Kızımın hayvan sevgisi...

Oğlumun doktoru . Hatta ozamanlar amcamlara gitmiştim tatile kedi ve papağanları vardi ondan sonra baya uğraştım hastanrlerde.

Ya böyle deyince bende hevesleniyorum

Sormayın benim bile tekrardan bir hamster edinesim geliyor ama keratalar vızır vızır, şöyle gönlünce öpüp koklayamıyorsun ki ya da bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum:) bide benimde alerjim var, talaşı çok rahatsız ediyordu beni. Siz bence en zahmetsiziyle başlayın, kaplumbağa ya da balık ya da kuş.

Kesinlikle öyle. Artık bakacağız bi hal çaresine. Eşimle yarın konuşayım olmazsa müstakil eve çıkalım. Aksi takdirde dayanamıyorum bende onu böyle gormeye

Aynı düşüncedeyim aslında. Bahçede dışarda beslemek hem onlar için hem bizim için daha iyi
Evet değişen şartlarda kedi ve köpekleri eve alıştırdık ama bence diğer hayvanlar ev için uygun değil mutsuz oluyorlar.Hatta kediler bile sürekli kaçmaya çalışıyor.Köpeklere sadece sahipleri olsun yetiyor. Keşke hepimiz kızınız kadar vicdan sahibi olup bir kap mama bir kap su koyabilsek. Lütfen balık,kaplumbağa,kuş beslemeyin onların da canı can ufacık bir yere hapis edilip yaşamaya zorlanıyorlar.Bunu desteklemeyin kızınız da bunun bilinciyle büyüsün

Oğlumun doktoru . Hatta ozamanlar amcamlara gitmiştim tatile kedi ve papağanları vardi ondan sonra baya uğraştım hastanrlerde.
Papağan hakkında bilgim yok. Kanatlarını çırpınışından tozlar havaya uçuyor hiç beslemedim bilmiyorum. Hastanelere gittiğinizdeki sıkıntının hayvanlar olduğu kesin mi? Ben ve ailem kedilerin içindeyiz. Hatta aşılamayı da son 7 yıldır yapıyoruz. Aşılı hayvan kimseye zarar vermez lütfen bunu bir araştırın ve bir kedişe yuva olun nasıl güzel gelecek hem size hem minnoş kızınıza

Doktorun söylediğine göre öyle belkide papagandandir bilemiyorum inşallah öyle olur tek korkum birşey olurda geri bırakmak . Emin olsam hiç düşünmeyeceğim

Hayvanat bahçesindeki hayvanlara bile üzülüyorum ben . küçükken gitmiştim cok üzülmüştüm sonra keşke kapılarını açsaydım felan diye düşünmüştüm babası götürelim dedi de istemedim acaba orda görse üzülür mü ki

ben de üzülüyorum o da üzülür tabi ama bir kereliğine götürüp onları hapsetmenin kötü olduğunu gösterebilirsiniz bence. Mesela aslanları gösterip bak kediler sokaklar da özgür aslanlar yazık burada hapis kalmış diyebilirsiniz.

Hayvanat bahçeleri hayvanları sergiliyor
Doktorun söylediğine göre öyle belkide papagandandir bilemiyorum inşallah öyle olur tek korkum birşey olurda geri bırakmak . Emin olsam hiç düşünmeyeceğim
Yakınınızda kedi besleyen birisi var mı? Rica edin bir günlüğüne size gelsinler kedileriyle o zaman anlarsınız

siz sanki kızınızın bu hayvan sevgisinden biraz rahatsız gibi geldiniz bana.Ne güzel hayvan sevgisi var kızınızda sonradan kere kazanılmıyor bence bu sevgi. nasıl vazgeçirebilirim düşüncesinden çıkın çünkü bu gidişle hayvan sahiplenseniz bile en ufak şeyde sokağa terk edecek gibi duruyorsunuz. Ki yapmayın hayvanlar oyuncak değil bence insanlardan daha önemli.Ve son olarak benim kızım böyle olsaydı düşüneceğim tek şey evde bakabileceğim hayvanlardan mesela kedi köpek kuş balık artık kızım hangisini istiyorsa sahiplenir hem hayvancagiza yuva olurum hem de kızımın bu sevgisinden gurur duyarım. endişe değil.

Evet evet bunu yapalim . Inşallah anlar . Ama eminim ordan çıkarmak çok zor olacak

Asla öyle birşey değil. Bidaha okuyun yazdıklarımı isterseniz. Endişem sevgisinden değil oğlumun rahatsızlığından. En ufak şeyde sokağa bırakacak kadar vicdansız olsaydım sahiplenirdim zaten

Asla öyle birşey değil. Bidaha okuyun yazdıklarımı isterseniz. Endişem sevgisinden değil oğlumun rahatsızlığından. En ufak şeyde sokağa bırakacak kadar vicdansız olsaydım sahiplenirdim zaten
işte bu ıhtimal varsa rica ediyorum sahiplenme. oglunuzun da her hayvana alerjisi yoktur herhalde. E hayvanların çocuğunuza bi zararı oldugunu kim söyledi? şey dicem veterinere götürdükten sonra hersey halloluyor.endişelenmeyin artık bu kadar. biri oğlunuzsa diğeri de kızınız.

Yukarda yazılarımda belirttim baya uğraştık hastaligiyla . Eşimde çok seviyor hayvanları ama oğlundan dolayı oda istemiyor ben istesem o kabul etmez. Aldığımız köpek yavruydu 1 hafta kadar evde baktık mesela sonra eşim işyerinde klübe yaptı o arada oğlum annemlerde kaldı. yaşadığımız kolay şeyler değildi belkide ondan korkuyoruz. Tekrar bi araştırma yapıp doktorla güreşelim diyede düşündüm

Eklentiler

• 20200118_020705.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 92
siz bilirsiniz ama en kötü ihtimalle hergun sokak hayvanlarına mama verebilirsiniz bu durum belli bi süre gittikten sonra evinizin önünden ayrılmazlar kızınıza arkadaş olurlar . hem sevaba girersiniz

Umarim ufakligin bu sevgisi daim olur. Saglik sorunu oluyor dedginiz icin bir diyemem ama bir konuda sizin ve diger arkadasin gorusunuze karsiyim. Onlarin dogal ortami dusuncesi. Neresi dogal kaldiki Allah askina cogu araba altinda bircogu psikopatlarin elinde bir coguda bakimsizliktan acliktan hastaliktan sokaklarda telef oluyor. Hangi dogal ortamdan bahsediyorsunuz. Ozaman insanin dogal ortamida doga gecmisimize ilk yarayilisa geri donelim kombili sicak evler degil takip birer incir yapragi cikalim bakalim bir gece bu sogukta dayanabiliyormuyuz. Lutfen cocugun kafasini boyle seylerle doldurmayin daha yapici cozumler uretmeye calisin lutfen.

siz bilirsiniz ama en kötü ihtimalle hergun sokak hayvanlarına mama verebilirsiniz bu durum belli bi süre gittikten sonra evinizin önünden ayrılmazlar kızınıza arkadaş olurlar . hem sevaba girersiniz
Annemlerde onu sürekli yapiyoruz eşimin iş yerinin yakinindada barınak var mama götürüyoruz . Biz sitede oturdugumuzdan yasak yoksa eşim cokdan bi klübe yapmıştı evin önüne

hassas bir mesele sağlık durumu varrsa evde hayvan olmaz tabi ama bi yorumda okuduğum gibi her gün dışarıya kediler için bi kap mama ve su bırakırsın kızınla beraber oda kedinin mama yediğini görünce içi rahatlar sonra güzel güzel konuş kızınla eğer sende yemek yemezsen kedi çok üzülür oda yemez diyin başlar yemek yemeye zaten çocuklar çok hassas bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…