çok haklısın ah ben çok hassasım kırmak istemiyorum o yüzden bunları yaşıyorum. Kızımı gönderemiyorum onlara onun kızı geliyor bize. Kızım ile ilişkimi bozdu bundan sonra kararlıyım teşekkür ederim yorumunuz için.Bence sadece soğuma hayatından çıkar o arkadaşını. Ben olsam evlerine asla yollamam çocuğumu , huyunu suyunu değiştirirler.
Sürekli kızını sorgulama birde, ona güvenmediğini zanneder ve zamanla bişey olursa da gizlemeye başlar.
çok zor bir durum gerçekten çok gerildim kimseyi kırmak istemeyen yapım var ama bundan çok zarar görüyorum.Arkadaşının çok suçu yok aslında kızının psikolojisi mi bozuk acaba kadında huyunu öğrenememis mi. Bilemedim ama sogumakta haklısın seni çok bunaltmis
Başkaları kırılmasın diye ailemizdeki insanları kırmak en büyük hatamız. Bizde yapıyoruzdur belki işin içinde olduğumuzda ama dışardan göz herzaman iyi analiz ediyor.çok haklısın ah ben çok hassasım kırmak istemiyorum o yüzden bunları yaşıyorum. Kızımı gönderemiyorum onlara onun kızı geliyor bize. Kızım ile ilişkimi bozdu bundan sonra kararlıyım teşekkür ederim yorumunuz için.
çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızımKadinla muhatabini tamamen kes.Cocugunu da gonderme elbet yeni uyumlu arkadaslari olucaktir .
çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızım
dışarı dan biz göze fikire ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Çok güzel analiz ettiniz. Ben diyecektim artık görüşmesinler diye ablam deme öyle son şans ver dedi ama ben bittim hep bu iyi niyetim kırılma olmasın diye kendime aileme yapıyorumBaşkaları kırılmasın diye ailemizdeki insanları kırmak en büyük hatamız. Bizde yapıyoruzdur belki işin içinde olduğumuzda ama dışardan göz herzaman iyi analiz ediyor.
Birde şeye takıldım, sürekli sizi gaza getirip sizin üzerinizden yürümeye çalışıyor. Mesela o dayak meselesinde madem öyle sen yaz deseydiniz keşke. Kullanıyor sizin iyi niyetinizi.
Bende artık arkadaş olsunlar istemiyorum ikiside birbirine zarar veriyor madem, başka arkadaş mı kalmadı herkes mutlu olduğu çocukla oynasın diyin.
sabrımdan çekiyorum iştene sabırlıymışsınız..
çok güzel tespit ettiniz üç günlük dünya da neden yer veriyorum ki böyle insanlara hayatımda.Hiç sevmediğim insan tiplerinden biri sanırım. Birlikte bir cafeye oturursunuz. Cafeyle ilgili olumsuzlukları Sanki o cafenin sahibi sizmişcesine size mal eden, enerjinizi emen tipler vardır. Halbuki siz de o cafeye arkadaşınızla birlikte ilk defa oturmussunuzdur. Tavsiye eden siz değilsinizdir. Sizin arkadas da böyle sanırım. Ben olsam muhabbetimi keserim. Azıcık Bile negatifliğini gördüğüm insanı hayatımda barındırmıyorum.
Son şans verdim bi daha istemezse sonuna kadar destek olacağım. Anne çocuk olmak ta zor diyor kuzumKızınız hem arkadaşı hem siz hem arkadaşının annesi tarafından ablukaya alınmış gibi,çocuğa nefes aldirin. Bi daha arkadaşlığını keserse lütfen destek olun.
anne ile konuştum kız cüsse olarak kızımdan çok küçük ayca büyük ama minyon annesi herkes ona el pençe olsun istiyor. Arkadaşım çocukların aralarına girmeyelim kendi kararlarını kendileri versinler. Çocuklar küser barışır biz araya girmeyelim ama yok laftan anlamıyorÇocuğun annesi ile konuşun belki o da kızının durumundan haberdar değildir.
öyle düşünüyorum daha gelmek gitmek istemiyorum. Zaten kızımı yalnız göndermem kimsenin evineCocuklar isterse oynasin siz muhattap olmayin
çocuğumu göndermiyorum genelde onun kızı gelir. Kızımın arkadaşı var. Bana dedi ki benim arkadaşım çok ben onu daha istemiyorum bu son kararım sanki büyük insan gibi cevap verdi kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?