lütfen makaleyi de bulur musunuz ?
Reenkarnasyon olabilir de şimdi o kişi, vucudun bir çocuk bedeni, ruhu dolmuş şöfürü olarak mı devam ediyor hayatına ?
Küçücük çocuk Çorum'un bir köyünün adını mı verdi? Bu çok ilginç bence köye gidip birebir araştırmak lazım o insanları.Evet bi köy adı vermişti Çorum'da öyle bi köy buldum internetten ama verdiği isimleri eski gazeteleri bile araştırdım öyle kişi bulamadım hayal olduğuna eminim ama insan bazen acaba ya diyo. Özgüveni biraz fazla bi çocuk benim kızım bize böyle şeylerin olduğuna inandırıp kendince eğleniyor sanki :))
Tüylerim diken diken okudum, söyledikleriniz dogruymuş. Şimdi makalenin tamamını okıycamhttps://notendur.hi.is/erlendur/english/cort/Replication_Studies_of_Cases.pdf
buyrun makale bu.
sayfa 3'te engin sungur(bahsettiğim küçük çocuk)
anlatmaya başlıyor.
Bebekleriyle bile ilk oynamaya başladığında onlara yabancı isimler takardı banada bayan herbılt gibi isimler takardı bunlar geçti ben doğduğundan beri hayatımı ona adadım 2 yaşından itibaren eğitici kitaplar oyuncaklara evde yaptığımız el işleri vb etkinliklerle hayal gücünü kullanmasına çalıştım birazda faZla ilgi delisi yaptık galiba şimdi 5 aylık bi kardeşi var ve ben bebekliğimi özledim diyip duygulanıyo bazen hadi diyorum kıskançlıktan ilgi isteğinden ama ilgiyi bence az değil biraz faZla verdim ve herzaman odak noktası olmak için uğraşıyor.
Evet bundan da olabilir yani bi anda ilgi odağıyken ilginin bebegin üstüne olması kıskanmış olabilir ve niye onla daha çok ilgileniyorlar artık beni sevmiyorlar diye düşünmüştür annemede sordum az önce her çocukta olur çok hayal kurarlar ondan diyor :) Sevinmelisiniz ve bence pedagogla falan uğraşmayın boşu boşuna durumu daha kötüye gidebilir çünkü ortada bir şey yok çok olağan bir şey çoğu çocuğun düşündüğü şey bu :) Belkide dediğiniz gibi en çok onunla ilgilenirken siz değil çevrenizdeki kişilerde hep onu severken şimdi kardeşinin üstüne düşünce o da üzülmüştür keşke bende bebek olsam benle ilgilenseler diye :) Kızınıza anlatmayı deneseniz sende böyleydin ama şimdi o çok küçük onla daha fazla ilgilenmeliyiz diye işe yarayabilir :)
Reenkarnasyon üzerine üniversitede uzun araştırmalar yapıp 10 sayfalık bir makale yazmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki
reenkarnasyon var ve dini kitapların hiçbirisi de reenkarnasyonu kesin bir dille yalanlamaz.
Dünyada Ian Stevenson Türkiye'de de Reşat Bayer bu konuya yıllarını vermiş isimlerdir.
Türkiye'nin özellikle doğu bölgelerinde çok sayıda reenkarnasyon vakası görülmüştür.
Aklıma gelen bir örneği anlatayım.
5 yaşında bir çocuk ailesinin arabasıyla köyden çıkıp başka bir köye giderken yolda arabanın içinden bir uçurum görüyor.Ortalığı yıkıyor durun durun diye.Uçurumun ucuna annesi ve babasıyla gidiyor."İşte burası benim eski köyüm" diyor.Ailesi tabi küçük çocuğu ciddiye almıyor falan ama sonra çocuk inatla o köye gitmek istiyor, hep eski ailesinden bahsediyor falan.
Sonra ailenin de canına tak ediyor, götürüyolar çocuğu köye çocuk eski evini buluyor koca köyde, eski hayatında dolmuş şöförüymüş dolmuş ezmiş onu ve öyle ölmüş.Eski karısını çocuklarını buluyor köyde.Eski karısını gördüğü an kadına ismiyle hitap ediyor, çocuklarım dediği kişilerin de ismini söylüyor.Evde sakladığı eşyaları buluyor ve tabi aile de afallamış durumda, kadının kocasını gerçekten de dolmuş ezmiş falan her şey doğru çıkıyor.
İnanmayanlar için bu makaleyi yollayabilirim böyle binlerce örnek var dünyada.
Mesela "nedensiz doğum izleri" denen bir şey var.Atıyorum belinden bıçaklanmış bi insan belinde bıçak iziyle doğuyor vs olaylar.
Bence pedagoga götürmeyin bahsettiği aileyi bulmaya çalışın
eskiden hangi köyde yaşadığını vs.
Bende küçükken köpeğimizin benim gerçek babam olduğunu söyleyip dururdum.Babam delirirdi tabi :))) dedemlere gittiğimizde çok uyarmıştı ama yinede söylemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?