Kızımın Doğumdan Önceki Son Günü ve Sonrası(RESİMLİ)

bayildim canim bebeklerine rabbim bi omur gulucuklerini daim etsin omur boyu mutlu olsunlar insallah cok tatlilar

kız maşallah yavrularına Rabbim nazarlardan saklasın

baya zor olmuştur küçük bi bebek ve hamillelik ama olsun değmiş şimdi sefasını sür

bize de dua et olurmu Rabbim bize de nasip etsin

bebekleriniz çok güzzel maşallah allah acılarını göstermesin inşallah banada nasip etsin...kızınızın azına açarak güldüğü resimlere bayıldım doğrusu:)

bebekleriniz çok güzzel maşallah allah acılarını göstermesin inşallah banada nasip etsin...kızınızın azına açarak güldüğü resimlere bayıldım doğrusu:)

hala daha kıkırdak teyzesi,,baksana abisiyle şuan güreşiyolar kahkahalar içindee,,oysaki uykuda olmaları lazım bi saatteyizz,,ama nerdeeee babaları 1de gelcek,,bide babasıyla oynarlar 2 saati bulur uyumalarıı,,allahım sanada nasip eder inşallah,,kaç yıllık evlisin,,olmuyomu sizmi istemiyosunuz daha,,:26:

BEBEKLERİN COK TATLIYMIŞ DİLERİM ALLAHTAn anne ve babasıyla mutlu ve huzurlu bir yaşam sürerler,benimde kızımla oglumun arasıbir bucuk yaş zor ama büyüdüklerini görünce insan iyiki onlar benimle diyor,sana evladlarınla huzurlu bir yaşam dilerim

evet canım çok zor oldu küçükken,,ama hergün dahada büyüyolar yeni şeyler öğreniyolar,,bu bei hem rahatlatıyo hemde mutlu ediyo,,ama benim için zorluk 1 sene sonra geçicek inşallah,,kızımda abisi gibi beni dinlemeye tam anlamıyla söz dinlemeye başlayınca işim dahada kolaylaşıcak,,ve şuan inanılmaz kıskançlar napıcam bilmem
Cok tatlilar masallah
Rabbim bir omur mutlulugunuzu daim etsin

inşallah canım amiin,,cümlemizinkinii

maşşallah allah bağışlasın .bende kızım ve oğlumu böyle büyüttüm.2 ocak 5 ocak 95-96 doğmlular.tam bir yıl araları var.yaşadığın duygular 2.hamileliğimi öğrendiğimde hissettiklerimle aynı.nostalji yaptm ağlayarak okudum başlangıç hikayesini.şimdi bide bir yaşında bi tekne kazıntım var.ecrinim minik prensesim.allah ayrmasın yardımcın olsun zor ama büyüyünce harika anlatamam kelimelerle....

canımmm çok güzel olmuş ya allah yavrularını sana bağışlasınn benm de bi olum var şimdi 11+3 günlük hamileyim plansız oldu aslında ama allhtna gelen belki bölesi daha hayırlı die düşündük bende bi kızım olsun cok istiyorum inlşallah rabbim hayırlısıyla nasip ederrr

bizimkide plansız oldu hatta şok olmuş ağlamıştım,,ama neyseki mutlu sonla bitti,ama bu aralar çıldırmamak mümkün değil,kafayı yiycem haaaaçok zorlamaya başladılar bunlar benii,yaşları yakın olunca iki canavarı düşün yanikıskançlıkmı ararsın beni paylaşamamamı ararsın,sabır diyorum geçicek inşallah ama nefes bile aldırmıyolarya mesele aslında oğlan 2.5 yaşında her dediğimi yapıyo anlıyo ama işte kız şımarınca abiside ona uyuyo ikisi birlik olup beni çileden çıkarıyo,abiside laf dinlemiyo ondan sonra,,ama diyorum kızda seneye 2.5 yaşında olucak abiside ozaman daha aklı başına gelir 3.5 yaşında olucak,işte ozaman birazdaha yüküm azalır gibi geliyo,en azından ozaman kızımda anlıycak beni,dediklerimi ikiside dinlerse herşey çok güzel olur
Bayildim Resimlere
Allah Nazarlardan korusun darisi cocuk isteynlerin basina!!!

amin canım inşallah

Hem doğum hikayenize, fotoğraflarınıza, hemde zayıflama öykünüze ve sabrınıza hayran kaldım..

Maşaallah..Rabbim daim etsin huzurunuzu, mutluluğunuzu..

Azmin zaferinin en güzel örneklerinden..

maşşallah kuzucuklara ve annelerine

tebrikler canım daha ilk bebeğin küçücükken 2.gelmiş kolay olmasa gerek.

1taneyle uğraşmak hiç kolay değilken seni tebrik ederim

resimler çok güzel ellerine sağlık.

Hem doğum hikayenize, fotoğraflarınıza, hemde zayıflama öykünüze ve sabrınıza hayran kaldım..

Maşaallah..Rabbim daim etsin huzurunuzu, mutluluğunuzu..

Azmin zaferinin en güzel örneklerinden..
çok sağol canım beğenmene sevindimevet isteyince herşey başarılıyozafer artık benim ne diyim,allahım hem bebek isteyenlere hemde zayıflamak isteyenlere en güzel muradlarını versin inşallah..
sağol canım
evet hiç kolay değil canım,ama doğduklarında zor oluyo diyodum ama,şimdi tam bi baş belaları oldular,,ikisi bir olup tüm gün çileden çıkarıyolar beniiama en güzeli ne biliyomusun,,evde onlarla çocuk olmanın mutluluğunu her gün tekrar yaşıyorum,ben bunların arasında yaşlanmam sanırım..çok tatlılar allahım bize bağışlasın sağlık versin..herşeyin üstesinden bişekilde geliniyo,hernekadar zor olsada bazen onların annesi olmam paha biçilemez
Allah bagislasin minikleri:)
allah razı olsun canım inşallah...

Son düzenleme:
zayıflama öykünüz beni etkiledi.bende zayıflayacagım.inşallah siz gbi başarırım.cocuklarınız cok güzel allah bagışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…