Kızımın eski annem babam vardı takınsı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ingilizce yaziyordu okuyamadim biraz ayrinti versen olur mu :26:

arkadaşlar şimdi hayali arkadaşlardan falan bahsedilmiş, hayal gücü, çocuktur falan denmiş de benim aklıma okur okumaz reenkarnasyon geldi. tepki verenler yok öyle birşey diyenler olabilir tabii ki ve bende olduğuna inanan biri değilim ama olmadığı konusunda kesin bir düşüncem de yok.

yıllar önce bir kitap okumuştum. bu konuyu okuyunca o kitap geldi aklıma. internetten ismini ve yazarını bulup size söyleyecektim bir bakın diye ve şansa başka bir forumda biri bu kitabın içeriğindeki hikayelerin çoğunu tek tek yazmış. aklıma gelen hikayeyi aradım yazdıklarının arasında ve buldum. sadece fikir olsun diye linkini veriyorum ama tamamen kızınızın hayal ürünü de olabilir bunu da unutmayın ve bir uzman yardımı alın bence de. link şu:

Berrin Türkolu - Ya_anm1_ Esrarengiz Olaylar'dan Kesitler - Page 8

Evet bende okumuştum bu yazıyı şimdi nasıl yazsam bilemedim bu konuya biraz araştırdım bende ama bazen mantığım Bazende inançlarım gereği kabullenmedim hem elle tutulur bi kanıtta yok hani nasıl desem gidip gören biz değiliz yazanda biz değil ne kadar güvenebiliriz bu yazılanlara bende ihtimal vermiyorum kızımın yaşadığı olayın bu olayla bağdaşmasına bakalım pedegog ne diyecek paylaşım için teşekkürler,

evet benim de reenkarnasyon hakkında var veya yok gibi kesin bir düşüncem yok ama yaşlar falan hep tutuyor. mesela bu hikayenin altında yine böyle bir hikaye var ve onda da yaşlar aynı 3 ve 5... kitaptaki olaylar konusunda dediğiniz gibi kesin doğru diye bir yorum yapamayız ama bir ihtimal.

Bence abartarak devam ederse hocaya götürün. Normal değil böyle şeyler. Reankarnasyon diye de bişey olduğuna inanmıyorum. İnsan tek ömründen sorumludur.

İnşallah yüksek hayal gücündendir kızınızın dedikleri .

Dün konunuzdan çok etkilenmiş olacağım ki, gece rüyama girdi. İnşallah en kısa zamanda çözümlenir durumunuz.

Çocukların hayal dünyası,bizim tahmin ettiğimizden de çok yüksek.Çizgi filmlerden,şahit oldukları konuşmalardan,resimlerden,arkaaşlardan duydukları isimleri,olayları birleştirerek kendilerine yeni bir hayat hikayesi oluşturuyorlar.Çocuğa bu konuyla ilgili birşey sormayın.Kendi anlatsa da önemsemeyin.Ona bebeklik resimlerini gösterip ,doğum hikayesini anlatın.

Belki her gece gördüğü rüyanın etkisinde kalıyor, onu adeta yaşıyor.
Çünkü hayal gücü yüksek bir çocuk demişsiniz...
Ben de küçükken yapardım böyle şeyler..
Endişelenmeyin, bir yardım alın.

Sizin yerinizde olsam araştırmadan duramazdım ben, sonuçta her bilgi elimizin altında artık. Çorum'da öyle insanlar gerçekten yaşamış mı öğrenmek çok kolay. Bilmiyorum, belki de yüzleşmekten çekindiğiniz için araştırmıyorsunuz ama...
Bu yukarıda bahsedilen Berrin Türkoğlu'na da yazabilirsiniz aslında..

seninki de nasıl bir fantaziymiş arkadaşım.
Avizede dönmeler falan...

cok salakca belkı ama bende 5-6 yaslarındayken sureklı ben neden dünyaya geldım,
burda ne ısım var dıye düşünüyordum..
hatta kendımı zorlayıp nerdeyse geldıgım yerı hatırlıcak kıvama geliyorken,patt! bağlantı kopuyordu..

bıgunde mutfaktan bıçağı aldım karnıma dayadım..
sımdı bunu karnıma sokarsam,geldıgım yere gıdecem dıye kendı kendıme düşünüyordum..

bunu ılk kez ıtıraf edıyorum
nerden hatırlıyosun dersenız,aklım basıma gelene kadar sık sık bu durumu yasadım

bu duygu neydı bımıyorum..reenkarnasyona ınanmam asla
ama o yastayken bunu neden sureklı dusunurdum bılmıyorum..
suan 30 yasındayım..hanı ozamankı çocuklar sımdıkıler gıbı herseyın farkında olmuyorkı
maldık resmen benım zamanımda

kusura bakmayında 3 yaşındaki çocuğun annemin ismi şu babmın ismi şu biz bilmem nerenenin hangi köyünde yaşıyorduk demesi garip geldi.5-6 yaş olurda 3 yaşındaki çocuk kendi babasının annesinin ismini zorla söylüyorda ordan şeyettim:26:bilemedim yani.inançlarıma ters bi durum.

Sizin yerinizde olsam bu konuyu etraflıca araştırırdım madem hangi köy olduğunu biliyor isim falan veriyor Bende inanmam rearnkarnasyona ama bu konu da farklı bi durum tabi :44: İçinizin rahat etmesi açısından şöyle bir soruştursanız eğer bişey çıkmazsa boşyere huzursuzlanmazsınız ama bu durumun bir diğer seçeneği de var tabi ya gerçekse??? Düşüncesi bile içimi ürpertti :26:

bu da bişey mi ? siz benim kızımın söylediklerini duysanız heralde geceleri uyuyamazdınız ..
mesela örnekler ;

bu gece uyurken tuğba geldi anne ,odamdan bişey aldı çıktı ,bağırdım ama duymadı ( öyle biri yok )
senin bazen babam olduğunu düşünüyorum anne
ben bebekken herşeyi hatırlıyorum ,manastıra gitmiştik birlikte hatırladın mı anne ..:26: (öyle bişey yok)
benim adım aslında mariaymış ,sen neden adımı değiştirdin ki benim

oyuncakları ile oynarken kurduğu cümleler hele oldukça tuhaf ,
gel bakalım filona ( kendi uydurduğu isimler ) lena ile kaf dağına çıkacaksınız ,büyülü iksirden içip ikinizde ölümsüz olacaksınız ..

uykuda konuşmalar ,senin orda ne işin var ,hey gel diyorum sana ,beni burda mı bırakacaksın..

sabah kalktığında anlattığı rüyalar : anne karanlıktayım ,hiç ışık yok ,sadece bir saat var duvarda ve saat 3 ,bugün dikkat et 3 te bişey olacak ..

ve hatırlayamadığım bir sürü hayal ürünü ,ve kızım henüz 6 yaşında .inanılmaz bir dünyası var ,hayali hayvanları var ,ve pedagog çok zeki olduğunu ,onda hiçbir sorun sezmediğini ,bu gibi şeylerin çocuklarda sıklıkla yaşanabileceğini söyledi ..

izlediklerinden ,yaşadıklarından parçalar alıp kendi hayatına uyarlıyor ,bazen isviçre prensesi olduğunu bazen denizkızı , bazende küçük bir kedi olduğunu söyleyip dakikalarca hiç konuşmadan miyavlayarak yerde yaşayabiliyor ..
ben onunla tekrar büyüyorum ,onunla öğreniyorum birçok şeyi tekrar ..bildikelrimi bile unutturuyor bana ..

Son düzenleme:

benim favorim 'anne bazen senin babam olduğunu düşünüyorum' demesi alkışlar minik kızınaa ....:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…