- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taşıdığı prezervatifmis zatenPermatif yazmissinz bir an anlayamadim prezarvtf gb geldialip karsiniza kizini annecim bunla yapalim sana ergenken ilk tuylerini jiletle yaparsan yarin onune gecemessin temz olmaz diemedinz mi 15 yasinda
![]()
Ozaman birsey diyemiyorumTaşıdığı prezervatifmis zaten
Sinirlenecek ne var bunda . Kişisel bakımı için kullanıyordur. Aklınıza ne geldi de sinirlendiniz kızınız erkek berberinde ise baslamadiysa herşey normalHerkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?
Prezarvatif o permatik değil. Konu sahibi yanlış yazmış.Sinirlenecek ne var bunda . Kişisel bakımı için kullanıyordur. Aklınıza ne geldi de sinirlendiniz kızınız erkek berberinde ise baslamadiysa herşey normal
Meraktan almıştır insan evladının ahlakını yaklaşık olarak neleri yapabilip neleri yapamayacağını bilir. Muhtemelen evden almıştır evden değilse biraz sorun olabilir. Hiç ertemeden konuşmak gerekir eğer sinirlenirim ne yaparım ne söylerim diye düşünüyorsanız pedegog başka yol yokPrezarvatif o permatik değil. Konu sahibi yanlış yazmış.
Aynen aklım hep burda.
Doğru mu anladım diye yorumlara baktım öncelikle. Gerçekten bir anne olarak sizi çok iyi anlıyabiliyorum yerinizde olsam çok daha fazla tepki verebilirdim o yaşadığınız an için çok üzgünüm. Arkadaşlar sakince konuşun demiş fakat sakin kalabilmek mümkün değil sanırım ilk an. Oğlum 12 yaşında 15 yaşında olsaysı dahi eğer kızınızın yerindeki oğlum olsa da tepki verirdim. Erkek olması hiç bir şey değiştirmez yaşları küçük ayrıca meraktan taşınabilecek birşey değil bu. Yolda bulup çantaya atılabilecek birşey de değil bana göre ama evlat sonuç olarak bir hata yaptıysa Allah korusun ne yapabilirsiniz? Anne olarak evladınızı korumak kollamak durumundasınız. Bir pedagog ile görüşüp okulunu arkadaş ortamını değiştirerek eve giriş çıkışına kısıtlama getirerek yanında olun. Okurken benim de bir arkadaşın yazdığı gibi lise yıllarım aklıma geldi henüz lise 1. Sınıfta bir arkadaşımız vardı her ay gebelik testi alırdı. 2 kere filan kürtaj olmuştu 35 yaşına geldim hala şaşırırım aile yapısı rahatlığı olayına ama sadece kızı olan değil oğlu olanlar da bilinçli olacak arkadaşım herşeyin bir yaşı zamanı var erkektir aman diyen aileler olduğu sürece kızlar kadınlar üzülür inşallah yavrunuz sizi üzecek kendisini yıpratacak bir hata yapmamıştır...Herkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?