Merhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim için

şimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı

vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor

en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş

ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz