Merhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden önce başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz köyde yaşardık dedi önceleri pek ciddiye almadım çizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi açmıyor ama hala sorduğumuzda konu hiç değişmeden anlatabiliyor yaşadığı köyü annesini babasını kendisini onların öldüğüne ve sonra bizim çocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hiç taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum özellikle böyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden böyle davranıyor anaokul öğretmeni kızımın hayalgücünün çokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini söylüyor bunu iyi bişey olduğunu söylüyor sınıftada bi kaç arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lütfen...
Bende küçükken köpeğimizin benim gerçek babam olduğunu söyleyip dururdum.Babam delirirdi tabi :))) dedemlere gittiğimizde çok uyarmıştı ama yinede söylemiştim :)
Bende küçükken köpeğimizin benim gerçek babam olduğunu söyleyip dururdum.Babam delirirdi tabi :))) dedemlere gittiğimizde çok uyarmıştı ama yinede söylemiştim :)
Bende küçükken benim annem babam siz değilsiniz yalan söylüyorsunuz evlatlığım ben derdim.Benim annem babam öldü sonrada siz aldınız biliyorum derdimArkadaşlarıma anlatırdım onlarda bende senin gibi düşünüyorum annem babam hiç ilgilenmiyor benimle diyip ağlarlardı Annem oturur anlatırdı böyle böyle diye doktora sormuşlar hı hı diyip geçiştirin diye annemde hı hı diyince bende zamanla unuttum , küçüklük fotograflarım yandıgı için bazen dalga geçerim bide aileden kimseye benzemeyince kandırıyorsunuz diye hala Fakat gerçekten hayalgücüm çok geniş bu yüzden Sözel zekam yüksek :) Öğretmenime sordugumda benim kızımda böyle bebekleriyle konuşuyor bende ona katılıyorum seviniyor demişti :) Bencede engellemeyin ona katılın sizde bende böyle düşünürdüm tarzında yani onun minik oyununa sizde katılın:) Benim annemde babamda çalışıyordu nenemlede oynayamazdım sürekli düşünürdüm belki sizde kızınızla ilgilenmiyorsanız olabilir :) Arkadaşlarımın annesi ilgilendigi halde düşünüyordu böyle bence çok takmayın kafanızı küçük çocuk işte hayal kurmaktan başka ne yapacakki :)
köyün adını falan da söylüyormu acaba??öyle köy varmı yaşayan varmı insanın aklına geliyo..bizimde bir tanıdığın kızı o yaşlarda hayali arkadaş yapmıştı.kuzenimde ünv böle şeylerden korkar hala küçüklükten kalma.odada oynarken çıkcağı zaman kapıyı açamamış.küçük kıza kapıyı aç diyo kız ben yapmadım arkandaki yaptı dioo arkadaşım kızdı sana dioo kafayı yicekti
Reenkarnasyon üzerine üniversitede uzun araştırmalar yapıp 10 sayfalık bir makale yazmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki
reenkarnasyon var ve dini kitapların hiçbirisi de reenkarnasyonu kesin bir dille yalanlamaz.
Dünyada Ian Stevenson Türkiye'de de Reşat Bayer bu konuya yıllarını vermiş isimlerdir.
Türkiye'nin özellikle doğu bölgelerinde çok sayıda reenkarnasyon vakası görülmüştür.
Aklıma gelen bir örneği anlatayım.
5 yaşında bir çocuk ailesinin arabasıyla köyden çıkıp başka bir köye giderken yolda arabanın içinden bir uçurum görüyor.Ortalığı yıkıyor durun durun diye.Uçurumun ucuna annesi ve babasıyla gidiyor."İşte burası benim eski köyüm" diyor.Ailesi tabi küçük çocuğu ciddiye almıyor falan ama sonra çocuk inatla o köye gitmek istiyor, hep eski ailesinden bahsediyor falan.
Sonra ailenin de canına tak ediyor, götürüyolar çocuğu köye çocuk eski evini buluyor koca köyde, eski hayatında dolmuş şöförüymüş dolmuş ezmiş onu ve öyle ölmüş.Eski karısını çocuklarını buluyor köyde.Eski karısını gördüğü an kadına ismiyle hitap ediyor, çocuklarım dediği kişilerin de ismini söylüyor.Evde sakladığı eşyaları buluyor ve tabi aile de afallamış durumda, kadının kocasını gerçekten de dolmuş ezmiş falan her şey doğru çıkıyor.
İnanmayanlar için bu makaleyi yollayabilirim böyle binlerce örnek var dünyada.
Mesela "nedensiz doğum izleri" denen bir şey var.Atıyorum belinden bıçaklanmış bi insan belinde bıçak iziyle doğuyor vs olaylar.
Bence pedagoga götürmeyin bahsettiği aileyi bulmaya çalışın
eskiden hangi köyde yaşadığını vs.
lütfen makaleyi de bulur musunuz ?
Reenkarnasyon olabilir de şimdi o kişi, vucudun bir çocuk bedeni, ruhu dolmuş şöfürü olarak mı devam ediyor hayatına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?