- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Okurken öyle duygulandım ki...İyi ki kıymamışsın kızına,ne kadar güzel kahkahalar atıyor bak(Allah'ım hep güldürsün).Sen ona kıysaydın o kahkahalarla evin içi şenlenmeyecekti belki de,abisi de maşallah delikanlı olmuş artık :)
Kardeşini öperken ki fotoğrafa bayıldım,Allah'ım inşallah herkese sağlıklı-sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eder.
Sokakta oynamalarına izin vermelisin bence,hanım evladı olmasınlar sonra ilerde :) Bırak çamurla hamurla ne bulurlarsa oynasınlar,vücutları da direnç kazanır hem.Dışarıda nasıl bir dünya var şimdiden alışmaları gerek ne yazık ki :/ Sonra ileride kendilerini savunamaz yavrucaklar...
Kızın ilerde sana fasulye bile pişirir annesi :) Sen de afiyetle yersin inşallah.Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
allahım ne kadar masum ve güzeller
rabbim nazarlardan esirgesin korusun
allah uzun ömür hayırlı kısmetler yazsın
amin amin amiiinn canım çok sağoalsın iyi dileklerin için,,allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsinde,al bebeğini kucağına evine getirde resimlerini çek bizde görek bıdığını allah bi avazda kurtarsın inşallah,,ama önce hamileliğin başındasın hareketlerin falan kısıtlı değildir fazla heralde,, tadını çıkar bu günlerin ilerde arıycaksın demedi deme
önce sen
sonra o:84:sen
daha sonra osen
sonra osen:90:
sonrada o:118::122::121:sen:117:
sonundada:99:sen
hazırmısın bunlaraaaa
ayyyy canım çok teşekkür edrim annelik ne müthiş bi duygu deyilmi
anlatılmaz hiç o duygu
benim bu bıdıgım iki numarabirde 5 yaşında dünya tatlısı fıstık gibi bir prensesim var( senin prensesin gibi) allahım ömür versin
hamileligim zor bir bebiş teyzesi nazlı (tüp bebiş)o yüzden hareket etme şansım hiç yok hep yatarak geçiyo dualarınızı eksik etmeyin rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş dogum sezaryen olacak maalesef
hayat anne oluncaa başlıyomuş sen hayatın o oluyo sadece o(nlar) olunca hayat daha güzelleşiyomuş
annelik ..........anne olmak.......herşey demekmiş
iii dileklerin ve güzel yazın için çooook teşekkür ederim...
ooo ikinci bi melek daha haa
demekki sen benim yazdıklarımı zaten yaşamışsın,maşallah 5yaşındaki kızınada,allahım uzun ömürler versin sağlıkla rabbim,,
aynen hayat onlarla daha güzel,,tabi herzaman değil
tüp bebek demek,,ilkidemi tüp bebekti,,
neyse canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,prensesine bi kardeş geliyo demek,bakalım cinsiyeti ne olcak
allahım dahada iyi etsin canım inşallah...evt canım allh hepimizinkine hayırlı uzun ömür versin inş
haklısın canım bazen seni çıldırtıyolar özelliklede senin ikiz gibi olmuşlardır çok zorlanmışındır
bebeklikleri nasıldı uslularmıydı?
bu ikinci tüp bebek ilk te tutdu ama düştü :2:
şuan çok şükür iyim canım
mükemmel olmuşş beni öyle bir heveslendirdin kii iiiiii Allah nazarlrdan korusun masallah
allahım dahada iyi etsin canım inşallah...
benimkilerin allah var çok uslu bi bebeklik geçirdiler,gaz sancısı gece huzursuzluğu,kolik hiç bişey yaşamadım nazar değmesin aman,,
zaten 2ci doğduğunda oğlan 1yaşıdaydı daha bebekti ve huysuz olsaydı geceleri çok çekerdim ikisiyle
ama iyilerdi yani,çevremizdeki hep bebekler sancılı kolikli ne biliyim hep huysuz olduğunu söylerler banada eşimede,oyüzden cidden bu konuda çok şanslıydık biz hiç bi sorun yaşamadık,bundan sonrada allahım yaşatmasın,,
allahım inşallah senin 2cide öyle bişey yaşamazsın,,rahat bi bebeklik geçirir hem bebek için hemde senin için bunu canı gönülden istiyorum rabbimden,kimseye sorunlu geceler günler yaşatmasın allahım çok zordur eminim..
cinsiyeti belli olunca haber et bei merak ederim,,sağlıklı olsunda cideen cinsiyetin önemi yok canımyaa
ay ne güzel bişey etmişim ozaman allahımherkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?