- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Kesinlkle öyle. Yazımdaysa belirttim bırakamam vicdanım el vermez. Sitede oturuyoruz yasak baya yurumemiz gerekiyor sokaga cikmamiz için hergun gidemiyoruz malasefKiziniz cok istiyor diye once eve hayvan alip sonra sakin sokaga geri birakmayin demeye geldim. Hayvan eve bir kere alisinca sokaktaki yasam sartlarina bir daha uyum saglayamiyor, olume terk edilmis oluyor ustune bir de terk edildigi icin duygusal anlamda da zarara ugruyor. Belki her gun duzenli olarak kapinizin onune kizinizla beraber mama ve su birakabilirsiniz.
Masallah ne güzel .. en çok istediği kedi zaten. Kendimide geçtim aslında oğlum icin daha once sormuştu doktor evde hayvan varmi beslemeyin diyeSemender mi istiyoro olmaz tabii ama bence evde hayvan beslenmeli. Benim de kızım var bir de patili kızım var. Kardeş kardeş geçiniyorlar. Tavşanın bakımı zor kuşu sevmek zor balık sadece bakmalık ama sevimli bir hayvan. Bence kedi yada köpek alın
Vallahi haydar munci diye bir sayfa var. Sayfanın sahibinin acayip tatlı bir kızı iki de kedisi var ve kızının da alerjisi varmış ama şu an çocuk gayet sağlıklı. Nasıl yaptı bilmiyorum ama ne kızından ne de patili çocuklarından vazgeçmişMasallah ne güzel .. en çok istediği kedi zaten. Kendimide geçtim aslında oğlum icin daha once sormuştu doktor evde hayvan varmi beslemeyin diye
Onuda araştırdım aslında. Oğlumun doktoruyla görüşüp bakacağız. Birde sadece balığa razıda gelmiyor illa kedide istiyorBalık besleyebilirsiniz küçük fanusta alerji derdi de olmaz
Bir bakayım sayfaya . Sonradan bisey olursa diyede korkuyorum o vebali alamam geri bırakamamVallahi haydar munci diye bir sayfa var. Sayfanın sahibinin acayip tatlı bir kızı iki de kedisi var ve kızının da alerjisi varmış ama şu an çocuk gayet sağlıklı. Nasıl yaptı bilmiyorum ama ne kızından ne de patili çocuklarından vazgeçmiş ☺
Yok sakın. Alacaksanız hep sizinle olacakBir bakayım sayfaya . Sonradan bisey olursa diyede korkuyorum o vebali alamam geri bırakamam
Bunun farkındayım oyuncağını bile kabul etmedi . Önüne geçemeyecegim galiba. Gecekondu tarzı evlere bakayim bariBu arada o sevgisi varsa ne yapsanız durduramazsınız. Ben de annem izin vermiyor diye evde karınca uğur böceği falan bakıyordum. Yani pek şey olmuyordu tabii de...hayvan sevgisi ne yaparsın
Eşim sanayide çalışıyor oraya köpek aldi barınakta yakın yazın götürüyordu ondan sonra daha çok alıştı zatenBen de çok istemiştim köpek. Ev şartları uygun olmadığından alamamıştık. Sorumluluğunun farkında değildim o zamanlar. Şimdi kendi evime bile alamıyorum ya iş koşuşturmacasında ihmal edersem diye korkumdan. 2 gün aralıksız ağlayıp hasta olduğumda muhabbet kuşu almışlardı. Uzun yıllar bizle kaldı, kanser olup öldüğünde de günlerce ağlamıştım. Yaşasaydı her gün canı acıyacaktı öyle olmasını mı isterdin diye sakinleştirmişlerdi. Hafızamda o kadar net ki hepsi. En sonunda kaplumbağa alındı. Onun bakımını ben yapıyordum, hassas diş fırçasıyla kabuğunu fırçalıyordumah ne günlerdi. Bence kaplumbağa alabilirsiniz. Bir de babam barınağa götürürdü (11 yaşındaydım o zamanlar) beraber besleme yapardık. Dönerken keşke eve götürsem diye ağlardım ama tüm günü beraber geçirdiğim için de mutlu olurdum. Belki kızınız adına her ay barınağa mama bağışlarsınız, beraber götürürsünüz o zaman daha iyi olur.
Yani ben oyumu kediden yana kullanıyorumBunun farkındayım oyuncağını bile kabul etmedi . Önüne geçemeyecegim galiba. Gecekondu tarzı evlere bakayim bari
Keske hepimizin bahceli evi olsa alsak:) minik hayvanseveri yanaklarindan opun benim içinEşim sanayide çalışıyor oraya köpek aldi barınakta yakın yazın götürüyordu ondan sonra daha çok alıştı zatenhavalar biraz ısınırsa daha iyi üstesinden geleceğiz diye umuyorum.
Ay vallahi kızım diyene kadar ne olduğunu bilmiyordum o neymiş ki dedim birde baktım ne göreyimKonuyla alakasız ama semenderle de çok tatlı gerçektenBeslenebilse güzel seçenek olabilirlerdi o kocaman gözleriyle
Oda öyle diyor en çok kedi istiyormuşYani ben oyumu kediden yana kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?