- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
arkadaşlar temmuz 2010 doğumlu yani 2.5 yaşını 1 ay geçti daha bir kızım var. anne babada önemli oldugu için yazıyorum eşimde bende uzun boyluyuz mesela ben 1,70 boy 72 kilo eşimde 190 boy 105 kilo kızımız için endişeleniyoruz bi doktora götürsekmi diyoruz ilerde bizi suçlarmı acaba şu anda 23 kilo ama aslında şişman durmuyor iri duruyor sadece. görenler o kiloyu tahmin etmiyor mesela... ama boyuda fazla 105 cm. sizce kızımın kilosu çokmu fazla özellikle bu yaşta çocugu olanlar yada o yaştaki kilosunu hatırlayanlar yazabilirlermi?
teşekkür ederim..
Benim kuzenim(erkek) 9 yaşında 25 kilo, ama bi kuzenim(kız) daha var o da 4. sınıf 48 kilo :)
Bi doktora götürün bence ne olur ne olmaz.
bulgur pilavı pirinç pilavı makarna süt yumurta kıyma ve tavuk hastası... bunlardan bir tabak yemezse sofradan kalkmıyor. yarım tabak koyuyorum biraz daha koy anneeeee diyor kalmadıki diyorum sandalyeye çıkıp tencereye bakmaya çalışıyor :))) haaa bu arada kuru fasulyeyide çok sever karnabahar pırasa ve kabağıda çok sever ıspanağıda sever hepsini seviyo işte yaaa sevmediklerini yazayım bari kek pasta kurabiye kakaolu şeyleri ağzına koymaz yeşil fasulyeyi yemiyor bide her meyveyi yemiyor en çok kivi portakal yazında karpuz yiyordu.
börek, kıymalı pide yada poğaça öyle şeyleride yemeyi sevmez yemesi zorya işte kızımın işi gücü kaşık kaşık yemek yemek, o bir tabak yemeğide önünden alamıyorum. jelibonu çok seviyordu inanın onu bile bazen çöpe atıyorum doktor liste verirse bakıcıya vericem bunlar yasak dicem vebali üstüne bunlardan verme lütfen biraz ciddiye al dicem.
arkadaşlar temmuz 2010 doğumlu yani 2.5 yaşını 1 ay geçti daha bir kızım var. anne babada önemli oldugu için yazıyorum eşimde bende uzun boyluyuz mesela ben 1,70 boy 72 kilo eşimde 190 boy 105 kilo kızımız için endişeleniyoruz bi doktora götürsekmi diyoruz ilerde bizi suçlarmı acaba şu anda 23 kilo ama aslında şişman durmuyor iri duruyor sadece. görenler o kiloyu tahmin etmiyor mesela... ama boyuda fazla 105 cm. sizce kızımın kilosu çokmu fazla özellikle bu yaşta çocugu olanlar yada o yaştaki kilosunu hatırlayanlar yazabilirlermi?
teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?