Kızımın bana yaptığı saygısızlığı bakarmısınız ??

haticezorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
3
-11
1
43
Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu

haklı.

O kadar haklı ki. Siz anne olduğunuza emin misiniz ya? Kızınız yalan söylüyorsa bile bunu bu şekilde mi dile getiriyorsunuz. Ben olsam anne olaydın da başka adamla evlenip keyfine bakacağına bana bunu çalışıp sen alaydın der sizi de her yerden engellerdim net!

Bir de kendini haklı görüp çocuğunu çekiştirmek için konu mı açtın?

Bana saygizsizlik gibi gelmedi.

hem kizinin sevmedigi adamla evlenip onu ayni eve koymussun, hem kizin kendi istemeden evden gitmesine sebep olmussun, maddi yardimda bulundugunu da sanmiyorum
anne zaten boyle, baba desen hangi cehennemde allah bilir. kizin iyi bir psikolojisi yok sizden ötürü. kiz kendini nereden gecindirecek de pahali mont alacak, salakca bir sebepten size yapay zekali halini gondermis.
arastirmis bulmussunuz yapay zeka oldugunu yazip gucenidirp bir de dalga gecmis hakaret etmissiniz.
size cevap atinca da saygisiz olan o olmus.
yazik cidden
siz de anne diyin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…