- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Bu mevzu biraz karışık çocukları asla suçlayamam onlar çocuk ama ana babaları küfürlü konuşuyor çocuk da aynı ana baba çocuğu dövüyor o da kardeşini dövüyor sokağa çişini yapıyor daha anlatayı mıÇocuklar ne yapıyor ki ?
Parka gidiyoruz aslında ama çocuklar çağırıyor dayanamıyor o da dayanamyor çook haklısınız çaresizlik sadece bizimkiÇocuğum yok ama yeğenlerim var , o yaşlarda 2 3 yaş bile fark ediyor.Bence göndermeyin.Parka götürün evin yakınında park varsa.
Bu mevzu biraz karışık çocukları asla suçlayamam onlar çocuk ama ana babaları küfürlü konuşuyor çocuk da aynı ana baba çocuğu dövüyor o da kardeşini dövüyor sokağa çişini yapıyor daha anlatayı mı
Ayyyy işte benim hiç büyük arkadaşım yoktu bilmiyorum o yüzden kestiremiyorum sonuçlarını mesela nasıl zararlarBence kendi yaşadığım grubunda çocuklarla arkadaşlık etsin. Gerekirse okul arkadaşlarına falan gidin. Kendimden biliyorum büyük kızların çok zararı dokunmuştu bana.
Arkadaşlar merhaba bi konuda fikrinizi almak istiyorum 8 yaşında bi kızım var malum yaz tatili oynamak istiyor dışarda yalnız oynayacağı arkadaş grubu 13-14 yaş grubu ve ahlak olarak beğendiğim çocuklar değil ama kızıma da kıyamıyorum göndermemek haksızlık gibi geliyor siz olsanız müsade eder miydiniz ?Ben çocukluğunu yaşasın derken çok mu abartıyorum ?aynı yaşlarda çocuğu olan anneler neler yapıyorsunuz?
Yani hergün parka götürüyorum aslında da ben yumuşak yüzlüyüm sanırımAhlak olarak beğenmiyorsam ben de çıkarmıyorum. Ben oynuyorum, kafasını dağıtıyorum aklı orada kalmasın diye. Bir iş çıkarıyorum onun eşlik edebileceği. Parka gidiyoruz, kaydırak, salıncak, futbol ben de atlayıp zıplıyorum. Anlık tanıştığı çocuklarla masa oyunları oynuyor vs. İleri seviye sosyal zaten. Daha fazlasına hiç gerek yok. Okuldan yakın arkadaşları evimize yakın olduğundan sorun yok. Ama biri var ki yan binamızda. Annesiyle çok iyi olmamıza rağmen çocuklarımız görüşmüyor, sizinkile aynı sebepten.
Yakın hissettiğiniz arkadaşı yok mu hiç okuldan, kurstan? Haftada bir buluşsanız?
küçük bebeğim var bu sene ama seneye kesinlikle düşünüyorum bu sene biraz ihmalkar davrandım kurs konusunda aman evde bize doysun dedim kardeşini kıskanmasın diye ama seneye kesin düşünüyorum[/QUOTE]"samdan, post: 56794378, member: 834752"]bu arada parka goturmek yerine imkaniniz varsa spora ya da müziğe yonlendirmenizi tavsiye ederim, belediyelerin ücretsiz kurslari oluyo genelde, hatta ingilizce resim akil oyunları drama vs vs bi sürü ayri kurs da acilabiliyo
bi keman ya da yan flüt calmaya calissa hem oyalanir hem cevresi değişir hem akli o kadar celinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?