- 7 Ekim 2025
- 3
- -11
- 1
- 43
- Konu Sahibi haticezorlu
-
haklı.Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
O kadar haklı ki. Siz anne olduğunuza emin misiniz ya? Kızınız yalan söylüyorsa bile bunu bu şekilde mi dile getiriyorsunuz. Ben olsam anne olaydın da başka adamla evlenip keyfine bakacağına bana bunu çalışıp sen alaydın der sizi de her yerden engellerdim net!Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
Bir de kendini haklı görüp çocuğunu çekiştirmek için konu mı açtın?Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
Bana saygizsizlik gibi gelmedi.Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
Ama hala inkar ediyor yapay zeka olduğunu ara görüntülü göster o zaman dedim cevap bile vermedikız denemiş atmış, niye bozuyorsunuz ki? hala yalan söylüyorsun, işin gücün yalan falan demişsiniz. kız haklı.
hala devam ediyorsunuz, öyle olmuş olsa bile güzel olmuş demek zor mu?Ama hala inkar ediyor yapay zeka olduğunu ara görüntülü göster o zaman dedim cevap bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?