıştı tabi en son öğretmenin kulağına gitti olay ve suçsuz olduğu ortaya çıktı sonra kızını bana göndermeye başladı o gün akşam gidiyor kız ağlıyor anne bizim evimiz kira biz öbür evimize gidelim arkadaşımın evi güzel bizim değil arkadaş beni aradı bunları dedi. Şimdi kızım mı dedi ona dedim sen bi konuş tamam dedim konuşurum. Kızıma sordum anne kira ne demek o ne oluyor ki o dedi. Ben kızım arkadaşın eve gidip ağlamış bu yüzden. Ben bir şey demedim anne diyor.
Bu olaylar çok defa yaşandı. Kızım asla kabul etmiyor o yalan söylüyor. Bir araya geliyoruz arkadaşım alınma sana bir şey dicem kızın oynarken kızımı iterek oynuyor söyle ona öyle yapmasın. Tamam dedim ama sabrım tükenmeye arkadaşımdan soğumaya başladım.
En son bayram haftası aradı beni başka ortak arkadaşımız var onun çocukları ile beraber yaz okuluna gidiyorlar. Sınıf çok kişi olduğundan sınıf değişimi olacak. kızım ona demiş ki annem seni sevmiyor bu arkadaşlarımı seviyor gelmiş ağlamış annesine. Kızıma sordum hayır anne ben öyle bir şey demedim hep yalan konuşuyor anne niye böyle yapıyor daha onunla arkadaş olmayacağım Allahım arada kalmaktan kafayı yiyeceğimEşim gitti çocuklar ayrılmasın diye müdür ile konuştu çocuklar yine aynı sınıfta kaldı. En son dün yine arkadaşım mesaj yazdı bana seni bıktırdık ama kızın kızıma çok kötü davranıyor oynamıyor yanında istemiyor dedi. Ben de kızım öyle istiyor kendi karar verdi. Aralarına girmek istemiyorum kendileri halletsin ler. Diyor ki her gün ağlıyor benim kızım neden onun kızı ile oynamıyor diye. Okula gitmek istemiyor bu yüzden DEDİ. Mesaja akşama kadar cevap yazmadım kızgınlıkla kırıcı olmayayım diye ablama danıştım o da kızım ile konuştu affet arkadaşını küslük kötü davranma yapma. Hatta bir araya gelsinler yüzleşisnler bunu aynen dedim arkadaşa kabul etmedi zamana bırakalım dedi. Sabah kız geldi sarıldı kızıma özür diledi. Ama ben arkadaşımdan soğudum günlerdir kafam takıldı.
Çok uzun oldu umarım anlaşılır yazdım farklı görüşleri almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşının çok suçu yok aslında kızının psikolojisi mi bozuk acaba kadında huyunu öğrenememis mi. Bilemedim ama sogumakta haklısın seni çok bunaltmis

çok haklısın ah ben çok hassasım kırmak istemiyorum o yüzden bunları yaşıyorum. Kızımı gönderemiyorum onlara onun kızı geliyor bize. Kızım ile ilişkimi bozdu bundan sonra kararlıyım teşekkür ederim yorumunuz için.

Kizinizla yasit oglum var asla yalanci bir cocukla arkadaslik kurmasina izin vermem
Arkadasiniz ya kendi cocugunun farkinda degil yada krndisi de oyle bir insan oldugu icin kizinin yalanlari dolanlari ona normal geliyor
Kizinizin kararinin arkasinda durun , aferin ona bu yasinda fark edip yolunu ayirmak istemis , baristirmak istemeniz cok buyuk hata
Ana kizi cikarin hayatinizdan

Arkadaşının çok suçu yok aslında kızının psikolojisi mi bozuk acaba kadında huyunu öğrenememis mi. Bilemedim ama sogumakta haklısın seni çok bunaltmis
çok zor bir durum gerçekten çok gerildim kimseyi kırmak istemeyen yapım var ama bundan çok zarar görüyorum.

Başkaları kırılmasın diye ailemizdeki insanları kırmak en büyük hatamız. Bizde yapıyoruzdur belki işin içinde olduğumuzda ama dışardan göz herzaman iyi analiz ediyor.

Birde şeye takıldım, sürekli sizi gaza getirip sizin üzerinizden yürümeye çalışıyor. Mesela o dayak meselesinde madem öyle sen yaz deseydiniz keşke. Kullanıyor sizin iyi niyetinizi.

Bende artık arkadaş olsunlar istemiyorum ikiside birbirine zarar veriyor madem, başka arkadaş mı kalmadı herkes mutlu olduğu çocukla oynasın diyin.

Kadinla muhatabini tamamen kes.Cocugunu da gonderme elbet yeni uyumlu arkadaslari olucaktir .
çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızım

çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızım

çocuğun kararına saygı duyun ve kötülük olmasın vs. gibi barıştırmaya çalışmayın bir daha.. yoksa sizin gibi içi şişer ileride böyle aman kırgınlık olmasın diye

Hiç sevmediğim insan tiplerinden biri sanırım. Birlikte bir cafeye oturursunuz. Cafeyle ilgili olumsuzlukları Sanki o cafenin sahibi sizmişcesine size mal eden, enerjinizi emen tipler vardır. Halbuki siz de o cafeye arkadaşınızla birlikte ilk defa oturmussunuzdur. Tavsiye eden siz değilsinizdir. Sizin arkadas da böyle sanırım. Ben olsam muhabbetimi keserim. Azıcık Bile negatifliğini gördüğüm insanı hayatımda barındırmıyorum.

dışarı dan biz göze fikire ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Çok güzel analiz ettiniz. Ben diyecektim artık görüşmesinler diye ablam deme öyle son şans ver dedi ama ben bittim hep bu iyi niyetim kırılma olmasın diye kendime aileme yapıyorum

ne sabırlıymışsınız..
sabrımdan çekiyorum işte

çok güzel tespit ettiniz üç günlük dünya da neden yer veriyorum ki böyle insanlara hayatımda.

Kızınız hem arkadaşı hem siz hem arkadaşının annesi tarafından ablukaya alınmış gibi,çocuğa nefes aldirin. Bi daha arkadaşlığını keserse lütfen destek olun.
Son şans verdim bi daha istemezse sonuna kadar destek olacağım. Anne çocuk olmak ta zor diyor kuzum

Çocuğun annesi ile konuşun belki o da kızının durumundan haberdar değildir.
anne ile konuştum kız cüsse olarak kızımdan çok küçük ayca büyük ama minyon annesi herkes ona el pençe olsun istiyor. Arkadaşım çocukların aralarına girmeyelim kendi kararlarını kendileri versinler. Çocuklar küser barışır biz araya girmeyelim ama yok laftan anlamıyor

Saygı duyun çocuğunuza, yalancı bir çocukla arkadaş olmak istemiyor işte

Kadını da kızını da hayatınızdan çıkarın bence ikisi de bir garip

Valla kızınız sizden akıllı 8 yaşında ama cin gibi maşallah ortalığı karıştıranın beriki kız olduğunu anlamış çekemem demiş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…