Kızımın ayakları çarpık :(

Herkese merhaba;
Benim ufaklılar 16 aylıklar kızlar :KK66: yanlız birinin bacakları ayrık ve çarpık gibi yürüyor bu durum beni epeyce üzüyor bu durumla ilgili ne yapacagımı şaşırdım.:KK43: bu durum zamanla düzelir mi ? bilgisi olan arkadaşlar. Tşkler herkese:anne:

Acilen ortopedi doktoruna götürün,kalça çıkığı gibi bir durum olabilir..

16 aylık kızım 2 aydır yürüyor ve içe basıyordu hani ayakkabı ezilecek şekilde yan egriydi anlatabildim sanırım. Ortopediye goturduk röntgen çekildi. Bi marka ayakkabı önerdi spor. Aldığımız deri ilk adım ayakkabısı iptal kesinlikle bunları önermiyoruz dedi 2 yasina kadar bu tarz ayakkabilar.6 ay sonra tekrar kontrol. Bence direkt doktora götürün. Banada geçer takma vs dediler ama içim rahat etmedi ya gecmezse. Daha yeni yürüyor kalıcı bişey olabilir yada dogustansa
aynen canım bende kaygılanıyorum.geçmiş olsun

Bir doktora goturun belki onemsiz biseydir.benim yegenimin bacaklari carpikti her goren sorardi bu niye boyle yuruyor diye doktor 4 yasindan sonra duzelir dedi aynen dedigi gibi oldu duzeldi.

annem hep anlatır bacaklarım aynen dediğin gibiymiş doktor sadece külotla güneşe çıkar toprakta oynasın demiş söylemesi ayıp şimdi sütun gibiler:ıslık:

arkadaşlar çok doğru bilgiler yazmışlar.
eğer sağlık problemi yoksa, bol güneş d vitamini ve kalsiyum ağırlıklı gıdalar birebir. önümüz kış sebze çorbalarını pilavlarını kemik suyu takviyesiyle yapın, faydası olur.

arkadaşlar çok doğru bilgiler yazmışlar.
eğer sağlık problemi yoksa, bol güneş d vitamini ve kalsiyum ağırlıklı gıdalar birebir. önümüz kış sebze çorbalarını pilavlarını kemik suyu takviyesiyle yapın, faydası olur.
Aynen iyi ki varsınız kardeşlerim. ♡♡♡♡♡♡♡

Çocuğunuzu bol bol güneşe çıkarın ve kumda yürütün düzeliyor. Yinede bi doktora götürün bence.

Iki tane kızım var.. Kucuk kızım sag ayagi baya bir ice dogru solda hafif ice dogru basiyordu.. Ice dogru basma ailede var.. Doktora goturdum tabanlik verdi kulanamadik cunku dogru durust ayakabi bulamadik bide rahatsiz oldu.. Suan kizim 3 yasinda ve allaha sükür duzeldi.. Dizlerden dogru ice basan "x "bacaklar diyorlar bide "o" bacaklar var oda bacaklari bilestirdinde ic yan bacaklar bir birine degmiyor.. Ayaklarda ice basma varsa onlar gectikce duzelir insallah..

Back
X